bir günde iki süper soru oooooo
Yaz arkadaşlığı (yaz aşkı değil) başlangıcında cinsellik konusunda planlar yapıyor musunuz?
bir günde iki süper soru oooooo
Ysani arkadaşlığın sevgili veya partnerliğe evrileceği düşüncesi oluşuyormu?

Hayır yapmıyorum. Spontane gelişmesi daha güzel olur
Direkt partner olarak yaşıyorum genelde
Cevap
1Cevap
Bence cok savma yok yaz aşkı yok bilmem ne hayat kadınımıyıx
Bilemem öylemisin?
Arızamısın sen? Fenomensin diye ayrıcalığın yok bende akıllı ol.
Sana bir rol keserim aklın durur edebinle gel edebinle git.
Önce şu Türkçe'yi düzgün yaz da yazdığını anlamak için uğraşmayayım.
Bence cok savma yok yaz aşkı yok bilmem ne hayat kadınımıyıx
bu neyin nesi?
Acele etme paşa acele etme sakin kal :D
Yaşım 55 ve işim çok kolay ama senin sorunların ile uğraşacak zamanım yok benim en azından senin gibi ergen değilim çocuk
bak can sıkmaya başladın benim canım sıkılınca canımı sıkanın canını sıkarım benimle laf yarıştırma git akranlarınla oyalan hatta git anal seks ile alakalı yazılar yaz ki eminim değişl anal seks normal seks bile deneyimlememişsindir sen hadi çocuk hadi git eğlenmene bak takılma buralara
Konunun seks ile alakası nedir 😂😂😂 beni fenomen olduğum konudan alakasızca vurmaya çalışan 55 yaş 😂😂
ya seni engelliyorum birileri açıyor de get aslanım konuyu ben seçmedim sistem cinsel yaşama yaslamış,
Sen şimdi bu soruya bahane ararken kendi sorularını açıklamalarını gözden geçir bakalım, eminim daha milli bile olmadın ama anal seks konsunda iyi bir şeymiş gibi yazıp çizmelerini unutmadık şimdi bas git canımı daha çom sıkma
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar