Gizli Üye(25-29)5 ayevet anca o kadar çektiğim acıyla kaldım hiç zevk de hissetmedim. sadece içime bi şey girip çıktı o kadar. sonralarında da acı geçtikten sonra bile yine zevk hissetmedim
528 Yorumla
Soran5 ayÜzüldüm ya
- 5 ay
yazık sana kimle olduğunu bu ilk senin
Soran5 aySonralarında zevk aldın mı peki
Cevap sahibi5 ay@İnatçıbirkoç @headsh0t erkekler her bku bildiğinizi sanıyosunuz benim çok partnerim oldu hepsi de mi beceriksizdi? hepsi çok iyi sevişen ve performansları iyi adamlardı. fakat bu kadınların lanetidir seksyaparak orgazm olunamıyor
Soran5 ayNe olarak olunuyo peki ben de kadınım öyle bişi olmadı hiç aradaki çekimden bahsediyorsan haklısın
Soran5 ayAynen lanet falan olmadı bence kadın olmak daha avantajlı
Soran5 ayAynen
Cevap sahibi5 ayöyle bişi hiç olmadı dediğin şey nedir @soran ne olmadı? orgazm olmadığın mı hiç olmadı
Soran5 ayolmadı hiç gerçekten
Cevap sahibi5 ayney olmadı knk
Soran5 ayOrgazm olmadığım olmadı
Cevap sahibi5 aygerçekten mi çok şanslısın öyleyse çünkü ben bi kere bile orgazm olamadım kocamla. nasıl oluyorsun peki ne deniyorsunuz
Soran5 ayNasıl olmadın ya
Soran5 ayO bir gelene kadar ben iki geliyorum
Cevap sahibi5 aybana içime bi şey girmesi zevk vermiyor. mesela bi şeyi ağzına sokup çıkarsan zevk alır mısın? onun gibi düşün yani ben bi zevk hissetmiyorum vajinamın içinde
Soran5 ayNaısk ya ben cok zevk alıyorum o zaman sen o içindeyken klitorisini okşa ancak öyle orgazm olursun
Cevap sahibi5 ayne kadar zamandır cinsel hayatın var
Cevap sahibi5 ayyeni misin
Soran5 ay3 yıldır var
Soran5 ayAğza sokup çıkarmakla vajina bie mi? Klitorisin geriye kalanı içinde orada ne kadar sinir ucu var yani. Zevkten çıldırıyorum ben belkide partnerininki küçüktğr
Cevap sahibi5 aytatlım benimki öyle bir hissizlik işte. oramda hiçbi şey hissetmiyorum. partnerimin penisi de güzel ve kalın. ben sadece acı hissediyorum. çok aşırı moralim bozuk benim cinsel hayatım 1 buçuk yıldır var ve sadece kocam üzülmesin diye seks yapıyorum şu an
Soran5 ayBir sıkıntı var o zaman doktora gitmelisiniz yeteri ıslaklıga da dikkat edin
Soran5 aySeks anınds klitorisini okşa bari kendini rahatlat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yoo bende partnerim de mükemmel zevk aldık hatta o daha çok zevk aldı diyebilirim yani yaptığımıza değdi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
5 ayÇok fazla beklentimi karşıladı bi daha hiç yapmayı bırakmadım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayÇok iyiydi ondan sonrada kopamıyor cinsellikten insan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHiç seks yapmadim ama ilk bosalmami hala unutamam çok zevkli idi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKız arkadaşım bakire idi anal yaptık ilk sekste 1 saat ikna etmekle geçti canı çok yandı yavaş yavaş alıştı nolmal bir seksti çok keyif vermedi birde gaz kaçırdı
01 Yorumla
Soran5 ayİğrenç analın gerçekleri zaten budur gaz ve dışkı kaçırmadır ıyy midem kalktı
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Yooo heyecanlanmıştım ama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. insan olduğumu anladım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayAynen bumuydu. Demisdim ne bekliyordun demisdi🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayYapmadım hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayyapmadım ki hicccc
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
5 aySen ne hissettin
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Çok güzeldi mmmmmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayHayır öyle olmadı
11 Yorumla- 5 ay
Çok iyidi
Gizli Üye(36-45)5 ayGayet iyiydi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler