- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayGerçekten muazzam bir durum muhteşem bir durum , bende isterdim böyle olmasını. sevişme kısmında hiç sorun olmaz. Cinsel ilişkide de kesinlikle sorun olmaz sadece bacaklarının arasında olduğu haliyle (misyoner) pozisyonda derinliklerine ilerlerken bu aşamada muhteşem memelerini aynı anda ememeyebilir. Bu durumuda sen onun üstünde olarak derinliklerine alırken , harika memelerini ona sunarak her ikinizinde ve daha çok senin zevk alışlarını sağlayabilirsiniz. Bu durumda kesinlikle sorun edilecek bir durum değil. Tebrik eder mutluluklar dilerim.
14 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler
- 5 ay
Rica ederim 😊🌷
- 5 ay
Bu arada korktuğun durum nedir?
- 4 ay
Ayrıca sanırım boyutları ile ilgili tereddüt yaşıyor olabilirsin ve nişanlın odun biri değilse büyükte olsa sıkıntı olmaz. Her uzun kişininki büyük uzun vb. Olmayabiliyor. Vücut yapısına dair bazı özellikler ipucu verebilir.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bence boy farkı tek başına bir sorun değil ama insanın kafasına takılması çok normal. 192 ile 150 yan yana gelince ilk başta gözünde büyüyor, dışarıdan bakışlar, yorumlar, “nasıl olur”lar insanı geriyor. Ama ilişkinin içinde asıl belirleyici olan şey uyum. Yanında kendini güvende, korunmuş ve rahat hissediyorsan boy zamanla detay haline geliyor. Günlük hayatta bazı pratik şeyler olabilir, sarılmak, el ele tutuşmak, fotoğraflar gibi ama bunlar aşılmayacak şeyler değil. Asıl soru şu; onun yanında kendini küçük hissettiriliyor musun yoksa aksine sahiplenilmiş mi? Eğer sevgi dengeliyse, boy farkı ilişkiyi değil sadece görünümü etkiliyor.
20 Yorumla
Cinsel ilişkide sorumluluk biraz müstakbel eşine düşüyor. Sonuçta sen minyon yapılı bir kadınsın. Penis büyüklüğü nedir bilmiyorum eşinin ama onun büyüklüğünden ziyade senin minyon olmandan dolayı vajinan küçük kalabilir ilk başlarda. Ama bunu ilk zamanlar biraz dikkat ederek aşabilirsiniz.
Kontrollü birleşmeler ile başlarsınız. Boy farkından dolayı da çok renkli pozisyonlar deneyebilirsiniz emin ol. Hm eşinin hem de senin yatakta müthiş mutlu olacağğınızı düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ediyorum
5 aySizin aranızdaki uyuma bağlı bir şey bir sürü pozisyon var ona uygun yaparsınız sorunda kalmaz. Nişanlı olmuşsunuz normal hayatta bir zorluk yaşamadıktan sonra yatak kısmını da çok rahat çözersiniz
11 Yorumla- 5 ay
Teşekkürler 🥰 mutlu olmanız dileğiyle korkusuz geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayNeden sorun olsun ki ilişki sevgi aşk degilmi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 5 ayBoy önemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKardeşim, birbirinizi sevdiyseniz gerisi önemsiz. Önüne gelen sana yorumda zarf atıp seni Dm'ye çağırmış. Saf mısın, saf ayağına mı yatıyorsun, heyecan mı arıyorsun? Biri eşiyle yaptığı fantezileri yazıp mesaja çağırmış, sen de gitmişsin.
Başka bir yorumda da seviyorum. Millet beğenmez diye sevdiğimden mi vazgeçeyim demişsin. Madem milletin ne dediği önemsizse, niye böyle bir soru açıyorsun? Bu ne lahana turşusu, bu ne perhiz?
Aklını başına devşir, seviyorsan yatağı falan umursama. Boğuşmayacaksınız, sevişeceksiniz. Niye nefessiz kalasın? Adam kafanla vücudunu yatağa gömmeyecek sonuçta. Az aklını kullan. Buradaki sapıkların da Dm'sine gitme. Azıcık akıl ulan, azıcık akıl!
10 Yorumla
5 ayBence de kork 🤣 ama boş ver Sevgi saygı herşeyden önce gelir
55 Yorumla
Soran5 ayO konularda iyiyiz gayet güzel anlaşıyoruz ama tek sıkıntı bu ve herkes görüntü olarak çok kötü durur diyor
- 5 ay
Hiç bir şey umrunda olmasın kimsenin dediğine bakma
- 5 ay
Yuh 😂
Gizli Üye(30-35)5 aySize uygun pozisyonları seçersiniz. Her pozisyon size uymaz ama aşk sevgi saygı olduktan sonra bu sadece bir detay.
biz de 1.54 1.89, sizinki kadar değil ama baya fark var aramızda. Mesela 69 biraz zor oluyor 🙈🤣 ama gayet sevişip tatmin oluyoruz, takılmayın ♥️
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
5 ayDışarıdan fiziksel olarak görünümü zaten dert etmediğini söylemişsin ki burada belki sorun edilecek tek unsur bu normalde ama bunu önemsemiyorum demişsen başka ne gibi problem olabilir.
Cinsellikle boyun çok ciddi bir alakası yok yani uzun boy = uzun … demek değildir veya kısa boy için de aynısı geçerli bu tip şeyler tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor. 42 cm boy farkı belli başlı konularda problem yaratabilir ama genel anlamda sen sorun etmiyorsan problem olacak bir şey değil.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayasko korkulcak bir sey yok vaj. nan zamanla genişler kocanın p. nis seklini alır merak etme o bile az gelir ya neyse
96 Yorumla
Cevap sahibi5 ayçüş oha zenci ne be
5 ayBulmuşsun miss gibi adamı. boş ver tadını çıkar afiyet olsun şekerim
40 Yorumla
5 aySorun olmaz diye düşünüyorum ama boy farkı çokmuş hem boy önemli değil
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayPinpon topo gibi kucağında sektirir fenasin, hasta oluyorum minyon kadına
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBoyuna yetişemessen merdiven dayarsın sıkıntı olmaz))
Ayrıca boy farkı ilişkide önemli olmuş olsa nişanlanmazdınız değilmi, ha yatakta da sorun olmaz herzaman herşeyin bir caresi bulunur ve güzel yaşanır10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayHiç bir sorun olmaz. Sevdiğini olduğu gibi kabul edeceksin, önemli olan bu şekilde olması.. kalbin , aşkın boyu filan olmaz.
10 Yorumla Boy farkı başka yerlerde de bu kadar barizse senin için güzel bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
5 ayHer kızın hayali bu sen neyden korkuyorsun yemez merak etme
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayBu fiziki fark çok fazla. Asla olmaz, yaradılış kuralına aykıtı. Eskiler yani atalarımız ne diyordular?''Boyu boyuma, huyu huyuma uymadıkça olmaz'Gerçekçi olun, bu ilişki taaa baştan yanlış.
06 Yorumla- 5 ay
Peki Erhan abi kız hafif erkekten uzun olsa sıkıntı olur mu
Soran5 ay😢😢
- 5 ay
Bakın hanfendi 10 hadi 15 santimetre uzun olunsun telefi olur, sırıtmaz. Ama sizde 42 santim boy fakı var. Bu çok ama, çok fazla. Asla telefisi olmaz, olamaz. Cinsellik bir şekilde olur, sen üstte, kucakta, bir şekilde dokunur, öpüşür, koklaşır, sarılır, oral ve sürtünme yaşarsınız, seks te yaparsınız, ama ya sonra? Nasıl yan yana yürüyecek, nasıl çevreye bir uyum sergiliyebileceksiniz?
- 5 ay
Erhan abi değil, Erhan Bey hanfendi.
Soran5 ayTopuklu giyerim
- 5 ay
Nwe giyerseniz giyin. Madem bu kadar kararlısın, madem sürekli alternatifler, çözümler öneriyor, ille de ilişkinin devam etmesinden yanasın, neden bu kadar insanı buraya topladın, fikirlerini almak istiyorsun? Ne dersek diyelim, sen zaten yürütme kararındasın, boş verin o zaman bizim fikirlerimizi, yorumlarımızı, sözlerimizi, hayatınıza bakın...
5 ayNeden korkuyorsun ki bir tane mermilik canı var zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayBunlar önemli değil, önemli olan aranızdaki frekans, tutkunuz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 aykorkunun ecele faydası yok boş ver ne güzel işte sürahi bardak misali, ama yanında merdiven taşımalısın, yolda yürüken canın öpmek isterse tırmanır öper aşağıya inersin artık :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bazı pozisyonda çok zorlar seni aslında bir çoğunda çok cok zorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBirbirinizi seviyorsunuz iyi hoşta bu adam seninle nasıl ilgilenecek. İn aşağı öp onu çık yukarıya bir şey yap olmaz ki böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayCinsel ilişkiyi geçtim de sizin düğünü merak ediyorum. Nasıl dans edeceksiniz o boy farkıyla. Ben 167im eski sevgilim 195 di ona rağmen topuklu giysem de uzundu. Sizi düğün pistinde düşünemiyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayOlmaz.
Ben 190 cm yim kısa veya orta boy kızlarla cinsel ilişkiyi daha çok tercih ederim.
01 Yorumla- 5 ay
İyiymiş
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Nişandan sonra nişanlım şu soruyu sorsa nişanı atarım
01 Yorumla
Soran5 aySen at
5 ayevet çok boy farkı var, sorun yaşayabilirsin
010 Yorumla
Soran5 ayÖrnek ver
- 5 ay
yolda yürürken sıkıntı, evde başbaşa kaldın, canın yaramazlık yapmak ister sıkıntı, fiziksel uyum sorun olur
- 5 ay
yatakta kolay olur, eşin seni istediğin gibi rahatça yormadan pozisyon değiştirir
Soran5 ayHiç yapmıcaz sanki öyle konuşuyosunki se
- 5 ay
yaparsın, zorlanmazsın, ama pozisyonlara dikkat et, sen altta olduğun zaman eklemlerin ağrı yapar, sonuçta adamın kilosu fazla, sen narinsin, dikkat et
Soran5 ayEvet asıl ondan korkuyom altta olursam nefes alamam gibi geliyor
- 5 ay
Evet o durum olacaktır
- 5 ay
o pozisyona yaklaşmayacaksınız
Soran5 ayMisyinere mi
- 5 ay
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
5 ayZor oluyor bende 195 im elim 155 :) bi tık zorlamıyoruz
03 Yorumla
Soran5 ayÖrnek verir misinn mesela
- 5 ay
Yürürken sarılırken dans ederken vs
Soran5 ayYatakta
Hayır gayet tatlı duruyor boy farkı
31 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler tek iyi yorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. aah ahh korkularının ne kadar yersiz olduğunu evlenince anlayacaksın
10 YorumlaArtık adamla nişanlanmışsın demekki birbirnizi seviyorsunuz. Tam olarak hangi konuda endişelisin
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDaha iyi olur alır seni kucağına çatır çutur zıplata zıplata o duvardan şu duvara s1ker
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİçine girecek olan kaç santim o önemli hanımefendi vücud boyunuz değil
10 YorumlaCinsellikte eniştenin oyuncağı olursun. Eli büyükse aleti de büyüktür haberin ola
40 Yorumlaçok sorun olmaz sadece belli fantazileriniz varsa olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Boy önemli değil önemli olan anlaşmak gerisi önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKorkman gayet normal.
Ben 1.95 cm 120 kiloyum atletik biriyim ve 1,70 boyunda kızların ciğerini söküyorum. Sağlam vursa öldürür seni.
00 Yorumla
5 ayYoo fark etmez ne olucak ben 1.70 ken eski sevgilim 1.50 di
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayHer şeyin yeri belli, boyu uzun kısa olmasının önemi yok ki, zaten şimdiye kadarda hiç olmamış,
Eskilerden örnekler var.
Biraz aşağı biraz yukarı her şey yerli yerine oturur.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. huyu huyuma boyu boyuma diye bir deyim var. B3nce sürmez bu ilişki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ay3-5 hatta 10 cm sorun değil ama bu sorundur bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Evirip çevirip dizine indirir merak etme kısa boylu erkek bulsaydın
00 YorumlaGünaydın günün güzel olsun ponçik Hanım hiçbir sorun olmaz senin için daha iyi
00 Yorumla
5 aybence olmaz ki boyu ile penis boyu değişir o yüzden boya göre yaklaşım anlamsız 190 olup 13 cm olan var 😅
10 Yorumla
5 ayBen uzunum o kadar olmasada küçük seviyorum kucağı almak çok hoş
10 YorumlaÖyle bi fark olmaz yakısmaz saten her şey dengıyle guzel
10 Yorumla
5 aySüper oluyor bende 190 ım ufak tefek olunca çok tahrik ediyor insanı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
5 ayboy önemli degilde cok fark varmis
40 Yorumla kendisini sana sokmıcak ya. d sıkıntı yoq
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayPenis buyuk olsun dersiniz simdi de boy cikti ortaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende 192 boy 96 kiloyum. Gayette güzel oluyor
00 Yorumla
5 ayNerede şu 190 erkekler
55 Yorumla
Soran5 ayİnşallah sende bulursun canım
- 5 ay
Buyur
- 5 ay
@mechlbestekar keyifle
- 5 ay
Bekloyorum
- 5 ay
1.90 ım soruları alayım buyrun yunan tanrısının oğlu gibiyim xushahwhwywgagq
5 ayBelirli pozisyonlar veya teknikler uygularsınız kolay iş
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKorkma seni seviyosa bir şey olmaz canını da acıtmaz ben 180 sevgilim 192 93 falan rahatız ama 40 cm boy farkı bilemedim arkadaşım var birtane aynı sizin gibi adam nazik oldukça bir sıkıntı yok diyor
11 Yorumla
Cevap sahibi5 aysevgilim 190mış
Gizli Üye(30-35)5 ayMuhtemelen kucakta olursun
13 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEvlilik var mı ufukta
Soran5 ayEvet yaza
Cevap sahibi5 ayEvlenmeden ilişkiye girmeyin bir erkek olarak söylüyorum erkek hevesini alınca gider başkasına evlilik bahane çoğu yalan söylüyor evlenecem diyor basıp gidiyor
Sizden olmaz ayrılın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Yok be ya sıkıntı olmaz boş ver
10 Yorumla
5 ayBoyu büyük diye, büyük olacak diye bir şey yok
10 Yorumla
5 ayHerkes bisey der konusur boş ver sen keyfine bak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir şey olmaz ya Korkma
10 Yorumla
5 ayhiç bir sorun olmaz rahat ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
5 ayKorkma sorun olmaz bence
10 Yorumla
5 ayBuyur en ince ayrıntısına kadar anlatayım çokta kötü degil dısundugın kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne