İlk cinsel ilişki de özellikle. Bunu neye bakarak anlarız? Önceden yaşamış mı ne kadar yaşamıştır diye? (Malum yaşamayan bile araştırıp biliyor. Bunu ayırt edebilmek mümkün mü?)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)5 aypek mümkün değil ilk seksimde öyle fenaydım ki kız bir türlü inanmadı ilk olduguna
çok geç boşaldım evire çevire seks yapmıştım onu da baya perişan etmiştim ve pilim bitmemişti :D nasıl bi adrenalin falan salgıladıysam artık
tabi ikinci sekste 3 dkda boşalmıstım :D010 Yorumla
Soran5 ayElbet mümkündür ya. Nasıl olmasın.
Cevap sahibi5 aybenim ilkinde kız anlamamıştı hatta inanmadı.
kızların ilki genelde anlaşılıyor
Soran5 ayNasıl anlıyorsun? (Ben de ilk girerken çok ağrı oluyor hep ya. Bu herkeste oluyor mu? Gird.. ten sonra ağrı olmuyor.)
Cevap sahibi5 aykız ürkek oluyor kendini çok kasıyor, vucudunu iyi kontrol edemiyor falan
tecrübesiz erkekler de genelde çok hızlı git gel yapmaya calısıyor ve deliği tutturamıyor
Soran5 ayKasma olayı ilk ile alakalı değil ya. Mesela benim canım acıyor diye ben de kasıyorum kendimi. Niye acıyor giriş kısmında bilmiyorum.
Cevap sahibi5 ayilk dediğin şey bi kere olur zaten :D tecrübesiz kızlardan bahsettim ben
Soran5 ayŞimdi ben tecrübesiz miyim yani? Ama benim ki acıyor. Niye sence?
Cevap sahibi5 aybazı kadınların vajına yapısı öyle sanırım. bi kız arkadaşımın da hep misyoner yapması gerekiyordu, baska pozisyonlarda canı acıyordu
iyi ıslanıyor musun
Soran5 ayIslanmayı geç kayganlaştırıcı sürsem bile aynı.
Cevap sahibi5 ayyani bilmiyorum senin kendin çözmen lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Öpüşürken titriyorsa deneyimi yok ya da az eğer titreme yoksa öperken seni etkiliyorsa tecrübe var demektir
04 Yorumla
Soran5 ayNiye titresin ya bu çok saçma. Üstelik öpüşme diyorsun. Kimse ilk öpüşme de titremez.
Soran5 ayYa dediğin çok anlamsız. Öpüşürken anlaşılmaz. Herkes öpüşmekten o kadar etkilenmez de. Dediğin şey gibi "eğer tahrik edici bir şey görünce azıyorsa önceden yaşamıştır" gibi saçma.
Gizli Üye(45 üstü)5 ayİnsanlarda elektronik cip olsaydı bu mümkünü, öyle bir şey olmadığına göre hiç kimse anlayamaz.
Hiç kimsenin cinsel ilişkileri kayıt altına alınmıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySiz partnerinizinkini mi tahmin etmek istiyorsunuz yoksa kendinizinkinin belli olmamasını mı?
06 Yorumla
Soran5 ayPartneri merak ediyorum
Cevap sahibi5 ayDeneyimsiz olan belli olur. Öpüşmede falan heyecanlanabilir ne yapacağını bilmeyebilir sevişirken canınızı acıtabilir belki. Ben de bakirim ama öğrendim teorik bilgim var uygulama yok 😂
Soran5 ayHeyecan derken? Nasıl anlaşılır?
Cevap sahibi5 ayMesela elini koyacağı yeri bilemez bir okşama falan yapmadan başka şeye yönelir. Bir de ön sevişmeyi düşünmez sert olabilir direkt zevkini düşünebilir, oral yapmaz göğüslerle ilgilenmez.
Soran5 ayOralı deneyimli erkekler u, un süreli ilişkide yapıyor. bir de on sevişmeyi herkes seviyor. Öpüşmeyi bilmeyen yok. Okşama olayını da galiba kendilerinden biliyorlar 😅
Cevap sahibi5 ayBen bakirim tahminlerim bunlar :) siz ilişki yaşadınız mı? Ne kadar ileri gittiniz? Kaç yaşındasınız?
Öyle mucize bir şey ki yatmadan olmaz
013 Yorumla
Soran5 ayZaten yatarken nasıl anlaşılır diye soruyorum.
Soran5 ayÇok saçma bir cevap daha. İlk sevişen biride çok arzulayınca bunları yapar.
Soran5 ayPeki başta kalça sonra göğüs sonra vajina ise? Hepsi bir arada ise?
Soran5 ayBir de ilk defa yapan adam belki filmlerden öğrenmiş olamaz mı?
Soran5 ay" Peki başta kalça sonra göğüs sonra vajina ise? Hepsi bir arada ise?" Bu şekilde ise
Soran5 ayBunları yaşamayan da bilir. Bir tek klitoris olayını bilmeleri şaşırtıyor. Çünkü ben kendimi bile 18 yaşında öğrendim
Soran5 ayYa heyecanlansa bile kız nasıl anlayacak bunu?
Evet ayırt etmek mümkün tabii ki
02 Yorumla
Soran5 ayBir zahmet açıklada biz de ayırt edebilelim akıllım
Mumkun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKadında mı
02 Yorumla
Soran5 ayErkekte
Cevap sahibi5 ayYani heyecanından olabilir ne yaptığından pek emin olmayan falan
Gizli Üye(25-29)5 ayMerak ettim bende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım