Cinsel Yaşam Sizce erkeğin yakışıklılığı mı yoksa boyutu ve size verdiği haz mı önemli? johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler6 ay boyut derken standartların çok çok üstünde Sizce erkeğin yakışıklılığı mı yoksa boyutu ve size verdiği haz mı önemli? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Elbette ilk başta herkes dış gorunuse bakar sonradan insanın zevkleri ve istekleri ortaya çıkar 0 5 Yorumla johnrocco44 6 ay dış görünüş çok yakışıklı değil ama bir aurası var... sonrasında doruklara ulaştırabilecek bireyle karşılaşıyorsun... Yorumla m ölümmeleği00 6 ay İyi kişinin zevki ve isteği önemli Yorumla johnrocco44 6 ay bi çıkardı kasıktan dize kadar kaçar mısın yoksa sakinliğini korur musun :D Yorumla m ölümmeleği00 6 ay Dostum erkegim ben edebinle yorum at Yorumla johnrocco44 6 ay tamam dostum pardon Yorumla
Esrauyarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 6 ay Gönül ister ki ikiside olsun. Ama birisi olacaksa zevk derim 2 10 Yorumla johnrocco44 6 ay mesela sizden 10 cm kısa ama 3 bacaklı bir erkekle flört edermiydiniz Yorumla Esrauyarr 6 ay O kadar da değil ya🥲 Yorumla johnrocco44 6 ay ama bir çıkardı 30 falan :D yinede mi olmaz :D Yorumla Esrauyarr 6 ay 1 kerelik olabilir Yorumla johnrocco44 6 ay meraktan mı? Yorumla Esrauyarr 6 ay Evet Yorumla johnrocco44 6 ay zor olmazmı komple? o kadar zorlamak istermisin gerçekten kendini Yorumla Esrauyarr 6 ay Deneyim olmuş olur 🙂 Yorumla johnrocco44 6 ay öncesinde yeterince deneyimin var sanırım :D Yorumla MEHMETT_Ç 5 ay Kadınlar için bence 20 cm'den sonrasının bir gereği yok ve en ideal de 15 18 gibidir bence siz ne düşünüyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Elbette ilk başta herkes dış gorunuse bakar sonradan insanın zevkleri ve istekleri ortaya çıkar
dış görünüş çok yakışıklı değil ama bir aurası var... sonrasında doruklara ulaştırabilecek bireyle karşılaşıyorsun...
İyi kişinin zevki ve isteği önemli
bi çıkardı kasıktan dize kadar kaçar mısın yoksa sakinliğini korur musun :D
Dostum erkegim ben edebinle yorum at
tamam dostum pardon
Gönül ister ki ikiside olsun. Ama birisi olacaksa zevk derim
mesela sizden 10 cm kısa ama 3 bacaklı bir erkekle flört edermiydiniz
O kadar da değil ya🥲
ama bir çıkardı 30 falan :D yinede mi olmaz :D
1 kerelik olabilir
meraktan mı?
Evet
zor olmazmı komple? o kadar zorlamak istermisin gerçekten kendini
Deneyim olmuş olur 🙂
öncesinde yeterince deneyimin var sanırım :D
Kadınlar için bence 20 cm'den sonrasının bir gereği yok ve en ideal de 15 18 gibidir bence siz ne düşünüyorsunuz
İkiside