Cinsel Yaşam Doğumdan birkaç saat sonra cinsel ilişkiye girilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Doğumdan birkaç saat sonra cinsel ilişkiye girilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 5 ay Vücut 40 gün toparlamıyor kendini bu neyin yangını acaba 2 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Birkaç saat sonra mı bu hız böyle 🤣 40 gün bir şey olmaması lazım sanırım o kadar dişinizi sıkın artık 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 5 ay Sezeryan doğum yapan biri 2 gün yataktan kalkamiyor ne seks yapmasından bahsediyorsun 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Saçmalama 😀 o halde aklına ilişki gelir mi 0 0 Yorumla
Monakiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Böyle bir şey hyatımda ne duydum ne gördüm . 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Grup bilr yapılır 😅Yaw siz ne yiyor ne içiyorsunuz anlamıyorum ki... 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Doğum yaparken gir niye 2 saat bekliyorsun 1 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şaka mı yapıyorsun.. Nasıl gireceksin 😳 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Böyle bir şey Mümkün değil 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yav bı dur çocuk çıksın 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay yuh artık fjsks 1 1 Yorumla Cevap sahibi 5 ay yeni doğum yapmış hiçbir kadının ne fizyolojik ne psikolojik öyle bir şey isteyecek durumu olacağını sanmıyorım Yorumla
Füsunnnnazz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Hayır aceleniz ne ya 1 1 Yorumla serkan061 5 ay Yangından mal kaçırıyorlar sanki Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Kanlı kanlı mı 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gidinmi 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Girilmez 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
sc0rpi1O Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Saçmalamaz mısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay lousada değil misin 1 6 Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 5 ay kendini toparlaya bildin mi ki Yorumla Soran 5 ay Toparladım Yorumla Cevap sahibi 5 ay lormal doğum mu oldu peki Yorumla Soran 5 ay Evet normal doğum Yorumla Cevap sahibi 5 ay tehlikeli bence enfeksiyon kapabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Vücut 40 gün toparlamıyor kendini bu neyin yangını acaba
Birkaç saat sonra mı bu hız böyle 🤣 40 gün bir şey olmaması lazım sanırım o kadar dişinizi sıkın artık
Sezeryan doğum yapan biri 2 gün yataktan kalkamiyor ne seks yapmasından bahsediyorsun
Saçmalama 😀 o halde aklına ilişki gelir mi
Böyle bir şey hyatımda ne duydum ne gördüm .
Grup bilr yapılır 😅
Yaw siz ne yiyor ne içiyorsunuz anlamıyorum ki...
N’oluyo be ne bu azgınlık
Doğum yaparken gir niye 2 saat bekliyorsun
Şaka mı yapıyorsun.. Nasıl gireceksin 😳
Böyle bir şey Mümkün değil
Girilir ama kadın çok acı çeker
Yav bı dur çocuk çıksın 😃
yuh artık fjsks
yeni doğum yapmış hiçbir kadının ne fizyolojik ne psikolojik öyle bir şey isteyecek durumu olacağını sanmıyorım
Hayir 40 gun seks yok
O kadar acil mi
Hayır aceleniz ne ya
Yangından mal kaçırıyorlar sanki
Girilmez bence vajinanın iyileşmesini beklerim
Kanlı kanlı mı
Gidinmi
Girilmez
Hayır
Hayır
Saçmalamaz mısın
lousada değil misin