Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişkiye girme yaşı kaçtır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Mesela 15 yaşındaki kız ile 19 yaşındaki erkek sevişebilir mi İlk cinsel ilişkiye girme yaşı kaçtır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 5 ay Hayır, suç. 19 yaşındaki eleman hapse girer. Eğer 15 yaşındaysan ve biri seni manipüle ediyorsa, sakın inanma. 1 1 Yorumla Soran 5 ay 23 yasındayım yaslari ornek verdim
EskişehirBeyefensi26 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. tek bir doğru yaş yoktur ama rıza bilinç ve yasal sınırlar çok önemlidir reşit olmayan bireylerle cinsel ilişki doğru değildir hem etik hem hukuki olarak yanlıştır ⚠️ 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% 5 ay 19 yaşındaki bir erkeğin, 15 yaşında biriyle birlikte olması için kafayı yemiş olması lazım. 0 2 Yorumla Soran 5 ay Olan var Yorumla sebepsizea 5 ay Demek ki kafayı yiyen kesimden 😂 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yasal olarak suç işler reşit biri değil kız diğer boyutuna gelirse yangınınızmı çıktı derler insan 15 yaşında ne ilişkisi 0 0 Yorumla
Devill_11123 Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 5 ay Hayır olamaz daha çocuk ergenlik döneminde hala gelişme zamanımda olmaması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Pedofilidir öyle kişiler 20-21'den önce bana göre kimse yapmamalı o yaşlarda ne istediğin biraz daha oturur çünkü daha kendini bilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Yazık utanılacak bir şeyi rahat rahat konuşacak seviyeye düşmüş insanlar, müslümanlık nerde? 0 2 Yorumla Soran 5 ay Cinsel iliskiye girmek utanılcak bisi değil ayrıca muslumanlıkla ne alası var Yorumla Cevap sahibi 5 ay Evlenmeden yaptığın şey zina olarak geçer Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Liselilerin çoğu ilişkiye giriyor 15-16 yaşlarında artık 0 2 Yorumla Soran 5 ay Dimi evet iste Yorumla Cevap sahibi 5 ay Evet öyle. Özellikle büyük şehirlerde. Grup bile yapıyorlar. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Vücut yapısı uygunsa , kafa olarakta buna hazırsa olur. Ama yasal sınır 18... 0 1 Yorumla Cevap sahibi 5 ay İlk ilişki de aklen ve bedenen hazır olduğu zamanıdır... Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay erkek hapise girer. kız kendi yaşıtıyla yaparsa bir şey olmaz ancak ikisi de çocık dşye 0 0 Yorumla
Drhuu11 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Hayır yaa saçma sapan pişman olaxka şeyler yapma umarım sorudaki kişi sen değilsin 0 1 Yorumla Soran 5 ay Degilim tabikide ornek verdim Yorumla
Clasals Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Allah akıl fikir versin 0 4 Yorumla Soran 5 ay Ornek verdim 23 yasındayim zaten Yorumla Clasals 5 ay Hasta Felan misin bu nasıl örnek ak Yorumla Soran 5 ay Hastayım aynen once yazmayı öğren felan ne ya Yorumla Clasals 5 ay Belli kafayı yemissin sen Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 5 ay 15 yaşındaki çocuk, kendi yaşıtıyla sevişmeli 0 0 Yorumla
DefneTheGreat Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Hazır hissedince. Herkeste aynı işlemiyor o 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sakın, tutuklanır adam. Tecavüze girer 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anatomik olarak isterse olur 0 0 Yorumla
SefaİŞTE Takip Et Xper 6 Yaş: 21 5 ay Sen mi girmeyi düşünüyorsun 0 3 Yorumla Soran 5 ay 23 yasındayım örnek verdim Yorumla SefaİŞTE 5 ay La yaşını sormadım sen kendin mi düşünüyorsun diye soruyorum Yorumla Soran 5 ay He yok Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Bu çok yanlış. 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Resmi olarak 18 0 0 Yorumla
kimjera Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay hayir pedofili o 3 1 Yorumla mrtbey38 3 ay Afedersiniz size yazamıyorumda bı yazarmısniz lütfen? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay 15 yaşındaki kızı anca 16 17 yaşındaki sever 0 5 Yorumla Soran 5 ay Ne alaka Yorumla Cevap sahibi 5 ay Küçük çünkü erkek te küçük olmazsa sıkıntı Yorumla Cevap sahibi 5 ay Senmisin yoksa o kız Yorumla Soran 5 ay 23 yasındayim örnek verdim illa yaslarının 15 19 olmasına gerek yok Yorumla Cevap sahibi 5 ay Mesela sen 23 sün istersen 30 la yap olur ama reşit değilse bi taraf olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır, suç. 19 yaşındaki eleman hapse girer. Eğer 15 yaşındaysan ve biri seni manipüle ediyorsa, sakın inanma.
23 yasındayım yaslari ornek verdim
tek bir doğru yaş yoktur ama rıza bilinç ve yasal sınırlar çok önemlidir reşit olmayan bireylerle cinsel ilişki doğru değildir hem etik hem hukuki olarak yanlıştır ⚠️
19 yaşındaki bir erkeğin, 15 yaşında biriyle birlikte olması için kafayı yemiş olması lazım.
Olan var
Demek ki kafayı yiyen kesimden 😂
Yasal olarak suç işler reşit biri değil kız diğer boyutuna gelirse yangınınızmı çıktı derler insan 15 yaşında ne ilişkisi
Hayır olamaz daha çocuk ergenlik döneminde hala gelişme zamanımda olmaması lazım
Pedofilidir öyle kişiler 20-21'den önce bana göre kimse yapmamalı o yaşlarda ne istediğin biraz daha oturur çünkü daha kendini bilirsin
Yazık utanılacak bir şeyi rahat rahat konuşacak seviyeye düşmüş insanlar, müslümanlık nerde?
Cinsel iliskiye girmek utanılcak bisi değil ayrıca muslumanlıkla ne alası var
Evlenmeden yaptığın şey zina olarak geçer
Liselilerin çoğu ilişkiye giriyor 15-16 yaşlarında artık
Dimi evet iste
Evet öyle. Özellikle büyük şehirlerde. Grup bile yapıyorlar.
Vücut yapısı uygunsa , kafa olarakta buna hazırsa olur. Ama yasal sınır 18...
İlk ilişki de aklen ve bedenen hazır olduğu zamanıdır...
erkek hapise girer. kız kendi yaşıtıyla yaparsa bir şey olmaz ancak ikisi de çocık dşye
Hayır yaa saçma sapan pişman olaxka şeyler yapma umarım sorudaki kişi sen değilsin
Degilim tabikide ornek verdim
Allah akıl fikir versin
Ornek verdim 23 yasındayim zaten
Hasta Felan misin bu nasıl örnek ak
Hastayım aynen once yazmayı öğren felan ne ya
Belli kafayı yemissin sen
15 yaşındaki çocuk, kendi yaşıtıyla sevişmeli
Saçmalamayın!!! Kendinize gelin
Hazır hissedince. Herkeste aynı işlemiyor o
Sakın, tutuklanır adam. Tecavüze girer
Anatomik olarak isterse olur
Sen mi girmeyi düşünüyorsun
23 yasındayım örnek verdim
La yaşını sormadım sen kendin mi düşünüyorsun diye soruyorum
He yok
Bu çok yanlış.
15 çok küçük
Hayır
18 dir
Resmi olarak 18
hayir pedofili o
Afedersiniz size yazamıyorumda bı yazarmısniz lütfen?
15 yaşındaki kızı anca 16 17 yaşındaki sever
Ne alaka
Küçük çünkü erkek te küçük olmazsa sıkıntı
Senmisin yoksa o kız
23 yasındayim örnek verdim illa yaslarının 15 19 olmasına gerek yok
Mesela sen 23 sün istersen 30 la yap olur ama reşit değilse bi taraf olmaz
Türkiye'de 18..
Pedofili