Cinsel Yaşam Cinsellik de nefes kontrolü yapabiliyor musunuz? _ladyaderun Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsellik de nefes kontrolü yapabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. nefese falan gerek yok beynini kontrol eden adam ne zaman isterse o zaman boşalır kadının keyfi olmadan akıtmaz. 0 9 Yorumla _ladyaderun 5 ay Varr Yorumla __PATRON__ 5 ay senmi erkeksin biz mi :D garip nefes hareketlerine gerek kalmadan kontrol edersin kendini zor değil tecrüübe ve odaklanma kontolü Yorumla _ladyaderun 5 ay Erkek nefes kontrollü yapamazsa erken boşalıd Yorumla __PATRON__ 5 ay ben hiç nefes falan yapmam sadece odaklanmam kadın birkaç kere orgazm olmadan. kontrol ederim şehvetimi. zevkine odaklanan adam boşalır zevkini tutan dikkat eden ne zaman isterse o zaman boşalır o datecrübe ve yetenek meselesi Yorumla _ladyaderun 5 ay Değil işte doğru nefes kontrolü önemli olan Yorumla __PATRON__ 5 ay adamı delirtme gel çakayım sana 40 dk nefes mefes olmadan nasıl oluyormuş gör Yorumla _ladyaderun 5 ay Delirme doğru nefes kontrolü çok önemlidir Yorumla __PATRON__ 5 ay peki canım tartışmayacağım hah hoh hah hoh sana o zaman nefes kontrollü :D Yorumla _ladyaderun 5 ay Bence de tartışacak bir şey yok cücük 😁 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Tatlım bana göre cinselliğin en güzel şeylerinden biri, nefes nefese kalıp arabanın camlarının buhar tutmasıdır, birde yasak ilişki olacak 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet zaten onu yapamayan erkek de erken boşalma problemi olur 🙃 0 0 Yorumla
CANÖzkan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Her şeyi kontrol edebiliyorum buna bitirme süremde dahil 0 0 Yorumla
aşksizlktangberiyrum Takip Et Xper 4 Yaş: 27 5 ay Haltermi kaldiriyok burom 😅ardı onu 50 gram et kaldiriyok ne nefes kontrolü 0 0 Yorumla
Barlas_Bey34 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 5 ay hayır. gerek de yok zaten 0 2 Yorumla _ladyaderun 5 ay Varr Yorumla Barlas_Bey34 5 ay Orada da kontrol olmadın be Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Herşeyi güzel kontrol ederim güzelim🙌 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet gayet rahat yapariz 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Hayır yoruluyor insan haliyle 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İhtiyac duymam ki kontrolü sevmem 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 0 Yorumla
GizemsizErkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 5 ay Hayır kendimi kaybediyorum son anlarda özellikle 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. O ney la 0 0 Yorumla
napıcanki123 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Sanırım hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
nefese falan gerek yok beynini kontrol eden adam ne zaman isterse o zaman boşalır kadının keyfi olmadan akıtmaz.
Varr
senmi erkeksin biz mi :D garip nefes hareketlerine gerek kalmadan kontrol edersin kendini zor değil tecrüübe ve odaklanma kontolü
Erkek nefes kontrollü yapamazsa erken boşalıd
ben hiç nefes falan yapmam sadece odaklanmam kadın birkaç kere orgazm olmadan. kontrol ederim şehvetimi. zevkine odaklanan adam boşalır zevkini tutan dikkat eden ne zaman isterse o zaman boşalır o datecrübe ve yetenek meselesi
Değil işte doğru nefes kontrolü önemli olan
adamı delirtme gel çakayım sana 40 dk nefes mefes olmadan nasıl oluyormuş gör
Delirme doğru nefes kontrolü çok önemlidir
peki canım tartışmayacağım hah hoh hah hoh sana o zaman nefes kontrollü :D
Bence de tartışacak bir şey yok cücük 😁
Tatlım bana göre cinselliğin en güzel şeylerinden biri, nefes nefese kalıp arabanın camlarının buhar tutmasıdır, birde yasak ilişki olacak
Evet zaten onu yapamayan erkek de erken boşalma problemi olur 🙃
Her şeyi kontrol edebiliyorum buna bitirme süremde dahil
Haltermi kaldiriyok burom 😅ardı onu 50 gram et kaldiriyok ne nefes kontrolü
hayır. gerek de yok zaten
Varr
Orada da kontrol olmadın be
Herşeyi güzel kontrol ederim güzelim🙌
Evet gayet rahat yapariz
Öğrendiğimde güzel şeyler olmuştu
Nefes kontrolu ne oluyor
Hayır yoruluyor insan haliyle
İhtiyac duymam ki kontrolü sevmem