Şimdi derseniz erkek olunca şeyi kalkar falan diye ama gerçektende hoşlaniyorsa seviyorsa değer veriyorsa kalkarmi her seferinde kalkmasi normal mi yoksa arada sirada kalkmasi normal mi sapikça yorum yapana şikayet ederim heberiniz olsun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Tamam da durup dururken değildir O nasıl bir şey nerede Hangi ortamda ne şekilde bunun o kadar çok detayı var ki burada her şeyi de tam yazamıyorum özelim açık
016 Yorumla
Soran5 ayDekolte yokken hatta kapaliyse kiz sadece gulumseyerek bakmasi ya da iyi davranmasi arada laf atmasi işte normal flort ederken kalkiyorsa
Soran5 ayHayir yaşamadi bende kiz arkadaşi değilim muhafezekar ailede buyuduk ikimizde sadece flort var aramizda
Soran5 ayBurdan anlatabilirmisiniz kibar şekilde
Soran5 ayYani hoşlanti soz konusu değil sadece etkileniyor
Soran5 ayEdiyor napcam ben onun etkilenmesini bana ömur arladaş olabilmesi lazim
Soran5 ayEmin değilim işte sizden oğrendim sadece etkileniyor olduğunu
Soran5 ayAilecil yillardir tanişiyoruz
Soran5 ayMuhafezekar aileyis evlenmeden bana yaklaşamicağini çok iyi biliyor
Soran5 ayPeki ozelden konuşalim ama konu kayarsa engellerim tamami beni anliyorsunuz dimi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayBu yüzden utanmışlığım da çok olmuştur maalesef sevdigim (hoşlandığım) kadın ile flöttleşirken çoğunlukla cinsellik istemeden bile kontrol dışı istemsiz ereksiyon oluyorum.
048 Yorumla
Soran5 ayYani sevincede olur peki sevgi ile olduğu ve sadece anlik etki ile fark var mı o kalkma olayi
Soran5 ayHoşlandiğim kişiye gulumseyip baktim 3 saniya falan bakiştik duraksayip baka kaldi bana sonrada hizli hereket ett ve 2 3 dakka sonra ortamdan koşarak ayrildi
Soran5 ayBenden çekindimi (utandimi) anlar diye
Cevap sahibi5 ayGüzelim bu tabi her defasinda olmaz ama penis iste bi sicaklik hissettiğinde ne bileyim yakınlık olduğunda yani istemsiz bile olsa bi kıpırdama olabiliyor ama önemli olan onun hareketleri mesela göstermeye çalışıyorsa bu biraz sapıklık ama saklamaya çalışıyorsa normal karşılarım.
Soran5 ayBenim anlatiğim da sizce benden gizlemeye çaliştiği içnmi ortamdan koşarak çikti ve bakişlar bile yeterlimi kalkmasi için
Cevap sahibi5 ayŞimdi diger yorumunu da okudum. Biraz abartili olmuş onun kinyani bakisma ile de bu kadar kalkmaz bence. Ama temasta normaldir.
Cevap sahibi5 ayYok bakışma ile bir defaya mahsus ise bilmem ama bu biraz abazanlik olur.
Soran5 ayBen hizlerimi belli ettikten sonra bana adim atto işte glort ettik sonra aniden gormezden geldi bende ayni şekilde gormezden geldim ve sonra yine şu an flort etmeye çalişiyor acaba ta. rik olduğunda flort etmeye çalişiyor normal olunca gormezdenmi geliyor?
Soran5 ayHiç ilişkisi olmadi sevgili yapmamiş muhafezekar ailede buyeyen birisi
Soran5 ayPeki kizin bakişi biraz davetkar gibi derina falasa ayni şekilde normal değolmo kalkmasi?
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum ama seni arzulamasi normal değil mi? Sonuçta sevgilisin ve arzulayıp flörtleşmek isteyebilir belli bir çerçeve içerisinde
Soran5 aySevgilim değil sadece tah. ikmi oluyor yoksa hoşlaniyormu onu anlamaya çalişiyorum
Soran5 ayBi kizin yaramaz bakişi erkeğin gozunde basit algisi yaratirmi?
Cevap sahibi5 ayYani seni çok arzuluyorsa bi bakış bile yeterli olabilir ereksiyon olması için hele ki bastırılmış duyguları varsa tavan yapar.
Soran5 ayHee şimdi anlaşildi 🙂
Soran5 ayBen dozunda dozunda arada hoslanmasini sağliyordum demek işe yaramiş xhbxdjjs
Cevap sahibi5 ayYani çok samimi degilse yanlış anlaşilabilir. He sevgili değilsiniz; her türlü seni arzuluyor ama ciddi olarak mi düşünüyor, ya da sadece silkişmek mi istiyor onu bilemem.
Cevap sahibi5 ayYaramış gibi :))
Soran5 ayHmm ben hislerim dolayli yolla belli ettim bayramda kutlu olsun diye mesaj attim ardindan kocaman yeşil kalp attim bide deprem olduğunda iyimisin endişelendim diye mesaj attim bide ailesi yurt dişindayken hamurlu yemek yapip gonderdim sence samimiyetimi anlamişmi
Soran5 ayInşallah iyi anlamda yaramiş olsun
Soran5 ayIşte bu davranişlarimdan sonra bana bakarken yakalamaya başladim ama hemen başka yere bakiyordu
Cevap sahibi5 aySimdi sen ne istiyorsun?
Soran5 ayZaten flort ederkende hep kaçamak bakişlar atiyordu ben bakinca kafasini çeviriyordu
Soran5 ayFlort ettik ama sonra gormezden gelmeye başladi bende ayni şekilde gormezden geldim şimdi yime flort etmeye çalişiyor yani niye boyle davraniyor bi adim atiyor bi çekiloyor
Soran5 aySadeci benden ta. rikmi oluyor o yuzdenmi bi flort ediyor bi gormezden geliyor
Cevap sahibi5 aySen ne istiyorsun? Onu söyle bana
Soran5 aySevmesini istiyorum tabi xhxhjdjns
Cevap sahibi5 aySu an sadece tahrik ediyorsun. Daha duygusal bakmasina vesile edecek hareketler yap.
Soran5 ayNe gibi?
hani onun için endişelendiğimi yemek yapip gonderkilerim... yetmedimi
Cevap sahibi5 ayTamam devam et böyle daha samimi ve ilgini belli ettiğini hisset. Öyle tahrik edici bakış değil de daha duygusal olarak istediğini belli et.
Soran5 ayBelli ediğimmi hani beni gormezden geldi ya ve şimdi yavaş flort etmeye çalişiyor ya flort ediğimmi tekrar hani istediğimde geleirim istediğimde giderim diye rahat etmezmi
Soran5 ayDaha masumcami bakayim ne bileğim taktik uygula oyle bak şoyle bak dediler bende oyle bağlicammi duşundum
Cevap sahibi5 ayOyle bağlanır ama daha riski de var. Eğer diyorsan gerekirse onunla sevişirim tabi ki daha kisa sürede ve etkili.
Soran5 ayHayir hayir elime bile surmem evlili once
Soran5 ayBiz muhafezekar ailelerde buyuduk mumkum değil gunah
Soran5 ayPeki flort ederken nasil flort edeğim daha masumcami
Soran5 ayYani biraz yaramaz kizim hizli hizli davranirim çok guler yuzlu falan
Soran5 ayÇok soru soruyorum kusura bakmayin benim için çok onemli birisi yillardir onu seviyorum da şimdi belli edince onun hislerini anlayamiyorum nasil davranacağimada bilmiyorum
Cevap sahibi5 ayO zaman daha masumca davran ve baktın karşılık gelmiyor dürüstçe söyle.
Soran5 aySoyleyemem gerçekten cesaret edebilirim sorun bu değil o çok ağir başli biri cevap bile vermeden onumde çekip gidebilir
Soran5 ayŞoyle yapsam bende kaçamak bakiş atsam yani bakinca başka tarafa baksam ama inandirici olurmiki
Cevap sahibi5 aySorun değil ama tam anlamıyorum seni yazım yanlışı cok oluyor hem de ayri ayri yazıyorsun haylar karışıyor:) sakin ol ve heyecan yapma. En iyi yöntem samimi bir sohbettir yani öyle değişik bakışlar degil icten gelen bir merhabadir ve zaten sana ilgisi var gibi.
Soran5 ayYa ben yabanciyim de o yuzden yazilarimda yanlişlik olabilir kusura bakmayin
Cevap sahibi5 aySen kaybedecesin böyle bak burada tecrübe konuşuyor once samimi sohbet et iletişim kurmaya ve ortsk sohbetlerden yurumeye çalış baktin olmadı ya söyle ya da birak bu sevdayı.
Soran5 ayÇok samimi duzgun imsansiniz galiba ozelden kdevam edlimmi daha soru aklarim var yardimci olsaniz yakinda yine bi araya gelicez gerçekten napicami bilmiyorum ilk defa biri ile flort ettim zaten yani
Soran5 ayYa konuşmuyoruz ailelerimiz yasakliyor
Soran5 ayAilecik tanişiyoruz ve ailelrimiz hep çevremizde
Cevap sahibi5 aytamam yaz.
5 ayBakirdir
026 Yorumla
Soran5 ayOyle
Soran5 ayBakir oluncami kalkar
- 5 ay
Yani heyecan daha fazla oluyor istek daha fazla
Soran5 ayHoşlanti soz konusu değil yani
- 5 ay
Ne alaka hiç sevsigim biri ile konusunca vs etkilenmiyorum mesela hoşlanmadığım sevdiğim olması lazım etkilenmek için
Soran5 ayGerçektenmi o zaman hoşlaniyor dimi yoksa her kese geçerli değilmi yoksa sapik olmasi gerekiyormu hoşlanmadiği kiz olsada kalkmasi
- 5 ay
Dağa taşa kalkıyorsa o kişi sapık sadece senile oluyorsa normal hoşlanıyor demektir
Soran5 ayBen bilmiyorumki her kese kalkiyormu kalmiyormu ne bileğim ben hshsjsj
- 5 ay
Ben söyledim sadece 😂😂
Soran5 ayYa ne biliğim ben ya 🤣
Soran5 ayPeki hiç bilemem hoşlaniyormu yolsa sadece etkileniyormu şoyleki ben gulumseyerek baktim bi kaç saniye sonra bi daha baktim eli pantolnunda duzeltiyordu
Soran5 ayBu ladar basit kalkmasi normal mi ya
- 5 ay
Genelde dekolte mi giyiyosun veya vücudunu belli eden şeyler
Soran5 ayHayir kapaliyim sadece bel hatlarim çok hafif belli oluyor uzun elbise giydiğim için
Soran5 ayKalkmasi için bakiş yetermi
- 5 ay
Peki bu kalktı mevzusunu o mu söylüyor sen mi anlıyorsun
- 5 ay
Ses yeter koku yeter yüzü yeter vs vs
Soran5 ayBen kalktiğini gormedim oda soylemedi ama bu sitede okudum işte eğer pantolonunu duzeltiyorsa ya da teleşli davraniyorsa kalkmiştir diye bi keresinde ben ona başimi hafif eğerek gelulumsedim 3 saniye falan bakiştik duralsayip bana baka kaldi sonra başka yere baktim ben o hizlanip 2 dakka falan sonra ortamdan koşarak ayrildi anlayamadim
- 5 ay
Hmm doğru olabilir yaptıkları onu gösteriyor büyük ihtimalle 18 19 yaşında felan
Soran5 ayBen 19 0 20
Soran5 ayYani sizce hoşlaniyormu yoksa sadece
- 5 ay
İnsta takipçileri nasıl kızlarla çok içli dişli biri mi
Soran5 ayHiç kizla alaksi yok benim Instagram'ım yok ama sosyalda kizlarla alakasi yok muhafezekar ailede buyuduk annesine kiz bul evlenmek istiyoeum zona yapmak istemiyorum demiş ama bulduğu kizlarida hep bi eksik buliyor ostemiyor
- 5 ay
Sorulacak çok soru var 😂😂
Soran5 ayBanami sorucaksiniz buyrun
- 5 ay
Buradan mi sorayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayGayet normal çünkü erkek cinsel organı ve kadın cinsel organı aynı değildir.
Normal olaraktan siz yakınlaşınca istemeden de olsa ereksiyon olur.011 Yorumla
Soran5 ayYani hoşlansada hoşlanmasada er. siyon olur oylemi
- 5 ay
Yakın temasta ama içinde istek olmalı o kadına karşı
Soran5 ayTemas olmadiki sadece hafif flort vardi bakiştik sonra pantolonunu duzeltirken gordum
- 5 ay
Abaza o kadarda
Soran5 ayHiç ilişkisi olmamiş biri ise?
Soran5 ayMuhafezekar ailede buyudu o yuzden sevilisi olmamiş
Soran5 ayBakiş derlen hafif yaramazca bakişti bide gulumseyerek falan yinede kalkmasi normal değil dimi
- 5 ay
Abaza
Soran5 ayAnladim xbbxjs
Soran5 ayYorum için teşekkurler
- 5 ay
🙂😉
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
5 ayBaruta bi kıvılcım cakarsın ve ateşlenir. Gayet doğal ama bu barut patlamak için acele ediyosa sıkıntı
012 Yorumla
Soran5 ayAcele etip etmediğini nerden bilicem?
- 5 ay
Kalksın bunda sana bi zararı yok. Seni sıkıştırmıyosa. Seni şıkıştırıyosa acele ediyodur
Soran5 ayHe anladim yoo sıkıştırmiyor asla
Soran5 ayFlort ettik ama sonra aniden gormezden geldi bende ayni şekilde gormezden geldim şimdi tekrar glort etmeye çalişiyor acaba napmaya çalişiyor bi adim atiyor bi çekiliyor sonra yina adim atiyor
- 5 ay
Duygularını bilemem ama belki özlemiştir seni.
Soran5 ayHatta ta. rik olunca kaçtiğini farkediyorum
- 5 ay
Yani o zaman sana zarar vermek istemediği için uzak duruyo olabilir
Soran5 ayDemek iyi birisi ve hoşlaniyor dimi
- 5 ay
Bunu buradan söylemek çok doğru olmaz sadece bir varsayım. Buna göre yorum çıkarmasan daha iyi
Soran5 ayHmm🤔 peki
Soran5 ayYirum için teşekurler
- 5 ay
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayHer seferinde kalkabilir bunun sevgiyle alakası yok tamamen arzu istek yükselmekte alakalii
03 Yorumla
Soran5 ayYani hoşlansada hoşlanmasada kalkar
- 5 ay
Evetaynen sen islanip sulandigi zaman illa seviyormu olman lazım karsindakini
- 5 ay
Arzulamak yükselmek yeterli
Yo bana da oluyor bazen bilmiyorum o sapikliktan değilde kişinin içinden gelen bir şey bence ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 aysorunun kendi sapık canısı. bizene lan senin sevgilinin şikinin inip kalkmasından yavışak...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBoşuna küçük biz demiyoruz
Kafasına göre kalkar illa uyarana ihtiyaç yok
Derste ders bile dinlerken kalkabilir durduk yere
04 Yorumla
Soran5 ayPeki flort ederken kalkmasi benle alakali olmuyormu ben sadece ortada sevme hoşlanta var mı yoksa kiz diyemi kalkiyor ona merak ediyorum
Cevap sahibi5 ayHerhangi bir dişi varlığa kalkar
İlla hoşlanmasina gerek Yok
Soran5 ayBu kotu işte
Cevap sahibi5 ayMaalesef
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senlik birsey yok merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKalkar ister emin ol ister 🙄Nasıl yanındayken mi farkediyosun
011 Yorumla
Soran5 ayHayir yani baktim gulumseyerek bi kaç saniye sonra bi daha baktim pantolonunu duzeltiyordu
Cevap sahibi5 ayKalkar ister. İlla seni kenara çekip bişey yapmak gibi değilde. Tebessümü hoş bulma olarak algılayıp canı seni istemiş olabiliir. Hoş değil mi sence
Soran5 ayHoşta ama bu hoşlanmak değil sadece anlik yukselme ise her kese yukselir erkek sonuçta
Cevap sahibi5 aySenin hoş bulman hoşuna gitmiş olabilir mi. Sevgili değilsiniz daha heralde nasıl denk geldiniz de gülümsedin ki. Çok hoşuna gitmiştir. Normal şartlarda seninde hoşuna gider dimi o hali
Soran5 ayAilecik tanişiyoruz
Soran5 ayAolecik bi araya geldiğimizde artik belli etmek istedim o yuzden bakmiştim sadece flort ediyoruz oda bi ediyoruz bi hiç bişey olmamiş hibi davraniyoruz
Cevap sahibi5 ayAnladım çok hoşuna gitmiştir senin bakışman tebessümün. Canı ister o doğal ama düzeltip sana belli etmemeliydi. Yoksa kalkar ister o doğal. Seni istemesi hoş mu sence tebessümün için olduysa
Soran5 ayBi seferinde gizlemek için ortamdan koşarak ayrildi
Cevap sahibi5 ayCanı seni arzuluyor senin hoş bulman tebessümün isteklendiriyor onu. Kalkınca da sığmayabilir rahatsız olur ondandır. Kadın için itici midir bu durum yoksa hoş mu. Sen nasıl değerlendiriyosun ki
Soran5 ayEğer sevme belirtisi hoş ama sapiklik belirtisi ise çok itici hatta mide bulandirici
Cevap sahibi5 ayİkisine de katılıyorum. Ama bunu senin kişiyi azda olsa tanımanla anlaman lazım. ya da tanıdıkça… Yoksa dediğim gbi sapık olsada kalkar da sapık olmasa da senin tebessümün hoş bulman kaldırır emin ol. Hoşlandığı için olduğunu hissetsen kadınında isteklendirir mi erkeği öyle görmek peki
5 ayHerkese olmaz hoşlandığı insana düşünmez ama sohbet ilerledikçe düşünür bakar yükselir kişiden kişiye de değişir bu
00 Yorumla
5 ayara sıraysa normal her zamansa ya çok seksisin ya da o azgının teki yol ver
01 Yorumla
Soran5 ayHayir hep değil ama arada duzeltiğini farkediyorum
5 ayKalkacak tabi kalkmazsa sorun :D
25 Yorumla
Soran5 ayTamamda hoşlanirsa kalkarmi yoksa her kiz ilgili davraninca kalkiyormu
- 5 ay
Erkek o herkeze kalkar. Bizden farklılar.
Soran5 ayO zaman gitsin başkalara kalksin
- 5 ay
Üzügünüm ama gerçek bu
Soran5 ayYorum için teşekurler
Gizli Üye(36-45)5 ayKardesim hoslanmakla alakasi yok birine karsi cinsel istek var ise kalkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
5 ayçok istekliyse ve senden çok etkileniyosa normal
025 Yorumla
Soran5 ayHoşlanmak yok yani sadece ani etkilenmek
- 5 ay
nerde ne yaşadınız da bunlar oldu
Soran5 ayHiç bişey yaşamadik ben baktim sonra pantolonunu duzeltirken gordum flort vardi aramizda bu kadar
- 5 ay
baya bi azmış arkadaş belli ki
Soran5 ayBi gulumseyerek bakiştanda azarmi bi insan
- 5 ay
sadece ondan değil. yanyana dursuysanı temas ettiyseniz olabilir.
Soran5 ayHayir temas falan etmedik
- 5 ay
arkadaş baya baya istekli o zaman. sen ondan uzaklaş bence
Soran5 ayKizin bakişi hafif yaramzca olmuşsa sadece ondan olabilirmi çunku temas falan yoktu bu kadardi iki seferde
- 5 ay
öyle bişey varsa multi baza demektir. çok tehlikeli
Soran5 ayMulti baza o ne ya bxnxjsjs
- 5 ay
multi abaza... şimdi buldum :D
Soran5 ayHe bzznjzjz
Soran5 ayHiç ilişki yaşamayn biri gunah diye
Soran5 aySevgiliside hiç olmadi
- 5 ay
o günahtan değildir de neyse...
Soran5 ayGunahtan gunahtan eminim hatta annesine artik dayanamiyorum evlenmek istiyorum kiz bulun bana demiş 20 yaşinda
- 5 ay
tamam
Soran5 ayTamm
- 5 ay
sen bu çcukla mı evleneceksin?
Soran5 ayEvet evlenirdim yillardir gizli seviyorum yeni belli ettim kotumu istekli olmasi sonuçta erkek ya bsnsnj
- 5 ay
sen de öyle değilsen hiç o topa girme
Soran5 ayNasil değilsem?
- 5 ay
boş ver
Soran5 ayBurcum akrep ozuleliklerini sen biliyorsun beni merak ettiren şey ayni şekildede duydusu var mı onu merak ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayKalkar abi o kendi kendine takılabilen bir varlık.
02 Yorumla
Soran5 ayHoşlaniyorsada hoşlanmiyorsadami yani
- 5 ay
Evet
Gizli Üye(36-45)5 ayHer türlü kalkar kalkmıyorsa anormal zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayKalkar neden kalkmasın ki
019 Yorumla
Soran5 aySevsede sevmesede oylemi
- 5 ay
Evet
Soran5 ayNasil anlicam ya sevip sevmediğini
- 5 ay
Seyinden anlayamazsın sana ilgisinden yaklasimindan anlayabilirsin
Soran5 ayBen hislerimi belli ettikten sonra flort etmeye başladi sonrada aniden gormezden geldi bende ayni şekilde gormezden geldim sonra yine adim atiyor
- 5 ay
Aniden görmezden geldiyse boş ver onu
Soran5 ayHmm demek bu iyi değil anladim bende artik adim atsada sesiz kaliyorum guvenemiyorum
- 5 ay
Aynen sessiz kal bakalım sen adım atmadan cabalayacak mi?
Soran5 ayNe kadar çabalmasi lazim biraz kibirli biride gurur kirilirsa çeklie bilir
- 5 ay
Seven insan gurur mu tanır
Soran5 ayAsln burcu işte
- 5 ay
Burçları hiç bilmiyorum 😀
Soran5 ayBende inanip inanmamakla ortada kaldim
Soran5 ayDinimizde hem var bişey diyorlar hem yok oyle boşe diyorlar bilemedim bhdjsks
- 5 ay
Bence burçlara fazla kafa yormayalim 😅
Soran5 ayBencede bdhdjjsj
- 5 ay
Eee daha daha 😅
Soran5 ayNe daha daha anlamdim
- 5 ay
Nasılsın yani 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayNormal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayKalkar mı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayNormal
05 Yorumla
Soran5 ayNormal evet ama sadece anlik etkimi yoksa hoşlaniyormu onu bilmek istiyorum
- 5 ay
Hiç seks yapmamış olabilir tahrik olur her şeyden o açıdan
Soran5 ayEvet hiç ilşkisi olmadi yani her şeyden ta. rik oluyorsa bana ozel bişey değil o zaman her adim atan kiza oluyordur?
- 5 ay
Bence öyle
Soran5 ayAnladim yorum için teşekkurlee
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası