Cinsel Yaşam Bakire olup olmadığımız hemen söylenmeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bakire olup olmadığımız hemen söylenmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 5 ay üzerinde oynanmış tamir görmüş, sonra allanıp pullanıp sıfır diye araç aldığını ya da çiğnenmiş bir yemeği köfte diye sana sunulduğunu hayal et. sorduğun sorunun cevabını vermiş olursun 0 3 Yorumla Soran 5 ay Sus be ne saçmaladın bakireyim ben Yorumla Cevap sahibi 5 ay şahsın için yazmadım, öyle bir izlenim bıraktıysam özür dilerim. Yorumla Soran 5 ay 👍 Yorumla
SerialHas Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 5 ay 2. ci buluşmadan sonra telefonda söyleyebilirsin 0 9 Yorumla Soran 5 ay Neden telefon Yorumla SerialHas 5 ay yüz yüze söylemekten çekiniyorsan diye dedim. Ama bence söyle. Seni seven insan böyke sevmeli Yorumla Soran 5 ay Bakireyim ama söylemeye çekiniyorum Yorumla SerialHas 5 ay sen çıldırdın mı bu çok güzel bir. şey sevinçten havaya uçması lazım Yorumla Soran 5 ay Ya sevinmezse :( Yorumla SerialHas 5 ay Hahahahaha kanka ciddi misin sen? Bu devirde bhakire kadın mı kaldı. Seni öpüpte başına koysun Yorumla Soran 5 ay Yani şöyle niyeti sadece takılmalıksa sevinmez bence Yorumla SerialHas 5 ay O zaman postalarsın gider öyle adamla ne işin var bulunmaz hint kumaşı mı bu herif Yorumla Soran 5 ay Aynen haklısın Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Hemen söyle yoksa kaktüsü popişine batırırim 🌵😤 0 8 Yorumla Soran 5 ay Ne alaka Yorumla FecriBey 5 ay Çünkü lütfen ☺️ Yorumla Soran 5 ay Oldu Yorumla FecriBey 5 ay Naz yapma hadi bak attım kaktüsü batirnayacam doğru söyle Yorumla Soran 5 ay Bende kalsın Yorumla FecriBey 5 ay Tamam ama kimseye söyleme o zaman 🤫 Yorumla Soran 5 ay Söyledim Yorumla FecriBey 5 ay Canın sağolsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Ben bakirim yani hemen söylenmez ama konusu açılırsa ciddi olunca söylenebilir. Kaç yaşındasınız? 0 10 Yorumla Soran 5 ay 7-8 aydır tanışıyoruz daha önce yakınlaştık Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ne kadar ileri gittiniz? Ciddi misiniz? Yorumla Soran 5 ay Öpüşme sürtünme oral yaptım Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ciddi düşünüyorsunuz ama bakire değilsiniz. İlerde sorun olur diye korkuyorsunuz değil mi? O bakir midir? Yorumla Soran 5 ay Ben bakireyim o değil Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bunu sorun ediyor musun? Yorumla Soran 5 ay Etmiyorum bakir erkek kalmadı gibi bişey zaten Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ben bakirim 34 yaşındayım :) Sürtünmeyi çıplak mı yaşadınız? Yorumla Soran 5 ay O çıplak ben değil Yorumla Cevap sahibi 5 ay İç çamaşırıyla sürtünme de güzel olur etkileyici seksi bir görüntü oluşuyor :) Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilişki ciddileşirse söylenmeli bence ya da cinsel yakınlaşma oluyorsa 0 0 Yorumla
openanon Takip Et Xper 6 Yaş: 27 5 ay hayır bence ciddi olmadan söyleme bence hem önemi yok bence sevmek mutlu olmak daha önemli ben bakirim bu arada 0 12 Yorumla Soran 5 ay Bende Soran 5 ay Yok openanon 5 ay peki sen bilirsin kötü niyetim yoktu Soran 5 ay Özelden konuşmuyorım openanon 5 ay sen bilirsin sevgili olalım demedim sorularım vardı Soran 5 ay Burdan sorabilirsin openanon 5 ay herkesin görmesini istemiyorum Soran 5 ay Diğer arkadaşların gözlerini kapatmalarını söyleriz openanon 5 ay ahaha delisin haa kapatın gözleri ya yazsan nolurr Soran 5 ay Şaka yaptımm openanon 5 ay ee nolacak openanon 5 ay gizliden de çıktım
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk anda söylenmeli ve ben bunu sorarım 0 6 Yorumla Soran 5 ay Neden niyetin takılmalık mı Yorumla hangovers 5 ay Hayır aksine ciddi olduğum için sorarım Yorumla Soran 5 ay Ozaman bakir misin Yorumla hangovers 5 ay Evet Yorumla Soran 5 ay Harika Yorumla hangovers 5 ay Eyvallah Yorumla
Zynppp3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Hayir cinsellik sohbeti bile en erken 6 sy sonra 0 8 Yorumla Soran 5 ay 7-8 aydır konuşuyoruz Yorumla Soran 5 ay Daha önce yakınlaştık Yorumla Zynppp3 5 ay Ne kadsr ileri gidildi gel anlat kanka Yorumla Soran 5 ay Öpüşme sürtünme oral falan Yorumla Zynppp3 5 ay Bunlara ragmen bakire olup olmadigini bilmiyo mu Yorumla Soran 5 ay Anladı mı ondan emin değilim bence anlamadı Yorumla Zynppp3 5 ay Ya detay sorucam soramiyorum burdan Yorumla Soran 5 ay Üstü kapalı sorabilirsin Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 5 ay Evlendikten sonra söyle 0 1 Yorumla Soran 5 ay Neden Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biz anlamı yokki bakireligin 0 9 Yorumla Soran 5 ay Neden Yorumla bielmanınyarısı 5 ay Çoğu erkekbaskalariyla seks yapıyor bakire biri ile evlenmek istiyor ibbbne bana göre öyleleri kendi temiz kalabilmiş Miki temiz istiyorlar Yorumla Soran 5 ay Konuştuğum bakir değil benim için bi önemi yok demişti Yorumla bielmanınyarısı 5 ay Karakter sevgi önemli olan Yorumla Soran 5 ay Evet ama ben bakireyim Yorumla Zynppp3 5 ay O zamn o kisiye soyleme bile kanka hic ayrilmalison bence ondan Yorumla Soran 5 ay @Zynppp3 nedennn:( Yorumla Zynppp3 5 ay burada aciklayamam😥 Yorumla Soran 5 ay @Zynppp3 üst kapalı Yorumla
Üyeyikayıpmıettikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Sen bakiremisin 0 18 Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay O zaman niye çekiniyorsunki söyle bakire olduğunu Yorumla Soran 5 ay Bilmem çekiniyorum Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Cekinilecek bir şey yokki her şey senin elinde Yorumla Soran 5 ay Evett Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Evet te ne söyle oda ona göre hareket etsin Yorumla Soran 5 ay Tamam söylcem uzaklaşır mı acaba Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Uzaklaştırsa canım biridir Yorumla Soran 5 ay Anlamadım Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Senin gibi bakire kullanılmamış birini bırakıp uzaklasırsa sorun vardır aklında Yorumla Soran 5 ay Çok haklısın uzaklaşırsa işim olmaz Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Aynen öyle benim bakire arkadaşım sevgilim olması için can atıyorum Yorumla Soran 5 ay Sende mi öylesin Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Evet bende bakirim ama çok istiyorum artık Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Sonucu söylersin bana da Yorumla Soran 5 ay Unutmazsam yazarım Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 5 ay Ne zaman söylemeyi düşünüyorsun Yorumla Soran 5 ay Konusu açılınca Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gerekli güven olduktan sonra 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimin ne amaçla sorduğuna bağlı 0 1 Yorumla Soran 5 ay Sormadı bişey Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Soran 5 ay Ne zaman Yorumla hayatındışında 5 ay Hemen Yorumla Soran 5 ay Tamam Yorumla
bbrrkk1119 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 5 ay Değilsen bir kaç buluşma sınra 0 5 Yorumla Soran 5 ay Bakireyim Yorumla bbrrkk1119 5 ay boş ver öyleyse daha ne Yorumla Soran 5 ay Ona söylemesem mi Yorumla bbrrkk1119 5 ay Anlatacam Yorumla Soran 5 ay Yok Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onemi yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Kime 0 20 Yorumla Soran 5 ay Konuştuğum görüştüğüm Yorumla Cevap sahibi 5 ay Öyle misin peki Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ne kadar yakınlaşma oldu Yorumla Soran 5 ay Öpüşme sürtünme oral falan Yorumla Cevap sahibi 5 ay Vermeyi düşünüyo musun Yorumla Soran 5 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 5 ay Anladım türbanlı mısın peki Yorumla Soran 5 ay Değilim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Onu mu istiyosun peki ciddi bi ilişki mi Yorumla Soran 5 ay Ciddi ilişki Yorumla Cevap sahibi 5 ay Farklı biriyle görüşmezsin yani Yorumla Soran 5 ay O varken olmaz Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sorun olmayacaksa baş başa olsun isterim Yorumla Soran 5 ay Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bakire istiyorum ben de çıksam olur mu Yorumla Soran 5 ay Anlamadımm Yorumla Cevap sahibi 5 ay Görünürdeyim Yorumla Cevap sahibi 5 ay orada mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
üzerinde oynanmış tamir görmüş, sonra allanıp pullanıp sıfır diye araç aldığını ya da çiğnenmiş bir yemeği köfte diye sana sunulduğunu hayal et. sorduğun sorunun cevabını vermiş olursun
Sus be ne saçmaladın bakireyim ben
şahsın için yazmadım, öyle bir izlenim bıraktıysam özür dilerim.
👍
2. ci buluşmadan sonra telefonda söyleyebilirsin
Neden telefon
yüz yüze söylemekten çekiniyorsan diye dedim. Ama bence söyle. Seni seven insan böyke sevmeli
Bakireyim ama söylemeye çekiniyorum
sen çıldırdın mı bu çok güzel bir. şey sevinçten havaya uçması lazım
Ya sevinmezse :(
Hahahahaha kanka ciddi misin sen? Bu devirde bhakire kadın mı kaldı. Seni öpüpte başına koysun
Yani şöyle niyeti sadece takılmalıksa sevinmez bence
O zaman postalarsın gider öyle adamla ne işin var bulunmaz hint kumaşı mı bu herif
Aynen haklısın
Hemen söyle yoksa kaktüsü popişine batırırim 🌵😤
Ne alaka
Çünkü lütfen ☺️
Oldu
Naz yapma hadi bak attım kaktüsü batirnayacam doğru söyle
Bende kalsın
Tamam ama kimseye söyleme o zaman 🤫
Söyledim
Canın sağolsun
Ben bakirim yani hemen söylenmez ama konusu açılırsa ciddi olunca söylenebilir. Kaç yaşındasınız?
7-8 aydır tanışıyoruz daha önce yakınlaştık
Ne kadar ileri gittiniz? Ciddi misiniz?
Öpüşme sürtünme oral yaptım
Ciddi düşünüyorsunuz ama bakire değilsiniz. İlerde sorun olur diye korkuyorsunuz değil mi? O bakir midir?
Ben bakireyim o değil
Bunu sorun ediyor musun?
Etmiyorum bakir erkek kalmadı gibi bişey zaten
Ben bakirim 34 yaşındayım :) Sürtünmeyi çıplak mı yaşadınız?
O çıplak ben değil
İç çamaşırıyla sürtünme de güzel olur etkileyici seksi bir görüntü oluşuyor :)
ilişki ciddileşirse söylenmeli bence ya da cinsel yakınlaşma oluyorsa
hayır bence ciddi olmadan söyleme bence hem önemi yok bence sevmek mutlu olmak daha önemli ben bakirim bu arada
Bende
Yok
peki sen bilirsin kötü niyetim yoktu
Özelden konuşmuyorım
sen bilirsin sevgili olalım demedim sorularım vardı
Burdan sorabilirsin
herkesin görmesini istemiyorum
Diğer arkadaşların gözlerini kapatmalarını söyleriz
ahaha delisin haa kapatın gözleri ya yazsan nolurr
Şaka yaptımm
ee nolacak
gizliden de çıktım
İlk anda söylenmeli ve ben bunu sorarım
Neden niyetin takılmalık mı
Hayır aksine ciddi olduğum için sorarım
Ozaman bakir misin
Evet
Harika
Eyvallah
Hayir cinsellik sohbeti bile en erken 6 sy sonra
7-8 aydır konuşuyoruz
Daha önce yakınlaştık
Ne kadsr ileri gidildi gel anlat kanka
Öpüşme sürtünme oral falan
Bunlara ragmen bakire olup olmadigini bilmiyo mu
Anladı mı ondan emin değilim bence anlamadı
Ya detay sorucam soramiyorum burdan
Üstü kapalı sorabilirsin
Evlendikten sonra söyle
Neden
Biz anlamı yokki bakireligin
Neden
Çoğu erkekbaskalariyla seks yapıyor bakire biri ile evlenmek istiyor ibbbne bana göre öyleleri kendi temiz kalabilmiş Miki temiz istiyorlar
Konuştuğum bakir değil benim için bi önemi yok demişti
Karakter sevgi önemli olan
Evet ama ben bakireyim
O zamn o kisiye soyleme bile kanka hic ayrilmalison bence ondan
@Zynppp3 nedennn:(
burada aciklayamam😥
@Zynppp3 üst kapalı
Sen bakiremisin
Evet
O zaman niye çekiniyorsunki söyle bakire olduğunu
Bilmem çekiniyorum
Cekinilecek bir şey yokki her şey senin elinde