@sevgisizprens34 yaa Allah aşkına ya günah olduğu apaçık belli birşeyi değilmiş gibi göstermeyin kuraanda apaçık yazıyor zina haram gözlerinizi bile zinadan saklayın diyor cinsellik içeren zina nin günah olmadığını söylüyorsunuz yazık ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz bıktım artık kimsenin doğru düzgün inancı kalmamış
Günde kaç günah kaç sevap isliyon hiç muhasebesini yaptinmi ben sana her bulunan kişiyle yapcan demedim doğru kişiyle dedim gunah ve sevap çok ince çizgiler bunu neye göre ayırt edicen şer beş olup caiz olan zor durumlarda var Kuran'da arzuları duyguları kadın erkek cinsiyet ayrımını bize kim verdi tabiki Allah bunları vermeyip günahı ortadan kaldirabilirdi bir canlının oluşumu bile seks le olur bitkiler bile polenlerken binevi cinsellik yasa
@sevgisizprens34 sabır yarabbim sabır Allah'ım ne kadar cahil kulların var yaa. Bak evet haklısın cinsel arzuyu isteği Allah yarattı bizi bu şekilde yarattı ama tek haklı olduğun kısım da bu zaten nefsi de Allah yarattı mesela diyelim canım çok fazla döner çekiyor nefsin istiyor bunu bir helal yönden yapmak var bir de haram yoldan yapmak var parasını verip helal şekilde mi nefsini gidermek o döneri yemek doğru yoksa haram yoldan hırsızlık yaparak mi o döneri yemek doğru Cinsel arzun varsa git evlen helalinden istediğini yap helalin olmayan nikahın bulunmayan bir kadın ile (veya bir adam ile ) birlikte olman basbaya zina ona şehvet ile bakman dahi zina göz zinası sen basbayabbu haramı haram olan şeyi helal kabul ediyorsun yazık acıyorum
Offff yaa nekadar cahil ve geri kafalisiniz her yükselen yüksek olan evlenecekmii hadi evlendin karsitaraf istediğin gibi çıkmadı beklentileri karşılaması bosadin başka birinle evlendin oda aynısı ya da cinsellik için evlendigin kişi farklı bir karakter çıktı napcan sürekli wsmi degistiricen madem öyle siz niye evlenmiyo uzz
@sevgisizprens34 ben evliyim doğru kişiyi seç evlen değil boşanmak aldatmak eşim benden başkasına bakmıyor bile ben de ondan başka bütün erkekleri iğrenç görüyorum ve evet şimdiki kafadansa geri kafalı kalmayı tercih ederim senin geri kafalı dediğin kavram benim hayatım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Yani günah olmasa her gece sevişmek seks yapmak isterdim güzel olurdu
Gunahmiii ne gunahmiii
@sevgisizprens34 evet öyle
Helalin ile yapsan günah değil zina yaparsan günah
Cinsellik seks günah olarak bakarsan inançlarına arzularinin arasında sıkışıp bogulursun doğru kişiyle. Daha kötüye dusmektense bence günah sayilmaz
@sevgisizprens34 yaa Allah aşkına ya günah olduğu apaçık belli birşeyi değilmiş gibi göstermeyin kuraanda apaçık yazıyor zina haram gözlerinizi bile zinadan saklayın diyor cinsellik içeren zina nin günah olmadığını söylüyorsunuz yazık ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz bıktım artık kimsenin doğru düzgün inancı kalmamış
Günde kaç günah kaç sevap isliyon hiç muhasebesini yaptinmi ben sana her bulunan kişiyle yapcan demedim doğru kişiyle dedim gunah ve sevap çok ince çizgiler bunu neye göre ayırt edicen şer beş olup caiz olan zor durumlarda var Kuran'da arzuları duyguları kadın erkek cinsiyet ayrımını bize kim verdi tabiki Allah bunları vermeyip günahı ortadan kaldirabilirdi bir canlının oluşumu bile seks le olur bitkiler bile polenlerken binevi cinsellik yasa
@sevgisizprens34 sabır yarabbim sabır Allah'ım ne kadar cahil kulların var yaa.
Bak evet haklısın cinsel arzuyu isteği Allah yarattı bizi bu şekilde yarattı ama tek haklı olduğun kısım da bu zaten nefsi de Allah yarattı mesela diyelim canım çok fazla döner çekiyor nefsin istiyor bunu bir helal yönden yapmak var bir de haram yoldan yapmak var parasını verip helal şekilde mi nefsini gidermek o döneri yemek doğru yoksa haram yoldan hırsızlık yaparak mi o döneri yemek doğru
Cinsel arzun varsa git evlen helalinden istediğini yap helalin olmayan nikahın bulunmayan bir kadın ile (veya bir adam ile ) birlikte olman basbaya zina ona şehvet ile bakman dahi zina göz zinası sen basbayabbu haramı haram olan şeyi helal kabul ediyorsun yazık acıyorum
o zaman evlenmen lazım ve enerjisi yüksek biriyle
@CCevoo kimin kime söyledin
@Yorgnkalbim yorumun sahibine söyledim
@CCevoo anladım
@Yorgnkalbim onun enerjisi yüksek diye farkettim. seni bilmiyorum
@CCevoo güzel
@Yorgnkalbim senin enerjini bilmemem mi güzel? :D
@CCevoo evt
Offff yaa nekadar cahil ve geri kafalisiniz her yükselen yüksek olan evlenecekmii hadi evlendin karsitaraf istediğin gibi çıkmadı beklentileri karşılaması bosadin başka birinle evlendin oda aynısı ya da cinsellik için evlendigin kişi farklı bir karakter çıktı napcan sürekli wsmi degistiricen madem öyle siz niye evlenmiyo uzz
@sevgisizprens34 ben evliyim doğru kişiyi seç evlen değil boşanmak aldatmak eşim benden başkasına bakmıyor bile ben de ondan başka bütün erkekleri iğrenç görüyorum ve evet şimdiki kafadansa geri kafalı kalmayı tercih ederim senin geri kafalı dediğin kavram benim hayatım
İstersen dondurma ısmarlayabilirim. Biliyorum ağzın sulandı.
Bazen geceleri cani ceken seyler basit olur sicak bir tatli sessiz bir sohbet tanidik bir huzur hissi insanin ruhunu sakinlestirir 🍨❤️
Dondurmayi ısırarak mi yalıyarak mi yiyorsun
Dondurma senin olsun ben yalatmak ve yalamak isterdim
* güzel tatlı sulu *
yemeyince sinirleniyorum
kahve, sigara gecesi gündüzü yok severek tüketiyorum
Yalayarak mı , ısırarak mı yoksa emerek yemeyi mi seversin? 😊
Maraşlı olmasak bile elimizde sağlam bı dondurma var be
Dondurma derin mevzu tabi : )
Dondurmacılar basar şimdi sorunu merak etme.
Benim canım her gece meme emmek istiyor kusura bakma Biraz ağır oldu
tatlı ve yaramaz bir çıtıra ”hayır” demezdim şu an
O dondurmayı yalaman bağlı yavrum iyi misindir
Karşı kişiye bağlı. Her gece isteten de var aman yeter olan da
Sade Maraş dondurmasını yağmurlu hava da bi dene bakalım harika
Dondurma vermeyi severim karpuz ve şeftali ye hayır demem
Severek oral yapan kadınlar iyi ki varsınız 😅
Tatlıı
Ne tatlıs
dondurmayla dövsün beni ahahahahah
Seks Offf
ne kadarına dayanırsın ki
Kavurma canım çekiyor bu aralar
Pek cok seyler amasyada
Kaldır bu soruyu artık 100 defa karşıma çıktı
İyi bir şeftali, tüysüz olandan
pileli Mini etek ve etekli kadın. pileli eteği s.. güzel oluyır offf😋😁
28-45 yaş arası evli bir kadın
seks sevismek seks sevismek
Canının istediği şey başka bence
Uyumadan önce en sağlıklısı kefir içmek.
Ondam sonra buda cannn diyorsunuz
Olsada yesek dediğin şey bende ;)
Uyku..
#Vesselam
@__MütefekkirSeyyah hemde sonsuz
Şeftali guz3l olurdu sulu sulu
Ben de her gece tüysüz seftali yemeği cok seviyorum
Koca
kocayı ne yapacaksın
Muz olsaydı yerdim
Bende emmeye ve doggy
hala istiyor mu canın? :)
Ben de
Her gece dondurma ister misin gerçekten?
Kum saati fiziği olan güzel bir kız
Çikolata
Her gece gündüz
fantezi bol olacak
Erkeği tamin edersin işte
Bu sorunun cevabı çok net tabiikide ton balığı
Oha bende bayılırım. Ama çok korkuyor.
Korkuyor mu korkmaz pardon kokmaz:) kokuyor biraz ama olsun çok güzel bence müthiş her şekil salatası sandviçi süper
Şöyle çıtır bir Fransız ekmeği arası mayonezli karabiberli…
Yiyicem şimdi
Ayrıca mısırla da dehşet oluyor bence
Ay evet. Azda içeceğe…
Iceberg*
Ben yedim dayanamayıp… günahı senin boynuna…
Bende yedim
Bide filenin kuru domatesli bageti vardı…
Offf
Afiyet olsun efsaneymiş bende yedim dayanamayıp valla vişneli absolut ile
Vişnelima absolut nerden çıktı.
İyi gidiyor beraberinde
Kimse hayır demez
Ismarlayayım kız sana
Oral yapmak 👅👅
Kabak tatlısı olsada yeseydim
Uyumayı her gece..
Alkol
Seks yaa...
Yalamak yalanmak