Cinsel Yaşam Yaşadıgınız cinsel ilişkiyi en ince detayına kadar arkadaşınıza anlattınız mı? loveman034 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cınsel ilişki paylasımı Güncellemeler5 ay Guncelll Yaşadıgınız cinsel ilişkiyi en ince detayına kadar arkadaşınıza anlattınız mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Yaşamadım o yüzden anlatmadım, yaşasam da anlatamyı düşünmüyorum çünkü yaşayacağım kişi eşim olacak bundan ötürü onunla kendi aramdaki mahremi niye başkasına anlatayım? 0 0 Yorumla
Yasinn__221 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 101% 5 ay daha biriyle cinsel iliski yasamadımda yasasamda anlatmam yasadıgım kisiyle benim aramda olan özel bisey sonucta 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır bu partnere saygısızlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Evet 1 4 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Soruda yazan ne? Yorumla Zevkli_dokunuşlar 5 ay Tamam da mahalleden mi akraban mı vs. Yorumla Cevap sahibi 5 ay Arkadaş yazıyor ya hani akraba diyorsun hala Yorumla loveman034 5 ay Sotuma salca olmasın engelledim onu Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. izlettiğim de oldu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaşamadım o yüzden anlatmadım, yaşasam da anlatamyı düşünmüyorum çünkü yaşayacağım kişi eşim olacak bundan ötürü onunla kendi aramdaki mahremi niye başkasına anlatayım?
daha biriyle cinsel iliski yasamadımda yasasamda anlatmam yasadıgım kisiyle benim aramda olan özel bisey sonucta
yaşamadım ama yaşarsam anlatırım
Hayır bu partnere saygısızlık
hayır
Hayir
Evet
Soruda yazan ne?
Tamam da mahalleden mi akraban mı vs.
Arkadaş yazıyor ya hani akraba diyorsun hala
Sotuma salca olmasın engelledim onu
sanami anlatalim mk
izlettiğim de oldu.
Evet anlattım