Dış dudaklar değil de içi
Vajina içi rengi önemli midir?
Pembe gerçekten var mı? Yoksa çoğu kişinin kahve tonu mu? ( ya da vişne çürüğü gibi koyu kırmızı olanlar çoğunluk mu? )
Dış dudaklar değil de içi
Vajina içi rengi önemli midir?
Pembe gerçekten var mı? Yoksa çoğu kişinin kahve tonu mu? ( ya da vişne çürüğü gibi koyu kırmızı olanlar çoğunluk mu? )
Ya cidden bak her rengin kendine göre bir çekiciliği var inan bana. Pembe de var bu arada şey olmasın ama o kadar çok değil diye biliyorum o yüzden takma yani eğer kahverengi diye üzülüyorsan. Sen kendini sev yeter ya sanki ne var. Ayrıca kahverengi değil de ten renginde diyebiliriz ve çok normal bu
Dış dudaklar ten rengi de iç rengi koyu kırmızı mı desem kahve tonu mu desem? Yani kahve ve kırmızı rengini al karıştır öyle bir renk mesela?
Vişne çürüğü gibi olabilir
Sen hiç gördün mü pembe vajina? Kaç kadın vajinasi gördün gerçekte ama? Videolar değil? Hangi renkti anlatır mısın?
Wow bence çok seksi seninki. Çok görmedim ya 3 tane falan da 2 si içi pembemsi ve dışı ten rengine yakındı. Bir tane kız arkadaşım da işte içi de dışı da pembe gibi ama tam değil şey bir pembe soluk
Offf benimki hiç güzel değil demek ki neyse moralim bozuldu be
Ya saçmalama kız aaa. Seninki mükemmel öyle deme ayrıca renk bu kadar önemli mi bak neler dedim sana başta? Seni arzulayan adam aaa rengi kötü diyip gidecek mi yanından
Gitmez tabi de ne bileyim
Görsellik biraz önemli ama
Ben kendimi evet seviyorum ama içinden bi geçirir mutlaka of şunun rengine bak çirkinmiş yapar mutlaka yani. Der içinden böyle.
Ya canım cidden öyle değil be bu işler en azından bence. Sen çok çekicisin ya saçmalama işte bir aynaya bak bu güzellik kim de gel bakalım. O güzelim fiziğine bir bak sonra dolgun popon ne bileyim işte varsay ki şeyinin rengi de bu olsun ne var inan bana çok çekici ve özünde o bir delik gibi düşün sadece. penisin girmesi için bir yer değil mi?
Oral?
Ben olmasa da olur oral ama sevgilim hevesli ondan dedim.
Elbette olur neden olmasın ki işte? Sevgilin anlaşılan görmedi orayı doğru muyum ve bundan dolayı bir korku var
Evet görmedi. Rengine şekline takılmaz erkekler dedi de.
Yine de ağzın degecekse insan bi midesi almayadabilir hak veririm yani.
Kız saçmalama midesi almayabilir ne😅. Şekli veya rengi kötü diye diyorsun bir de. Ya adam seni sevmiyor mu aaaa bir zahmet her şeyinle sevecek
Sevmek farklı iştah açmak farklı kanka 😂😂
Ama teşekkür ederim sağol içim rahatladı şu an pek takmıyorum eskisi gibi
Sen yemek misin vallahi bak terlik geliyor ha😂. İştah açmak diyor ya napalım tuz mu atalım sana da daha iştah açasın deli kız kfkdkd. Rahatla zaten heh ya aynen öyle aferin
Teşekkür ederim sağolasın ayy🥰🥰
Şapşik seni ben teşekkür ederim seni tanıdığım için sıkma canını hep mutlu olun 😇
Teşekkür ediyorum çok sağol sende öyle sevgilinle mutlu olun hep hala beraberseniz tabi
Ya şey bizim durum biraz karışık ama düzeltiriz umarım diyelim. 😅
kadınları kandırmak öyle kolay ki. bazı sözde güzellik uzmanı şarlatanlar ortaya bir yem attı. hepiniz sazan gibi atladınız. hiç yoktan kendinize bir dert icat ettiniz. şimdi pembeleştiriceğim diye paralarınızı estetikçilere k*riz gibi toka ediyorsunuz. yaptırmayan kadınlara zorbalık ediyorsunuz. kara olanlara "çok fazla adamla ilişki yaşamış ondan kararmış" diye iftira ediyorsunuz.
not: siz dememi üstüne alınma. bu tekdir, bu saçmalığa kanan bütün kadınlara yöneliktir.
Vajinanın rengi bir ölçüt değil, bir imza gibidir; her kadında farklıdır ve hepsi doğaldır. Pembe de normaldir, kahverenginin farklı tonları da… Zaman, hormonlar, cilt yapısı bu rengi şekillendirir. Ama sevgiyle bakan bir göz için renk değil, oradaki hayat, sıcaklık ve sana ait oluş önemlidir. Doğallık zaten en güzel renktir.
Seninkine sevgiyle bakabilmek isterdim. 😏
Reelde gördün mü birden fazla?
Evet.
Hepsi birbirinden güzel; hepsinin kendine has şekli, kokusu, rengi vardı. Başka merak ettiğin bir şey var mı
İstediğin her şeyi sorabilirsin, asla çekinme. Yanıtlarım. Buradan çekinirsen özelden de yanıtlarım. 😏
Sen nerede, ne zaman ve nasıl olmasını istersen. 😏
Anlatır mısınız? Nasıldı renkleri? Söylesen biraz
Cevap
32Cevap
Kişiden kişıye değişir ten rengi ne göre de değişir tabi bence ıcı degıl de dudakları daha önemli
İstersen gizle cevabini ama soruma cevap verir misin lütfen?
Çoğu kadının nasıldır? İç rengi yani pembe mi koyu kırmızı kahve tonu mu?
Tamam
Çoğunun kahve tonu ya bazıları zaten estetik yaptırıyor ya yaşınız ksç peki
Reelde kaç vajina gördün peki? Renkleri nasıldı anlatır mısın? Merak ediyorum
20 li yaşlardayım
Yani baya gördüm ama pembe öyle hiç görmedim ya renkleri kahve ya da böyle kırmızıydı ya ama dudakları var seninki nasıl bişmem yapralı dudak çok gördüm
Yaprali dudak ne demek?
O zaman videodakiler nadir sanırım en guzell kusursuz olanlar seçilmiş.
Çünkü benim vişne çürüğü gibi yani kırmızı ama çok koyu kırmızı ( kahve siyah da sayılmaz işte )
Normal demek ki benim ayy
Normak ya tabiki yapraklı dudakları dışa doğru bsk yaz bana konuşalım mı bakire misin peji
Herkesinki pembe değil mi zaten? Siyahı kadınların bile pembe
Yok videolarda farketmedin mi? Pespembe açık renk olan da var. Köyü kahve tonu olan da var?
Hayır anlatamadım
Bence sen dikkat etmişsin pek farketmemişsin.
Bende bugüne kadar farketmemiştim ilk defa bu kadar detaylı inceliyorum
Açık renk koyu renk diye ayrılıyor dış rengi zaten ten renginde orada sorun yok.
İç renginde farklılıklar var sanırım. Reelde hiç gördün mü yakından birden fazla?
Nasıl bildiğin pespembe mi? Yoksa koyu kırmızı kahveye yakın mı iç rengi ama? Vajianın içi yani?
Şeker pembesi gibi mi? Yoksa vişne çürüğü gibi miydi? Dikkat ettin mi bu kadar?
Aa evet şu an anladım. Benimki biraz koyu kaçıyor demek ki ama kahve de sayılmaz anlamadım tam vişne çürüğü gibi bir renk.
Teşekkür ederim bu arada sağolasın
Bilmiyorum videoda da gördüm kadının pespembeydi benimki öyle olmayınca bi dert ettim sorun yaptım neden böyle diye
Çok teşekkür ederim sağol
Renk bir yere kadar önemli ama çoğunlukla koyu renkli olur hatta sonradan kararanlar bile var
Vajinanın ne şeklinin ne de renginin bir önemi var. Verdiği zevk önemli
Temiz bakımlı olmalı vücuda göre de kapkara olmamalı tabi
Sırayla bakmıyoruz hanfendi biz nerden bilelim şimdi
Evet var pembe onlar daha iyi ama senin dediğin zaman şa çok şey oluyor
İçini gördüklerim genellikle pembeydi, kahverengi içi olanı hşç görmedim.
Rengin ne önemi var önemli olan temizliği ve şekli
Bunun önemi var mı aşkta sevgide evlilik te
Önemi yok da işte sordum sadece
Gördüklerimin hepsi, içi pembeydi
Önemli değil geneli Rus linyiti gibi zsten
Seninki ne renk baktin mi
Temiz hijyenik olması önemli
Beğenen biri çıkar
Daha çok kokusu ve tadı önemli
Önemli değil ya abartı sadece
Çoğunluk kirmizi tonlarında olur çünkü
pembe guzel oluyor somurdugumda kizariyor