Cinsel Yaşam Erkekler, Oral seks sırasında çok sert davranır mısınız partnerinize? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Hadi tamamen penisi sokup beklettiğiniz oldu mu hiç Erkekler, Oral seks sırasında çok sert davranır mısınız partnerinize? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Neler yapmadim ki varyaaaHani buraya yazsam sansurden okunmaz hale gelio istiosan kutum acik gel anlatim 1 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% 4 ay Çok sert olmaz. Partnerin isteğine göre muamele yapmayı severim. Sokup beklettiğim, DT yapmasını istediğim oldu tabii. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Saçlardan tutup bastırmak, içindeyken bekletmek, hızlı hızlı sokup çıkarmak, elle tutup yanaklara vurmak vs vs. Bunlar oluyor 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet çünkü onlar da bunu çok istiyorlar iki tarafta zevk alıyor bundan 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır vakum yalamak ve içe dil girer ve tokatlamak tabiki 🤣🤣 0 1 Yorumla HayLazTiMe 5 ay Tabiki gırtlağa kadar gidiyorum ve çok hoşuma gidiyor sanırım senin ilgin var Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Evet çok kez yaptım kafa bastırma vs olmazsa olmaz bu iste 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Anlatmak için burdan değil ozldn konuşalım istiyorsan 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Özellikle boşalma esnasında yaparım tamamını sokup beklemeyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay evet hepsini yediririm zorlarım hoşuna gider mi? 0 4 Yorumla Soran 5 ay Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 5 ay Merak ediyor musun o hissi Yorumla Soran 5 ay Bi tık Yorumla Cevap sahibi 5 ay yaz o zaman o bi tık diye nasıl yedirdiğimi anlatayım sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Ya ben kıyamam da be. Evet uçabilirim o an ama yine de kendime hakim olabilirim ne kadar zevkli de gelse yok 😅. Çokta canımı yakamam 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tamamını alan olmadı. Zorlamadım ama başını tuttuğum ileri geri yaptığım oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Daha fazlası olur, nefessiz bırakıp, çıkarıp penisimle tokatlarım yüzünü. Sertlik hoşuna gider mi? 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İtirazı olmayacaksa evet. 0 0 Yorumla
Krallbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Yanağına vurmasını cok seviyorum 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha ilerisini yaşadım 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç deneyimin olmamış gibi 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sert sevmem karşı tarafa bırakırım 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Olmadı kontrolü ona bırakırım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu evet kıpırdamadan 0 0 Yorumla
DerdeDevaXXXX Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. oo neler yaptım neler 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Istermisin 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Neler yapmadim ki varyaaa
Hani buraya yazsam sansurden okunmaz hale gelio istiosan kutum acik gel anlatim
Çok sert olmaz. Partnerin isteğine göre muamele yapmayı severim. Sokup beklettiğim, DT yapmasını istediğim oldu tabii.
Saçlardan tutup bastırmak, içindeyken bekletmek, hızlı hızlı sokup çıkarmak, elle tutup yanaklara vurmak vs vs. Bunlar oluyor
Evet çünkü onlar da bunu çok istiyorlar iki tarafta zevk alıyor bundan
Hayır vakum yalamak ve içe dil girer ve tokatlamak tabiki 🤣🤣
Tabiki gırtlağa kadar gidiyorum ve çok hoşuma gidiyor sanırım senin ilgin var
Evet çok kez yaptım kafa bastırma vs olmazsa olmaz bu iste
Anlatmak için burdan değil ozldn konuşalım istiyorsan
Özellikle boşalma esnasında yaparım tamamını sokup beklemeyi
evet hepsini yediririm zorlarım hoşuna gider mi?
Bilmiyorum
Merak ediyor musun o hissi
Bi tık
yaz o zaman o bi tık diye nasıl yedirdiğimi anlatayım sana
Ya ben kıyamam da be. Evet uçabilirim o an ama yine de kendime hakim olabilirim ne kadar zevkli de gelse yok 😅. Çokta canımı yakamam
Hepsini sokup bekletirim hiç sert zorlanmalı seks yaşamadın mı?
Tamamını alan olmadı. Zorlamadım ama başını tuttuğum ileri geri yaptığım oldu
Daha fazlası olur, nefessiz bırakıp, çıkarıp penisimle tokatlarım yüzünü. Sertlik hoşuna gider mi?
evet boşaldığımda ya da çok zevk aldığımda yaparım
Evet saçlarında tutup kafayı bstıryorum derine kadar
İtirazı olmayacaksa evet.
Yanağına vurmasını cok seviyorum
Daha ilerisini yaşadım
Hiç deneyimin olmamış gibi
sert sevmem karşı tarafa bırakırım
Olmadı kontrolü ona bırakırım
Oldu evet kıpırdamadan
Sert olacak zaman dilimi o kısım
oo neler yaptım neler
Sen twcrübelimisin