Cinsel Yaşam Sizce sekste narinlik kibarlık olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sizce sekste narinlik kibarlık olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. yerine göre partner ne isterse ben genelde küfür ederim ve sert severim ama partnerim soft isterse o da olur 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlk başta belki evet ama sonrasında asla olamiyorum hatta boşalınca karşı taraf dayak yemiş gibi hissettiğini soyluyor 0 0 Yorumla
ccgty2890 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 5 ay İyi akşamlar hanımefendiciğim yaşayacağın olay zaten Bir narin ilişki hassas noktalar nasıl olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay ilk başlarken hazırlıkta narin be kibar olucan sonr düşman muamelesi yapıcan 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saygı sınırlarını aşmamak gerekiyor 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet marınlıktır aceleye gelmez 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. p*rno izlemekten insanlıktan çıktık 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. İlk başlarken olabilir ama sonra sert olmak lazımm 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. soft core diyorlar ona 0 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Narin başlayıp, sert biter en fazla 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Hard' olunmali 0 0 Yorumla
Tembelalvin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 5 ay Olmaz sert olman lazım ki altındaki itaatkar olsun 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yok bam bam bam sert ve kufrlu 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Yeribe göre 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ben öyleyim 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olmamalı 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmasi gerekrn 0 0 Yorumla
İzmir_konak35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 5 ay Olmaz erke dedigin sert olacak ya yapistiricak 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gayet güzel olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
yerine göre partner ne isterse ben genelde küfür ederim ve sert severim ama partnerim soft isterse o da olur
İlk başta belki evet ama sonrasında asla olamiyorum hatta boşalınca karşı taraf dayak yemiş gibi hissettiğini soyluyor
İyi akşamlar hanımefendiciğim yaşayacağın olay zaten Bir narin ilişki hassas noktalar nasıl olmaz
ilk başlarken hazırlıkta narin be kibar olucan sonr düşman muamelesi yapıcan
Saygı sınırlarını aşmamak gerekiyor
Evet marınlıktır aceleye gelmez
p*rno izlemekten insanlıktan çıktık
İlk başlarken olabilir ama sonra sert olmak lazımm
soft core diyorlar ona
Narin başlayıp, sert biter en fazla
Hard' olunmali
Olmaz sert olman lazım ki altındaki itaatkar olsun
Kadın narin olur erkeği sert olur
Evet aşkla yaparsan olur
Başlarken evet sonrası meçhul 😂