Cinsel Yaşam Evleneceğiniz insanın ilkiniz olmasını mı istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben bakire biri olarak eşimin bakir olmasını isterim. Peki ya siz? Evleneceğiniz insanın ilkiniz olmasını mı istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sauvagebey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Temiz olan herkes istemeli, normali o'dur. Birileriyle takılıp takılıp ben hiç ilişkiye girmemiş kadın/erkek istiyorum demek normal olmazdı 1 0 Yorumla
beyfendibiri20 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Elbette sırf bu yüzden hiçbir kadına bile dokunmadım çok şükür 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Elbette.. Temiz ve iffetli isterim..#Vesselam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Hayır öyle bir takıntım hiç olmadı önemli olan sevmem kafa yapısı olarak anlaşabilmemiz uyumlu olmamız 1 0 Yorumla
Gecemedoğmayangüneş Takip Et Xper 4 Yaş: 22 5 ay Bende aynısını düşünüyorum sevebileceğim erkek bakir olmalı ama zenginse sorun olmaz 😀 1 3 Yorumla Efe3527 5 ay En samimi cevap bence Yorumla Gecemedoğmayangüneş 5 ay Gerçekler zaten diğer türlüsü mantık evliliği olur😀 Yorumla Efe3527 5 ay Öyleyse, konuşmalıyız bunuyz Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakire olması daha iyi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Temiz olan herkes istemeli, normali o'dur. Birileriyle takılıp takılıp ben hiç ilişkiye girmemiş kadın/erkek istiyorum demek normal olmazdı
Herkes için böyle olmalı. Herkes ne işe öylesi ile evlenmeli
Elbette sırf bu yüzden hiçbir kadına bile dokunmadım çok şükür
Elbette.. Temiz ve iffetli isterim..
#Vesselam
Hayır öyle bir takıntım hiç olmadı önemli olan sevmem kafa yapısı olarak anlaşabilmemiz uyumlu olmamız
Bende aynısını düşünüyorum sevebileceğim erkek bakir olmalı ama zenginse sorun olmaz 😀
En samimi cevap bence
Gerçekler zaten diğer türlüsü mantık evliliği olur😀
Öyleyse, konuşmalıyız bunuyz
Eşim benim ilkim ama ben eşimin ilki değilim...
Bende bakirim ve aynı düşüncedeyim..
Dürüst olursa fena olmaz
Bakire olması daha iyi olur
isterim ama nadir kaldı
Elbette yaş 27 bakirim ve bakire isterim
ben bakir degilim ve bakire isterim net
ben de öyle isterim
Evet
Evet
İmzaya alerjim var
Bence öyle isterim tabi ki sıfır olacak
bende