Cinsel Yaşam Terazi kadını istekli midir? LostChair Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Terazi kadını istekli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 5 ay bence akrep boga ve yengec kadar degil 0 25 Yorumla LostChair 5 ay Akrep 1. sırada mı Yorumla Cevap sahibi 5 ay aynen iki boga uc yengec Yorumla LostChair 5 ay Sen hangisisin Yorumla Cevap sahibi 5 ay hicbiri ben oğlak kadiniyim zeki is kolik kariyer ve isle kafayi bozmus toprak grubuna mensup sjsksk Yorumla LostChair 5 ay Aa bende başak bende aynı gruptanım Yorumla LostChair 5 ay Hiç canın istemiyor mu Yorumla Cevap sahibi 5 ay istiyor da uckur duskunu degilim fatihim tek olur bu saydigim uc grup cok fingirdek herkesle yapar sonra kendini bi erkege yamar bana terso Yorumla Cevap sahibi 5 ay oncelik meselesi onlar cinsellige onem verir ben kariyere Yorumla LostChair 5 ay Bende işkoliğim Yorumla LostChair 5 ay 10 üzerinden kaç libidon Yorumla Cevap sahibi 5 ay napcan gotne mi sokcan Yorumla LostChair 5 ay Hayır merak Yorumla Cevap sahibi 5 ay fazla merak g0te zarar Yorumla LostChair 5 ay Doğru tamam Yorumla Cevap sahibi 5 ay sahsi oglana 10/11 olur mesela Yorumla LostChair 5 ay Şahsi oğlan kim yani sevgilin olacak kişi mi mesela Yorumla Cevap sahibi 5 ay hayali fantezimdeki manitam jsjs Yorumla LostChair 5 ay Aslında kadınlar çok istekli Yorumla Cevap sahibi 5 ay olsa nolur vermeye degmez Yorumla LostChair 5 ay Neden zevkli sonuçta Yorumla Cevap sahibi 5 ay erkekler birakip gidiyor verse kadin suclu cikar oyuncak ediyorlar gerek yok evlenmeye de vermeye de bence Yorumla LostChair 5 ay Bakire mi öleceksin Yorumla Cevap sahibi 5 ay evet oyle olcem degmez kimseye vermek evlenmekte sacma versende degmez Yorumla Cevap sahibi 5 ay 50-45 yasinda bakire halalarim var ben 23 yasindayim enden olmasin Yorumla LostChair 5 ay Canın. Hiç istemeyecek mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence akrep boga ve yengec kadar degil
Akrep 1. sırada mı
aynen iki boga uc yengec
Sen hangisisin
hicbiri ben oğlak kadiniyim zeki is kolik kariyer ve isle kafayi bozmus toprak grubuna mensup sjsksk
Aa bende başak bende aynı gruptanım
Hiç canın istemiyor mu
istiyor da uckur duskunu degilim fatihim tek olur bu saydigim uc grup cok fingirdek herkesle yapar sonra kendini bi erkege yamar bana terso
oncelik meselesi onlar cinsellige onem verir ben kariyere
Bende işkoliğim
10 üzerinden kaç libidon
napcan gotne mi sokcan
Hayır merak
fazla merak g0te zarar
Doğru tamam
sahsi oglana 10/11 olur mesela
Şahsi oğlan kim yani sevgilin olacak kişi mi mesela
hayali fantezimdeki manitam jsjs
Aslında kadınlar çok istekli
olsa nolur vermeye degmez
Neden zevkli sonuçta
erkekler birakip gidiyor verse kadin suclu cikar oyuncak ediyorlar gerek yok evlenmeye de vermeye de bence
Bakire mi öleceksin
evet oyle olcem degmez kimseye vermek evlenmekte sacma versende degmez
50-45 yasinda bakire halalarim var ben 23 yasindayim enden olmasin
Canın. Hiç istemeyecek mi
Masrafı çok olur