Sevgilimle yatıyorken o son kadehi neden içmedim biliyor musun dedi yok dedim bi kadeh daha içseydim kendimi tutamazdım dedi. Çok içilince ne oluyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Alkol tetikler elbette. Ama asıl amaç alkolü bahane edip sana olan isteğini söylemek. Alkol bastırılmış duyguları ortaya çıkarır 😉
Bana da içirmedi neden
Seni etkilemek için şov gibi geldi. İçen birisiysen içmene değil fazla içmemene müdahale etmeliydi
Ne şovu yaptı bana yani o kelimesi mi şow
İçmiyorum ben bi kaç defa da dedim hiç içirmiyor beni kendi de içmez bi yılbaşında içti
Sarhoş olduğu için akıl olarak anlama durumlarını kaybediyor, dinimiz alkolü bu yüzden yasaklıyor zaten.
Çok içilince sapıtılıyor. Kontrol gidiyor cesaret geliyor
Yani neden öyle deniştir
Azar dudaklarına yapışır. Sonra dayanamaz s*kr öyle yani
O yüzden mi sonuncusunu içmedi yani
Aynen bece o yüzden. Yangın başlamış meğer
Ne yangını
A*gınlık yangını
Yav ne alakası var
Niye alakası olmasın ki ondan işte
Zaten beni hep istiyor o ile alakası yok
Alko içinden uzak dur sonra benim gibi sporcu biriyle aldatırsın penisi kalkmaz
Hahahah patladm kanka ya
Vallaha oyle evli kadınlar yazıyor kocamda tık yok alkolik istersen mesajları atarım para teklif eden var tabi ben kaslı yakışıklı oldugum için yazdıklarını biliyorum
Seni kandırmışlar her denilene inanma
Zengin kızla Şu an cinsellik yasıyorum ayın 7 20 bin hesabıma atıyor boksorum vucut tip oldugu için iş görüyorum evilerle olmam zaten
Yani erkegin o* suyum diyorsun
Kolay gele ne diyim
Basit cumleler kurma cinsellik yasamak orpsa sana göre
Paralı yaşamak aynen tabirle o oluyor😁😁
Tmmö
Paralı askerligi azalt kanka hastalık kaparsn
Sen kapmada ben kapmam
Ben ilişkiye girmiyorum
Sevgilin sadece sana olta atmış yersen.
Ne oltası
İlişkye girme dikkat çekme oraya yönlendirme hangisi uygun ise ileride sevişirken girerse bunun üzerinden de savunur kendini.
Hiç öyle algılamadım ben ama ya sabah uyandığımızda dedi bunu
Kadınlar genelde hoşlandığı kişilere kondurmaz zaten sorun yok.
Neyi kondurmucam anlamadım ki bazı şeylerde kötü düşünmem fakat etkileme olabilir ama digeri sacma geldi bana da irademi kaybederdim anlaminda diyor gibi geldi
Etkilenme alkolle oluyorsa orada sorun vardır irademi kaybederime de çıkarırsan yine dediğime gelir yarın bir gün senin koruduğun bekaretini bir anda alınca sarhoştum irademe hakim olamadımın yolu açılmıştır.
Zaten alkol almıyor yanımda bana da içirmez peki bana içirmemesi neden o zaman maddm bu kadar iyi biliyorsunuz
Bilmem sen içince kendinden mi geçiyorsun?
Hiç
İçmedimki
hm hiç içmediğinden bulaşma diye içirmiyordur muhtemel
Neye bulaşmıyom diye
Bende çözemefim sarhoş olmamdan mı korkuyosun dedim senin vücudun hassas olmaz diyor
Hiç alkolün tadına varma bulaşma anlamında. Sevgilin sürekli söylediği şeylerde bir seninle ilişkiye girme vurgusu var vücudun ne alaka bünyen dese anlarım vücut ne alaka :D
Bunyen zayıf demek istedim yabla soylemisim pardon
Ama ikiside aynı kapıya cikiyor bunyen ile vucudun hassas
Bünyen zayıf ise içirmemesi normal 1-2 kadehe ya sızarsın ya da saçmalr
İkisi aynı kapıya çıkmaz bünyen hassas demekle vücudun hassas ayrı şeyler
Sigara falan kullanmam hastalıklara karşı falan öyleym ama alkol öyle bilmiyorm
Ben içeym dedim güya enerji icecegiyle karistirip bana verdi iciyorm iciyorm hic sarhos etmiyor sonra iciyorm içiyorm bu hic etki etmiyor dedim itiraf etti küçüçük kadar koymuş şaka gibi
Yani içmek istediysen yanındayken en azından bunu denetmesi iyi olabilirdi kontrolü altında olurdun senin de içinde kalmazdı çok mantıklı bir şey yapmamış.
Yok kesinlikle bananiçirmiyor onu bile zor ikna etmiştim
Benim kandırmış
Anladım başka kısıtlamaları yoksa sana karşı alkole böyleyse kendisine sormak gerek sadece bünye ile alakalı değildir o yasaklama.
Sordun çok kez bana dediğimi söylüyor senin bünyen hassas gibi vücudun kaldırmaz gibi
Ya tamam da denemek istemişsin alkol komasına girecek değilsin ya hafif bir iki tek atarsın kendin görürsün ne olacağını.
Denedm bi kez çok eskiden ama yani öyle çok içmedimdenemişkipim var ama alkol içmekte denmez
Benim aklıma 2 seçenek geliyo ya bana dokunur kusarım vs ya da sarhoş olur ona salça olurum o da kendini tutamam diye mi korkuyor
Kusma ihtimalin yüksek evet ve alkol alınca salça olmaktan kastın isteklenir isterim diyorsan ona bir şey diyemem kendisine güvenmiyorsa tutamaz ilişkiye girersiniz sende sabahı öğrenirsin ne olduğunu.
Bir kere viski içtim su bardağı ile bir parmak kadar hep güldüm öldüm gülmekten
Alkol genelde baskın duyguları öne çıkarır kimi öfke, kimi kahkaha, kimi ise istek yönünde en üst seviyeler çıkabilir. Sende de kahkaha ortaya çıkmış yani neşe güzel sarhoşluk bence.
Sarhoş değilde kendimdeydim ama her şeye gülüyodum yani
Ama aklıma geldi bana dedi ki bide kusarsın falan uğraşmıyom dedi belkide dediğimize çıkıyor bu sebepten
O dediğine çakır keyif deniyor tam sarhoş değilsin bilinç tamamen açık ama kafan da hafif güzel çakır keyif. Yani uğraşmak istememiş senle sorumluluk almak da.
Viski ufacık içimle öyle yapar mı peki
Yani aklı hep ilişkiye girmekte değilmiş demek ki
Jack viski bir parmak kadar kadın parmağıngibi düşünün
Viski yapar hızlı içersen ve bünye alışık değilse yapar. Ayrıca aklı hala cinsellikte sen kusarsan kendinden geçersen nasıl o yaşadıklarınızı yaşayacaktınız mesela?
İçtiğimde ateş yuttum sanki yandı boğazom iğrenç bir şey ardından meyve yedimde zor dindi. Yok ya kusmam için çok içmem lazım çok içmezdim. Yani içirse bi dert içirmese bi der size göre içirse yapamayacaktı diyorsunuz beni sarhoş edip farklı emellerde de kullanabilirdi dediğimiz gibi belkide hatırlamazdım o zamanda bi de bu tarafı yok mu
İçirip kullansa bir kere kullanacak kaybedecekti neden bunu yapsın ki? Zaten yüzeysel bir şeyler yaşıyorsunuz belli ki zamanla seni buna kendi isteğinle yaptırmak o zamana kadar devam etmek dururken?
Bir kere kullanacak neyi kaybedecek anlamadım? Yo öyle bir niyetim yok zaten başta da belirttim
Şimdi seni sahoş edip ilişkiye girse normal sevgili hayatına devam mı edeceksin?
Sarhoş olup ilişkiye neden gireym o kadar içemeyecektim ki zaten beni ben istemeden sarhoş edemez
Ona by by mı diyecektim o kadar kolay değil
Sarhoş etmek oldukça kolay da neyse sen zaten ne yapsa razı modundasın sorun yok keyfine bak.
Ne yapsa razı mıyım bunu nereden çıkardınız
"Ona by by mı diyecektim o kadar kolay değil" buradan
Onu mahfederm
Ne anlamda?
Bana zarar vericek kandırıcak o hayatına güllük gülistanlık devam edicek öyle mi
İşte ne yapacağını soruyorum
Öldürecek halim yok
Ama pişman olur
hmm anladım
Ama zaten zarar verme gibi bir niyeti yok siz kötğ düşünüyorsunuz
ya da sen çok toz pembe bakıyorsun ben gerçekçi yaklaşıyorum ve erkekleri senden daha iyi tanıyorum.
Ben istemiyorm zorla mı yapıcak bunu unutuyorsunuz istemeyen benim
Sence bugüne kadar tecavüze uğayan veya istemiyorken bir şekilde kandırılıp ilişkiye giren kadınlar senden farklı mıydı? Mesela insanlar katillerinden de asla onu öldürmesini beklemez yapmaz ya da yapamaz der ama bazı şeyler anlıktır ne kendine nede karşındakine o kadar güvenme sen dikkatli ol ;)
Ben onun ben istemediğim sürece yapmıycağını biliyorm anladn mı herhangi biri değil
Tabi tabi öyledir mutlaka :)
Beni yol geçen hanı mı sandınız
Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun tamam sen haklısın eyvallah.
Senin dediğini bende viliyorm ama herkesi kendin gibi kötü nşyetli sanman çok tuhaf
Bir de bu var insanların yüzüne gerçekleri vurduğunda seni kötü sanmaları :) İstediğini düşünmekte özgürsün keyfine bak.
Sana giren ne onu cozemedm
Olanı söylüyorm yapsa yapardı değil mi zaten o raddeye gelinc eben durduruyrm yaparda zorla yapmış olur benide kaybeder
Ağzını toplayarak konuşmayı öğren öncelikle ve sen bir soru sordun ben görüş yaptım bu kadar basit şimdi gününe dönebilirsin iyi günler.
😂😂😂😂
Kırdıysam kusura bakmayın yaşınıza istinaden sadece düşünceleriniz kötü niyetli geldi iyi günler.
Sorun yok keyifli günler.
Sınırlar kalkıyor, muhtemelen bozmadı seni
Ne sınırları kalkıyor
Kontrol edemiyor kendini, tutamıyor
Kişiden kişiye değişir o ya
Alkol ve sigara seks performansını düşürür
vücut direnci azalıyor ciddi anlamda
Sallamış bence
Ciddi dedi aslında
Arkadaşı bir kadeh koydu yok içmeyeceğim yeter bu kadar dedi
Neye dayanamazmış seninle sevişmeye mi
Sonrasında bazı şeyler yaşadık ama bitince kulağıma bunu söyledi anlamadım
Aklım yerinde olmaz girerdim zorla demek istemiş olabilir. Yoksa azgınlık anlamında bişey değişmez
Değişir diyorlar ama çoğalır demişler
Alkol kullanmıyorum ama inanmıyorum da
Öyle demişler bende bilmiyorum bana da asla kullandırmıyor
Hayır kaygı düşüyor
Ne kaygısı
İlişki içerisinde mi tutamıyır
Hayır soruyu iyi okuyun
İlişki iradesini yani girip girmemeyi
Bu soruya da hallenmezsiniz ya
Pipiş oluyor
?
Ya kaybol
Noldu insan gibi cevap verdik
İstek tavan yapar
Bu yüzden mi
Evet vodka viski cinsel isteği artırıyor
Ne ikram edildi bilmiyorum ama bana içirmedi zaten kendileri içti arkadaşıyla
Çok fazla içince sızar
Sarhoş olur işe yaramaz
Ona göre ne kadar bilmiyorum ama son kadehi içmedi bana ilginç geldi orada da içmemesi aslında sonrasında böyle söyledi
Hava atmış ya
İşe yaramaz
Özenti yapıyor biraz sanki
Öyle bir an değildi ki hava falan olamaz alakasız da zaten
Boş geldi banada
Yok o an öpüşüyorduk durup dururken demedi
İstekli değil
Öpüşme normal zaten
Senin enerjin çok daha yüksek
Dimi ama?
İstekli değil derken anlamadım
Neye yüksek anlamıyorm dediğini