Ben onu çok seviyorum ve unutamadım herşeyi onunla yaşadım hep hayallerimiz vardı onun bi sorunu yüzünden aramızda kopuş oldu ama dün birbirimizi görünce içimde bi acı oluştu ve onu gerçekten sevdiğimi başkasını hayatıma alamayacağımı farkettim o da bana sıcak davrandı ve ben açıkçası yapmam dediğim herşeyi onunla yaşadım bekaretini verdim bana dedi ki onun sorumluluğu var üstümde dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 aybu ilişki yürümez sen ilişkiyi zaten başlamadan bitirmişsin vere vere ne kaldır evliliğe bu ilişki yürümez oytun erbaş diyor mantıklı hareket etmiyor kadın mantık yok sizde pek :) bu yüzden şu an ülkede evlenebilecek kapasite de olan kadın yok eskort dolu sadece sevgilisine veren evde kalır bu devirde şakası yok bu işlerin bak foruma bak sokaklara dışarı da etraf 30+ eskort dolu takılmalık evlenen var mı hikayeler aynı sevgilime verdim :)
03 Yorumla
Soran5 ayEskort ne alaka bir kere oldu güvendiğim için
- 5 ay
güvendiği ile ilişkiye girmek nedir aw sg
- 5 ay
eskort o çocuk olmadı başka çıkan erkeye anlat güvendiğim için yattım onun bunun altına diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
eğer tekrar birakmasini göze alabiliyorsan barış Çünkü diğer sefer daha çok zarar görürsün daha kötü hissedersin
07 Yorumla
Soran5 ayBırakamıyorum ki 🥹 sorunu anlattı bana
Soran5 ayYaaas öfff Allah aşkına sen yorum yapma
Soran5 ayBen onunla yarıda kalan hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum senin kalbin kötü ki böyle fesat düşünüyorsun
Soran5 ayEvet o hissi inkar etmiyorum ki zaten benim ona ne amaçla geldiğimi de biliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayOnun sorunu neydi ailevi mi neden ayrılmak zorunda kaldınız anladım kadariyla birbirinizi ikiniz de seviyosunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayO zaman adam olup senle evlenecek
06 Yorumla
Soran5 ayBende bunu istiyorum ama buradakilere anlatamıyorum
- 5 ay
Peki sorun buradakiler değil. Sorun yaşadığın kişi. Sana yarın kocalık mi yapar yoksa hayatına mi sıcar?
Soran5 ayDün çok tuhaftı gözlerimin içine bakıyordu bu sorumluluğum var dedi bilincinde olması sevindirdi ama bi sorunu var o canını sıkıyor babacan
- 5 ay
Sorununu söyledi mi peki? Demesin benim maddi durum berbat, ya da hayatıma başka biri girdi diye
Soran5 ayHayır böyle bir şey değik daha farklı bi konu
- 5 ay
O zaman özel olanı özel yerden yaz ki neymiş nasılmış görelim. Çözümü var mı bakalim
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
5 ayVermişsin bide konuşuyorsun
064 Yorumla
Soran5 ayİnsanların yaşantısını bilmeden konuşmayın her şey güvenerek oldu evlilik hayali kurmuştum yargılama kimseyi yarın öbür gün bi olay yaşarsın o zaman görürsün
Soran5 ayYapalım gitsin diye bir şey olmadı bilip bilmeden neyi yargılıyorsun sen
Soran5 aySen böyle bir şey yaptın diyende olmadı sadece yapmam dediğim şeyi yaptım biz Aralık’ta isteme düşünüyorduk insanların yaşantısını bilmeden yorum yapma
Soran5 ayO bana evleneceğiz diyordu asla bırakmam diyordu güvendim oldu
Soran5 ayAma sorunu anlattı bana
- 5 ay
Evlenmeden yapmayacaksın ve o seninle evlenmez artık ihtiyacı olduğunda sana gelir
Soran5 ayAllah aşkına bi gidin bkk gibi olan moralimin içine ettiniz yorum yapmayın defolun gidin
Soran5 ayBen istemedim o istedi
- 5 ay
O istedi zevkini aldı gitti bidaha gelirse zevk için gelir
Soran5 ayBen saf salk olduğum için kandım evet zaten hiçbir erkeğe de güvenmem hayatıma da kimseyi almam ama beni yargılayacak yorumlar yapmayın
Soran5 aySiz dört dörtlük müsünüz
- 5 ay
Ben evet melek insanım , ve senin için zor durum şu an
Soran5 ayBende yapmam diyordum oldu bu arada çok büyük konuşuyorsun
Soran5 ayBöyle yorumlar yaparak elinize ne geçiyor
- 5 ay
Kendime güveniyorum çünkü yapmam diyorsam yapmam
Soran5 ayUmarım birgün kızınız olur.
- 5 ay
Mesele şu ki sen hala hatanın farkında değilsin
Soran5 aySizin bu yorumlarınız insanı intihara sürükler yemin ederim o kadae insanı sıktınız ben buraya derdimi anlatmaya geldim ama siz durmadan beni yargılıyorsunuz ben hatamın farkındayım sen hiç merak etme
- 5 ay
Kankam bak böyle bir yorum yaptık evet zoruna gitmiştir bu yorumlar falan sinirlenip üzülmüş olabilirsin bu çok doğal bir durum sana bir abi veya bir kardeş tavsiyesi olarak en yakın zamanında ilk fırsatında abdestini alıp tövbeni et çünkü bu fırsatı kaçırırsan tövbe etmene Allah bile fırsat vermez söyliyim
- 5 ay
Değilsin biz söyledikten sonra farkına vardın
Soran5 ayTövbe etmediğimi ağlayıp üzülmediğimi mi sanıyorsun
- 5 ay
Eğer öyle olsaydı onunla tekrar birlikte olmayı düşünmezdin
Soran5 ayOrdan her şey toz pembe ben hata yaptım evet ama sonumuzu böyle beklemiyordum bak biri bana eskort muamelesi yapmış
Soran5 ayTekrar birlikte olmadım barışıp evlenmekten bahsettim sen git kitap oku biraz
Soran5 ayRabbim yargılananlara on katını versin daha da yorum yapmayın
- 5 ay
Neden aynısını yapıyorsun o zaman
- 5 ay
Zoruna gidiyor dimi
Soran5 ayNarsist misin sen bi sg ya yazma ln bana
- 5 ay
Gerçek karakterin bu işte
Soran5 aySenin karakterin mlll gibi olduğu için bende sana böyle gelirim nokta burada ben 22 yaşındayım fikir alıyorum derdimi anlatıyorum narsist bi insan gibi zoruna gidiyor değil mi diyorsun hoşuna mı gidiyor acı çekmem bilerekte böyle yorumlar yapıyorsun
- 5 ay
Acı insana iyi gelir rezillik insanın kibrini kırar ama sen hala nefsine düşkün oluyorsun o adamla tekrar birlikte olmak istiyorsun sana bu iş yaptıranla
Soran5 ayTekrar birlikte olmak istiyorum demedim barışıp evlenmekten bahsettim gtnden okuyorsun
- 5 ay
İlkinde zaten aynı niyetle yapmışsın bidaha aynısı olur bırakır gider sevseydi dokunmazdı sana
Soran5 ayTamam sağol
- 5 ay
Kapalı mısın
Soran5 ayAçığım
- 5 ay
İnşallah bi daha yapmazsın
Soran5 ayNe yapmasından bahsediyorsun
- 5 ay
Aynı şeyleri
Soran5 ayYapmam
- 5 ay
İnanmıyorum zaten neyse
Soran5 ayKırık mısın sen
- 5 ay
Niye kızıyorsun
Soran5 aySen manipüleci bi insansın biliyor musun
- 5 ay
😅😅 Ne alaka
Soran5 ayKomik olan ne bişey soruyorsun cevap veriyorum inanmıyorsun hem sen kimsin ya sana inandırmak gibi bi çabam yokta ama sinirlerimi bozuyorsun
- 5 ay
İyi sinir bozarım o konuda haklısın
Soran5 ayNarsist birisin birde
- 5 ay
Narsist falan değilim abartma
Soran5 ayŞimdi şöyle düşün evet bi hata yapıyorsun derdini anlatıyorsun ama insanlar sama bin bir türlü hitaplarda bulmuyor bak biri nasıl yorum yapmış sen ayrı yorum yapıyorsun insanın psikolojisi bozuluyor bide adam olacaksınız tamam bi hata yaptım en azından birgün biri girerse hayatıma o kişiyi kandırmayacağım gerçekleri söylerim ki almayı da düşünmüyorum bkrie olupta orsbnu olanlarda var
- 5 ay
Benim için bakire demek erkek eli değmeyen kız demektir , sevgilim olsa bile evlenmeden el ele tutuşmam bile , sen hata yapmışsın ama aynı hatayı tekrar yapıyorsun mesele bu aslında
- 5 ay
Zaten melek gibi bir insanım ben hak hukuk adalet çerçevesinde yaşıyorum bu hayatı
Soran5 ayBak şöyle şu bahsettiğin kadın profili o hayatıma girmeden önceki ben hata şu ben onunla barışıp birdaha olsa evlilikten sonra yaşamak istiyorsun sende bunu anlamıyorsun
- 5 ay
Emin ol aynısı olur değişen bir şey olmaz
5 ayPeki yeniden olur mu sence ne düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran5 ayYaa olur gibi dün gözlerimin içine bakıyordu ona sarıldım çöm özlemişim onu o da çok sıcak sarıldı olacak gibi ama bi adım geride sorunu yüzünden
- 5 ay
Sorun ne detaylı konuşalım mı hem anlatırsın hem fikrimi söylerim dertleşmiş oluruz
Gizli Üye(25-29)5 ayNe kadar ayrı kaldınız
016 Yorumla
Soran5 ay2 ay kadar
Cevap sahibi5 ayBenim eski sevgilimde bekaretimi almıştı hiçbir zaman dönmedi. Bu çocuğun değerini bil
Soran5 ayO dönmedi ki benim çabamla oldu nerdeyse ama onun sorunu varmış dün yüz yüze anlattı herşeyi bana mesajlarda sürekli bahsediyorduö umursamıyordu ama dün bunun bilincinde olduğunu farkettim sorumluluk var üstümde dedi bu arada adına çok üzüldüm o his insanı mahvediyor
Cevap sahibi5 ayEvet kesinlikle kaç yaşındasın peki
Soran5 ay22 yaşındayım sen
Cevap sahibi5 ayBen 26. Bu olay yaşandığında senin yaşlarındaydım ama
Soran5 ayŞimdi nasılsın iyi misin
Cevap sahibi5 ayDaha iyiyim şükür diyelim ama erkeklere güvensizliğim var o zamandan beri ciddi ilişki yapmadım
Soran5 ayKonuşabiliriz istersen
Soran5 ayBende ondan sonra inst falan kapattım herşeye kapattım kendimi
Cevap sahibi5 ayBende de aynısı oldu
Cevap sahibi5 ayOlur konuşalım
Soran5 ayGızlısın
Cevap sahibi5 aySorunu beğendim yazabilirsin
Soran5 ayİstek atamıyorum ki
Cevap sahibi5 ayŞimdi at
Gizli Üye(25-29)5 ayCiddi i ne zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz