Cinsel Yaşam Cinsellikte tabuları olan biri zamanla açılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsellikte tabuları olan biri zamanla açılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Kadınsa oldukça zor, erkekse zaman içinde mutlaka açılır 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Zamanla aldığı zevk tatmin etmezse çok açılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Kişiden kişiye göre değişmekle birlikte zaman ilerledikçe açılabilir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabu ama ne gibi tabu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Bilmiyorum benim alet ufak diye ne evlenesim var ne sevgili nede esc gitme istemiyorum 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir bence amasyada 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Açılır ama güvenilir partnerle olur sadece. 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Korkularına tabularına bağlı 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karşısındaki insana bağlı ve aşma isteğine 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Partnerine bağlı 0 0 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. evet yasadıkca 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne gibi tabular 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evet. ben gibi. 0 3 Yorumla Soran 5 ay Eskiden yapmadığın ne yapıyorsun Yorumla mdrx592 5 ay çok aykırı... izlenmek gibi. Yorumla Soran 5 ay 😧😧 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Açılmaz 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. verdıkce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Ne gibi 0 3 Yorumla Soran 5 ay Örnek yok Yorumla Cevap sahibi 5 ay Trol soru o zmn Yorumla Soran 5 ay Sadece sordum yaşanmış bi şey değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kadınsa oldukça zor, erkekse zaman içinde mutlaka açılır
Zamanla aldığı zevk tatmin etmezse çok açılır
Kişiden kişiye göre değişmekle birlikte zaman ilerledikçe açılabilir diye düşünüyorum
Asla o ne öyle yaa... Allah'tan eşim öyle değil...
Yani kendi kişiliğine bağlı bunu atlatıp atlatamaycağı
Tabu ama ne gibi tabu
Bilmiyorum benim alet ufak diye ne evlenesim var ne sevgili nede esc gitme istemiyorum
Olabilir bence amasyada
Açılır ama güvenilir partnerle olur sadece.
Korkularına tabularına bağlı
Açılır, hemde ne açılır
Tabu ne demek senin icin
Karşısındaki insana bağlı ve aşma isteğine
Tamamen karşısındakine bağlı
Evet.
Açılır zorda olsa
Partnerine bağlı
Açılabilir
Ne gibi tabu mesela
evet yasadıkca
Ne kadar açılmasını istiyorsun