Cidden merak ediyorum 😂 neden günün sonunu geceyi beklersin ki sksks
Bütün gün yorulmuşsun tadı çıkar mı? Yoksa saklanılan, "kendilerince kusur olan" için değer mi?

Cidden merak ediyorum 😂 neden günün sonunu geceyi beklersin ki sksks
Bütün gün yorulmuşsun tadı çıkar mı? Yoksa saklanılan, "kendilerince kusur olan" için değer mi?

Bence bunun beden utancından çok alışkanlık ve mahremiyetle ilgisi var. Gün içinde koşturmaca, sorumluluk, kalabalık derken insanlar kendini ancak gece bırakabiliyor. Bir de sessizlik ve yalnızlık olunca odaklanmak kolaylaşıyor. Ama seksin saati diye bir kural yok bana göre; sabah da olur, öğlen de. Yorgunken zor geliyorsa da bu çok normal. Mesele saklanmak değil, insanın ne zaman kendini rahat ve hazır hissettiği.
Gündüz koşturmacası diyenlere inanmıyorum, insanın içinden gelince sabah işe gitmeden bile olsa yapıyor yani. Biz kadınlar genel olarak özel bölgelerimiz için hep ayıp kimse görmemeli diyerek büyütüldük. Bunun ileride önemli bir şey olacağı öğretilmedi, sözüm o ki edepten ziyade ayıp gibi öğrettiler. Dolayısıyla çoğu kadın kendi bedeninden utanıyor, tamamen görülmek istemiyor. Ayrıca güzellik algıları da giriyor devreye, yok göğüslerim sarkık mı yok kilolu muyum yok selülitlerim mi var diye uzayıp gider soru işaretlerimiz. Halbuki kadın kendini olduğu gibi kabul etse kendi bedenine saygı gösterse çoğu kadından daha etkileyici hale geliyor. Sanki tuzum kuru gibi yazdım ama ne kadarını başardın desen bende de soru işaretleri oluşur. Kadın her zaman beğenilmek ister, kimi zaman karşı tarafın da verdiği özgüvenle ve desteğiyle çok daha kolay ve kabul edilebilir oluyor
@Arzuahmet o dar vakitteki koşturmaca bile canlı tutuyor
Ne alaka ya. İnsanlar gün boyu çalışıyor, her kes işinde gücünde. Sürekli beyni yerine şeyi ile düşünenler gelip de özgüvensiz bedenini sevmiyor falan diyemez kimseye
Aslında öyle değil bende gece yapılan sexin daha verimli olduğunu düşünüyorum.
Gecenin o kör karanlığı ve sessizliği partnerimin o zevk dolu çığlıkları beni delirtir.
Cevap
4Cevap
Bence alakası yok. toplum öyle dediği için
Gece yapmak bence zulüm hem uykudan hem saatten feragat etmek zorunda kalıyorsun.
O değilde selinorselin hesabı niye kapattı yaaa
Bı nedeni var sankim
E söylesene neymiş meraks ettim
Yaklasik 10 yildir aktif cinsel hayatim olmasina ragmen hala gunduz yaparken utaniyorum:) neden bilmiyorum
bence akşam vakit bulundugu için öyle karar verilmiş. gündüz herkesin işi gücü oluyor sonuçta
Gece zevkli sessizlik var
Her dj pozitif enerji
Teşekkürler
Gece tadı çıkar ama
Moduma göre değişir
Sanırım öyle 😂
Evet belirler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?