Her bedende her kişide farklı haz zevk heyecan oluyor mu
günübirlik/ para karşılığı dahil
Her bedende her kişide farklı haz zevk heyecan oluyor mu
günübirlik/ para karşılığı dahil
yapılan iş hoşlandığın her insandan farklı zevkler alıyorsun aynı olmuyor öyle hazzı hep farklıdır. diğer türlü para karşılığının 31 çekmekten farkı pek olmaz bence sadece boşalma odaklı, hiç yapmadım o şekilde ve yapmakta istemem
Her kadının kendine özgü bir auraya sahip olduğu inkâr edilemez; ancak bu çeşitlilik fazlasıyla yoğunlaştığında, erkeğin ruhsal dengesi üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor. Oysa kalıcılığı sağlayan şey, duygusal bağlılıktır; çünkü bağlılık, geçici cazibelerin ötesinde insanı anlamlı bir bütünlüğe taşıyor
Hiçbir farkı yok. İnsan sevdiği ve kendisini ait olduğu bedene dokunmalı. Ayrıca biz hayvan değiliz, insanız. Sırf dürtüler ve merak için kalkıp biriyle seks yapmamalıyız. Duygu olmalı, his olmalı, mantık uymalı, insan çekilmeli, enerji uymalı, sohbet uymalı.
Bir kadın için her kişide farklı gaz olur ama bazen hayal kırıklığı da olur. Erkeğin sevişmesi kadını ve beklentilerini bilmesi bunlara duyarlı olması ve seks performansındaki farklılıklar değişken olduğu için farklı hazlar olur.
Cevap
60Cevap
Günübirlik ilişkiler daha anlamlı olmasının nedeni amacın net olmasından kaynaklanıyor. Kendini ona hazır hissediyorsun
her beden her zihin farkli haz sadece fiziksel degil guven koku dokunus ritim hepsi degisir gunubirlikte heyecan agir basar ama derinlik az olur para karsiliginda temas var bag yok ozel olanda haz daha sakin ama daha derin olur ❤️🔥
Uzatmadan şunu diyeyım her kadın veya her erkek bır degıl tabıkıde farklı haz ve zevk alır ınsan kumu tecrubelı ve sınırsızken bazısıda kurbanlık koyun gıbı olu taklıdı yapar 😁seksten sogutur adamı
Bunu fiziksel olarak yapmadan sadece cinsel konuları konuşarak bile anlayabilirsin. Her insanın kendine özgü bir tarzı, tahrik edici tarafı vardır.
Mesela sizin için düşünürsek, eşinizin size yaklaşımı ile başka bir erkeğin size yaklaşımı, sözleri, davranışları çok farklı olur. Ve insanlar daha az tanıdığı kişilere daha saklı yönlerini de anlatabiliyor.
Bazıları iğrenç olur can yakar sadist şeyler yapar bazıları romantik olur
Hiç bir fark yok vajina penis desen aynı ve yapılan şeylerde aynı, sadece yatakta iyi olup veya olmama aynı değil, biri seni zevkten dört köşe yapar öteki oral bile yapamaz fark bu gibi şeyler
Para karşılığı olanların hepsi aynıdır diye düşünüyorum..
İşin içinde maddiyat ya da bir menfaat olmayan cinsellik hepsi farklı oluyor.. o konuda eminim
yani para karşılığı yapmadım erkeklere genelde para vermiyorlr :D ama bir çok kadınla bazen bir günde birden fazla kadın ile yaptım farklı tad farklı lezzet delik aynı ama penis aynı olmaz D:
Herkesin dokunuşu, ritmi ve enerjisi farklıdır.
Biriyle daha rahat, diğeriyle daha meraklı hissedebilirsin.
Para karşılığında zevk alamazsın ama değişik şeylerin girmesi sana zevk verir
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı... Paralı parasız fark etmez... Seks zevklidir... Hatta tcvz hakkında derler baktın ki karşı koyamıyorsun zevk alacaksın... Yani her kesle farklıdır...
Herkesle uyum derecesi isteklilik ya da beklentilerşn karşılanma oranı farklıdır.
Gerçeğini deneyimlemedim ama se*ting yaparken her farklı kişiden farklı zevkler almak hoşuma gidiyor
İnan fikirler ve fanteziler aynı olduğu müddetçe hiçbir fark yok değişimi getiren fantezilerdir
Ten uyumu fantezi sertlik her şey farklı olur detay vereyim
Parayla bunu yapan kişiler bana çok aşağılık geliyor iğrenç bişi
Her insan farklı bir deneyim ve tad verir özellikle de kadınlarda bu böyle
Ben biriyle oldum bence karsi tarafin neler sevip sevmedigini nasil davrandigini davranmadigini neler yapabilecegini bilmiyosun bedenini tanımıyosun risk iceriyor bence
Daha zevkli ve heyecanlı değil mi
Para karşılığı hiç yapmadım … para teklifini de teyzelerden kabul etmedim…
Farkı hastalık kapan iğrenç biri oluyorsun…
kendüne yatırıl yaptın mı … mıgnatız gibi çeker güzel şeyler yaşarsın …
evet heyecan oluyor.
para karşılığı yapmaya alışmamak gerekiyor.
Para karşılığı yapılan çok zevkli olmuyor bence
Para karşılıgı zevk olmaz. zorunluluk gibi olur. ama farklı bedenler karşılıklı istek çerçevesinde zok zevkli olur
tabiki olur bir esmer biri kumral biri beyaz dokunusu farkli opusu farkli heyacan verici tabi ben erkegim kadindan bahsediyorum
Zevki heyecanı tadı farkli
Herkesle iyi olmuyor. Bazı insanların tadı damağında kalıyor
Para karşılığını bilemem ama her bedende farklı zevkler buldum hep
para ile yapmam , günü birlik de bana biraz uzak en azından tanımak gerek , ama farklı kişiler ile seks hazzı çok güzeldir
Bence tanımıyorsan güzel değil ama yabancı hissiyatını aştıktan sonra farklı deneyimler güzel olabilir
Her birinin zevki ayrı, hem de tatmin etmek için birden fazla partner avantaj
evet ben denedim ve harika bir duygu çok severim parayla özellikle
Kimi kadinlar gercekten harika kimileri zaman kaybi
Oldu senin
Hayır benim olmadı
tamam
Yaşattığı heyecan
Onu bilmiyorum, tek kişi iyidir
Her anlamda farkli oluyor amasyada
Sadece yediğim içtiğin farklıdır
Tabi beden değiştikçe zevk farklılaşır
Para karşılığı hiç yapmadım yapmam ama fark oluyo
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Sadece farklı bir heyecan başka bir özelliği yok
Fantezisi sertliği teni herşeyi
Degısır, bence fazlası iyi değil
Bende yapiyorum farkli kizkarla
Kimi bağ gibi kimi tek bir üzüm
Evet tabiki. Hepsi farklı farklı inliyor.
Olmaz tbai ki öyle saçma şey olur mu
Olur hee beden her insan bir değiş
Herkesin seks kalitesi farklı
Para ile risk büyüktür
Bilmiyorum ama saçma bence
Farkli ten farkli sicaklik farkli his
Daha heyecanlı oluyor
Guzel bencee
Hastalık kaparsan da görürsün ebenin nikahıni
Yahu ben mi yapıyorum dedim yaa
Daha zevkli oluyor ve daha heyecanli
Tabikii