Merhaba erkek arkadaşımla ciddi bir ilişkimiz var bir yıl olacak. Ben bakireyim sadece arada bir yakınlaşma yaşıyoruz. Sürtünme ve oral tarzı ilk yaptığımızda bana saatlerce yaptı 69 falan bile denedik ama bu buluşmamızda nedense sadece sürtünme yaşadık ikinci kez sevişmeye başladığımızda ben ima ettim aşkım sen de siparişle mi olcak beklemiyorsun dedi yaptı. Temizlikle hiç alakası yok tüysüz ve sürekli yıkanan biriyim. Acaba ilk ben ona yapmadım diye mi oldu benden bekledi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayTemizlikle alakası yok dedin ama olma imkanı var neden dersen 2 3 saat önce bile yıkanmış olsan eğer tuvalete girdiysen hafif terlediysen koku oluyor o zaman da erkek yapmak istemiyor
012 Yorumla
Soran5 ayAma evlilik istiyoruz v sürekli öper koklar beni aslında böyle tiksinmeyle nasıl evlenebiliriz önceki ilişkisinde de olmuş ama az olmuş kötü bir tat ya da koku gelse sana asla yapamazdım ama çok tatlıydı demişti
- 5 ay
Bilemiyorum artık ben yapmayı sevdiğimden temiz olduğunda yaparım. Özellikle belirt çok zevk aldığını falan
Soran5 ayYok söylüyorum zaten çok sevdiğimi biliyor ondan etkilendiğimi biliyor ben onu mutlu etmek için yılbaşı temalı çamaşır bile aldım onun istediği şekillerde rahatladık ama benim oralı çok sevdiğimi bilmesine rağmen ben demeden yapmadı ben de bozuldum sence diyim mi evlenmeden bence yaşamayalım isteklerimizi karşılık veremiyoruz o enerjiyi bulamıyoruz diye
- 5 ay
Bence dersen biraz uzaklaşır başta başlayıp sonradan önünü kesmek
Soran5 ayPeki nasıl ifade etmeliyim ki bu durumu
- 5 ay
Al yüzüne otur eğer tepki vermeyeceğini düşünüyorsan veya direk içinde olmaya kalkarsa hayır de kapının kilidi ağzında gibi süslü laflar et
Soran5 ayYa bu arada bugün öyle de bir şey oldu ben bir kere oturmuştum yüzüne oturayım mı dedim hayır ben artık içinde olmak istiyorum dedi acaba içime girmesine izin vermediğim için mi bunları yaşıyoruz
- 5 ay
Bilemiyorum çok etken olabilir ben çok sevdiğim için kendim yapmıyor olsam kızda problem olur ama her erkek yapmaya bayılmıyor ben kadının yaşarken kıvranışını falan çok seviyorum
Soran5 ayO da bana öyle söylemişti bu arada senin zevke gelmeni etkiliyor beni hani o an ondan ziyade diye ama bir şey olmuş ona yani
- 5 ay
Bilmiyorum valla bir şey desem yanlış yönlendiririm ama kendim için diyeyim ya temiz değildir ya bakımlı ya da arzulamıyorumdur ama benim dediğim kendim için
Soran5 ayBu arada sıkıntı şu ki kendisine yapılmasından da aslında çok hoşlanıyor diyemem hatta ben kendim soruyorum yapayım mı diye
- 5 ay
Bilmiyorum bana göre olmalı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayHer ilişkide insanlar aynı oranda istek ve zevke sahip olmaz... Bazen gtünü bile yiyesin gelir bazen ise vajinayı bile kısa kesersin... O bölgeyi oral ilişki anlamında biraz "Tokluk Hissi" de diyebiliriz işte🙂 Acıkınca yine tav olur iştahla yer rahat ol😉
01 Yorumla
Soran5 ayYok bayağıdır zaten bu kadar özgür ortamımız olmamıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı.
5 ayYükseltememişsin büyük ihtimalle. ya da kafasında başka sorunları vardı
02 Yorumla
Soran5 ayİnanır mısın hayatımda ilk defa sırf o hoşlanıyor seviyor diye dantelli çamaşır aldım onu seveceği şekilde yaşadık ben de kendi isteğimi karşılanmasını istedim tamam beni de rahatlatıyor ama oral kısmında söyliyim mi madem öyle bence tam ilişkiye girmeden böyle şeyler yaşamayalım çünkü beklentilerimiz farklı olabiliyor o hazzı yakalayamıyoruz diye
- 5 ay
Evet mantıklı olabilir dediklerin
5 ayyo ondan değildir. erkeklerin çoğu bencilleşir zamanla. kendi zükünü düşünür hale gelir
08 Yorumla
Soran5 ayBen de ona yapmadım valla yapmadan
- 5 ay
yapma. öncelik sensin
Soran5 aySence bunu ona söylemeli mi evlenince de böyle durumlar olursa çok kırılırım bu olaydan yükseldiğimi biliyor çünkü
- 5 ay
evlenince daha bencil olurlar. araki bulasın. bence bişey demeden izle.
Soran5 ayAma evlenince böyle şeyler olursa gerçekten üzülürüm ben ondan asla tiksinmem mesela
- 5 ay
daha fazlası olur.
Soran5 ayBu konudan da ayrılamam ki seviyorum
- 5 ay
evlenince pişman olursun. çişli donlarını ishal olduğunu görünce pis wc ye peşinden girince tiskinirsin :)
ilk yaptığı anda ki hazzı almamış olabilir ya da dediği gibi ilişkinin sonuna saklamak istedi
00 Yorumla
5 ayKendisi bilir bal kaymak gibi kadını bulmuş bir zahmet yapsın yani
04 Yorumla
Soran5 ayÖyle ama ben de diyerek isteyemem ki bunu konuşmalı mı
- 5 ay
Yani seni tanıyorsa yeterince bunu sana söyletmeden yapması lazım
Soran5 aySence söylemeli mi
- 5 ay
Bence beklentilerini anlatmanda fayda var aranızda uyum yoksa erkenden çözmekte fayda var
5 ayUlan sevdiğim kız olsun ben agzima saç gibi kıl gelse yine igrenmem
00 Yorumla
5 ayBiz bunu nereden bilebiliriz ablacım hayır yani bizz bu sorunun cevabını nasıl verelim sana şimdi?
00 YorumlaYaşlar kaç?
Bide sen söyleyince yaptı mı?08 Yorumla
Soran5 ayBen 30 35 yaşında ben söyledikten sonra yaptı tabii ki
Soran5 ayYani bu durumda ne yapmalıyım sence biraz canın sıkıldı buluşmadan sonra hatta ne oldu ailenle mi sorun oldu falan dedi de söylemedim hani günü sıcağa sıcağına bitirdik diye bana karşı ilgili bu arada hani yükseliyor da ama zaten tam ilişki yaşayamıyoruz bari o şekilde tatmin etsin diyorum onda da ben demeden yapmasını bekliyorum yani demek ki iştahla yapmıyor söyliyim mi sence
Soran5 ayYıkıyorum hatta bugün hamama bile gittik otelde
Soran5 ayEvet başka ne yapabilirim ki
Gizli Üye(30-35)5 ayBence haz almadı
38 Yorumla
Soran5 ayNeden ki :( nasıl çözebiliriz bu sorunu
Cevap sahibi5 ayKoku tad falan ne bilim olmuştur bişey.. akıntın falan oluyor mu normalde
Soran5 ayHayır ya aşırı titiz biriyim ben normalde onunla olmadan da yıkıyorum aslında
Cevap sahibi5 ayYa bunlar olması gerekmiyor bazıları sevmez sürekli yapmayı
Soran5 ayKonuşmalı mı cinselliklte benim için sorun zaten eski sevgilisiyle uzun süre yapmamış normalde sevmiyor galiba sen de çok hoşuma gitti farklı bir tat koku olsa hayatta yapamazdım dedi hatta
Cevap sahibi5 ayTamam sevmeyen biri demek ki yapmazsa ısrar etme
Soran5 ayYok onu değil sebebini ya mis gibi olduğunu kendi de söylemişti bana ama
Cevap sahibi5 ayİşte diyorum ya sevmiyor yapmayı
İlk sen yaparsan yalar
00 YorumlaO adamdan hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKotu tat ya da koku almis
039 Yorumla
Soran5 ayAlsa da ben de ondan alıyorum ama devam ediyorum
Cevap sahibi5 ayTiksinmis ya da senden tadini alip birakmistir
Soran5 ayİlişkimiz devam ediyor şu an ama
Cevap sahibi5 ayAma sana yukselmiyor?
Soran5 ayYok yükseliyor yaşıyoruz bayağı ama artık birlikte olmak istiyorum diyor
Cevap sahibi5 ayHmmm yokluguyla terbiye ediyor 🤣😂😂🤣
Soran5 ayOndan mı acaba vermiyorum diye kızıyor hep bana zaten
Soran5 ayGerçekten sürekli öper koklar beni bu arada
Cevap sahibi5 ayHı hı 😁😁 bak aydinlanmaya basladin
Soran5 ayYa sence açık açık bunu ona söyliyim mi çünkü zaten tam ilişkide yaşayamıyoruz ben bakire olduğum için ama ben onun bütün isteklerine yanıt vermeye çalışıyorum ha oral yapmadan ben de ona yapmadım mesela yapmıyorum da ama sürtünmeyi seviyor diye hep o şekilde yaşıyorum mesela sence söyliyim mi ona bence biz gerçeğini yaşayana kadar cinsel paylaşımı bulunmayalım diye
Cevap sahibi5 aySoyle bence
Cevap sahibi5 ayArkadan yapmadin mi?
Soran5 ayYok
Cevap sahibi5 ayIstemedi mi?
Soran5 ayİstedi yapmadım
Cevap sahibi5 ayHmmm iyi durmus yapar gecerdim
Soran5 ayİntikam mı almaya çalıştı anlamadım ki
Cevap sahibi5 ayYani intikam degilde. Aman uzak durayim o pesimden gelsin herseyi yapsin
Soran5 ayValla ben de ona yapmıyorum ama artık yaşamak istemediğimi diyeceğim
Cevap sahibi5 ayBu tur durumlarda iletisim kurulmaz kesilir. Isteyen adim atar
Soran5 ayÖyle mi diyorsun şu an çok soğudum ama ona karşı sordu bir şey yok dedim kamerada yapıyorduk bazen isteyince mi yok demeli ona
Soran5 ayAma içimde de tutamıyorum ki hemen belli ederim ben
Cevap sahibi5 ayArtik onu umursama o pesinden kossun
Soran5 ayNormal ilişkide de mi
Cevap sahibi5 ayGerci sen daha cok istiyor gibisin
Cevap sahibi5 ayEvet notmalde de yavas yavas mesafeli olnaya basla
Soran5 ayYoo seviyorum ama kaybetmekten korkmuyorum inan benim isteğime cevap vermeyen bir erkeği istemiyorum aslında sorun onda beni doyuramıyor
Soran5 ayKafayı yicek dünden beri soruyor bir şey mi yaptım sana diye aslında onun kötü hissetmesi lazım dimi
Cevap sahibi5 ayHahaha sende fenasin da seven yapar yalar yutar da. Bu tiksinmis iste
Soran5 ayBence de ama tiksinecek bir yanım yok o da çok üzücü eski sevgilisi yabancı çok yapmadım kısa süreli yapmıştım ama sana yapmak hoşuma gitmişti dedi hatta külodumu koklayan adam fazla özel oldu ama anla diye diyorum
Cevap sahibi5 ayAnladim sorun degil. Iliskilerde olur boyle seylerde. Ondaki sana karsi olan sehvet kacmis
Soran5 ayNeden ki özel çamaşır bile aldım ettim
Soran5 ayBen de ona duymuyorum ama artık cidden soğudum ben de nedense
Soran5 ayGeri nasıl gelebilir ben uğraşmak istemiyorum kendimi çekerek mi
Cevap sahibi5 ayAynen biraz gizemli ve uzak dur
Soran5 ayCinsel paylaşım isterse ne demeliyim
Cevap sahibi5 ayPaylasim derken foto filan mi
Soran5 ayCanlı görüntü
Cevap sahibi5 ayTatlim sen bilirsinn ne diyebilirim ki. Sonucta bununla iliakiyi bitireceksen ya da sevismiceksen yapman sacma
Hayır onla ilgisi yok
05 Yorumla
Soran5 ayNeyle ilgili ki hijyen anlamında ciddi hassasım
Soran5 aySöyleyebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayTuysuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral sız olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayİlk sen yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayİğrenmiş demekki yoksa yapardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇok mu ıslaktın?
02 Yorumla
Soran5 ayÖyle olmamı isteyen o hatta kayganlaştırıcı alacaktı
Cevap sahibi5 ayBelki ondan istememiştir ama ben olsam sen öyle ıslakken saatlerce yalardım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne