Hiç bir şey sınırsız olmadığı gibi cinsellik de sınırsız olmamalı elbet. Sizce cinsellik için konulması gereken sınırlar neler olmalıdır?

Hiç bir şey sınırsız olmadığı gibi cinsellik de sınırsız olmamalı elbet. Sizce cinsellik için konulması gereken sınırlar neler olmalıdır?

Şimdi kime göre neye göre sınırlar belirlenecek , herkesin cinsellige bakış açısı farklıdır bugün oral sekse bile iyyy iğrenç diyen bir kitle var , oysaki oral ilişkinin olmazsa olmazıdır bana göre, sınırlar tabiki olmalı ama sınırı kişinin kendisi belirlemeli , başkasına güzel gelen sana itici ve yanlış gelir tıpkı benim anal sekse sıcak bakmayışım gibi
🙏👍🤗
Bence bunun için belli bir şey söylemek doğru olmaz herkesin sınır olarak gördüğü şeyler başkadır benim sınır olarak gördüğüm şey, istemediğim bir şeyin bana zorla yapılması. Ayrıyeten anal seks olabilir bu da son derece sağlıksız. Ama en sağlıksızı empati yoksunu bir partner eş.
anal olmaz kesinlikle, ve bazi narsist sevisme teknikleri var onlarda var asla olmaz pis pis seyler. Bazilari isiyor falan katiyyen olmaz
Ne o zman?
Haa anladim🤣 iste sende beni anladin
Cok net sinirlar benimkisi ya. Peki sence bunlar ne zmaan konusulmali? Ve senin sinirlar neler?
Benim de sınırlarım nettir. Seks bir zevk işidir sanattır. Bulandırmaya gelmez. Araya 3. kişi almak fantezi adı altında insanlığa sığmayan işkenceler yapmak bağlamak kırbaçlamak gibi şeylere gerek yok. Herşeyin bir usulü vardır. Sevişmenin de bir adabı var ve uymak gerek. Ne zaman konuşulmalı mevzusu da evliliğe yakın dönemde olabilir. İnsan evleneceği kişiyi bilmeli. Ben ötesine karşıyım.
Cok haklisin hepsine katiliyorum. Evlilik oncesi iliskiye karsi misin?
Sınır yok saygılı olsun :D
Saygılar efenim 😅
Saygılar kanka :D
Eyvallah 😅
:D :D
Eyvallah kankam :)
Cevap
12Cevap
İki kişi ve insanlık dışında kalan her şey sınır dışı
😂😂 hep çok netimdir 😄
Temel nokta iletişim ve saygı bence.
fantezi gibi absürt şeyler istemem sevmem de
Herhangi bir konuda ısrar başlayınca, sınır çiziliyor bence
Ayak fetişi harici bir sınırım yok. Ayaklara ilgi duyan erkeklerden uzak duruyorum o yüzden.
Katılıyorum
Konusarak belirlenmeli. Cinsellik cok uc noktalara gidebilir neticede. Oral seks yalmaya bayilirim ama ne yapmaya ne de yapilmasina izin vermeyenler var. Diger tarafta swinger partilere katilanlar ki bu asla yapmayacagim bir sey. Dolayisiyla sinirlar cok degisken ve konusmak lazim.
Bence en önemli konu olması gereken Kural ortak bir noktada buluşup birbirinize saygılı davranmaktır iğrence istekleri yapmamaktır
Regl zamanı yaklaşılmaz, anal olmaz (merak ediyorum ama yapmam)..
Öncelikle tek kişiye ait kalma inancı olmalı içinde
Analı ben de hoş bulmuuyorum. Çok eşlilik grup seks de hijyen ve sağlık açısından tehlikeli.
İçime boş alamaz. Regl döneminde olmaz. Fotoğraf, video kaydı asla olmaz
Boş alamaz*
Anal ve içe boşalma
Hamile kalmaktan dolayı, çocuk düşünmüyorum
Anal olmamalı * k benim götüme biri bişi soksa huylanırım en güzeli duygular doyum vermek kadına
sınırdan ziyade saygı bence
Saygı ve doğru iletişim
Sınır yok saygılı olmak temiz olmak vs
Sınırım yok hatta BDSM ilgimi çeker
Bdsm sevenler riskli oluyor
Ne gibi
İlişki konusunda tehlikeli geliyor bana 😅
Cinsel iliskide esler arasinda sinir olmaz
Sağlıklı olması, prezervatif mesela
Sınır olmaz
Anal sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?