Mastürbasyon yaparken parmaklarım içerdeyken o üstteki g noktasına dokundum ve kendimi biraz sıktım ekstra zevk verdi o üst nokta, parmağımı titretip hızlıca hareket edince orgazm oldum, yüz üstü yaptığım için bir yandan da avuç kısmım klitorise değiyordu. Orgazm oldum ama vajinal orgazm mı oldum bilmiyorum ilk defa yaşadım bunu klitoral orgazmı biliyorum ama bu daha farklıydı. Bilenler yazabilir mi hangisini oldum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Klitoralden orgazma göre çok daha yoğun bir zevk almışsan vajinaldir, g noktasına doğru baskı uygulayan bir partner bulabilirsen arka arkaya ve fışkıtarak boşalma yaşayabilirsin.
%99 klitoral orgazm oldunuz. vajinal icin icinin tam dolu olmasi ve G noktasinin uyarilmasi gerekiyor.
Klitoral orgazmı biliyorum yaşadım, bu farklıydı
Uyandığım yer g noktasıydı zaten baskıyla birlikte zevk veriyor
peki :)
Klitoral orgazm olmuşsun çok azdirmistir seni sürekli tadı isticeksin:)
Klitoral orgazmı biliyorum ama bu daha farklıydı
Tamam şöyle diyim hem vajinal hem klitoral yani nasıl anlatsam açık da yazamadım:) içinde hem penis olmuş hem de klitorisin oksandifini düşün girip ciksrken
Gibi bir şey oldu evet😄
Çok fena bişey olmuş sana:)
Güzel olmuş ama
Baksana milleti de yükselttin:)
Amacım o değildi ama yükselen varsa da yapacak bir şey yok
Sen tüm detaylı anlatınca ballandıra ballandıra ama işte seks esnasin da da bu oluyor tam erkek sokarken bide klitoristin oksaninca nerden nasıl zevk aldığını anlayana kadar bide köklerse dibine aklı gidiyor kadinin
O anı yaşamadım ama minimal halini yaşamış bulundum diyelim🙃
Yaniii orası öyle bide kalınsa içinin o boşluğunun da tam dolduğunu düşünürsek:)
Onu tahmin bile edemiyorum bunda bile kendimden geçtim çünkü
O kalınlık sertlik sıcaklık hissedilince bunda 5dk surduysa o şekilde 2dk bile surmeyebilir fakat cidden bazen de o uyum olmaz hiç hissetmen
Doğrudur
Neyse bakalım seni rahatsız etmeyim konhsmak istersen buralardayim yazabilirsin dmden:)
Teşekkürler
Oha be o noktayı kendi kendine nasıl buldun lsmslzklslskwm
Sen bulamadın mı daha
Canım vajina içinin bir kısmı genel olarak hissiz zaten o sertlik kemik gibi olan şeyin arkasındaki yumuşak hafif pütürlü kısım, dışarıdan ve içeriden baskı uygulayınca o zevki hissedersin zaten
Bakire olunca zor oluyor mlsf ldmxlsklzls o kadar derinlere inemiyorsun 😂😂
Canım kastettiğin şey kızlık zarı saçmalığıysa eğer orada öyle bir şey yok bilmeni isterim, hymen vardır o da ortası açık bir lastik toka gibidir ilişki ya da mastürbasyon esnasında genişler. Ben daha önce kimseyle ilişkiye girmedim bakirelik dediğimiz şey ilişkiye girmenin kendisidir tek başına mastürbasyon yaptığında klitoral ya da vajinal ya da anal farketmez bakireliğin gitme gibi bir saçmalığı yok. İstediğin kadar derine in orada bir şey yok senin ilerlemeni kısıtlayacak şekilde. Ben de var sanıyordum ama yok orada zar olursa biz regl kanı ya da sıvıyı oradan çıkaramayız, biraz mantıklı düşünmek lazım. Orada bozacağın kanatacağın yırtacağın hiçbir şey yok. Orta parmağını ıslat vajinanın ıslak olduğundan emin ol klitoris hizasından yukarıdan aşağı doğru içeri gir, ilkinde deliği bulmakta zorlanabilirsin bu normal tekrarla ve devam et. Sırt üstü bacaklar yukarıda ve karnına çekik pozisyonda yap bunu bu şekilde daha rahat görüp içeri girebilirsin.
Kızlık zarı var ama esnek ve deliklerle dolu, dediğin gibi adet kanı ve idrar için gerekli çünkü. Seninki belki çok esnektir, ya da spor esnasında yırtılmıştır, ya da hiç yoktu. Her ihtimal olabilir. Ama direkt öyle bir şey yok demek de saçma, çok insan tanıdım ilk seferde canı yanan. Kızlık zarı olmasa o kadar acımaz diye düşünüyorum.
Sporla yırtılma ihtimali yok güzelim, adı da kızlık zarı değil onun hymen çünkü zar dediğimiz şey orayı tamamen kapatan bir yapıdır bu öyle değil. Esnek olan bir şey yok bu sadece bende olan bir şey de değil orası ortası açık lastik toka gibidir esneyecek bir şey olsaydı ileride bir yerde illaki engel çıkardı ilerisine girmene izin vermezdi ama yok, hymen dediğimiz şey damarsızdır zaten kanama iki kadından birinde olmaz, o senin dediğin acı ise vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, kadının psikolojik olarak ve vücut olarak hazır olmamasıdır hazır olmadığında vajina kasları kasılır ve penisin içeri girmesine izin vermez. Erkek aceleci davranıyorsa oldu bittiye getiriyorsa bu da acıya sebep olur. Onun haricinde can yakacak kanayacak yırtılacak hiçbir şey yok. Hymen var ama düşündüğün gibi elek tarzı delikleri olan bir şey değil ortası gayet açık, kaldı ki doğuştan vajinası kapalı olan ya da yeteri kadar açık olmayan kadınlar 14-15 yaşında regl olduğunda kan dışarı çıkamayıp vajinaya dolduğu için ameliyat yapılır ve orayı kapatan doku oradan alınır. Yine de dediklerim aklına yatmadıysa Doktor Banu'nun hymenle ilgili videosunu youtubeden izleyebilirsin orada açıkça anlatıyor. Kendi vücuduna yabancı olma:)
Üşenmeyip yazmışsın bir de hahahahahah sağolasın. Bu arada soruyu beğensem takip atar mısın? Rahatsızlık vermek de istemem ama tabii
Bir şeyler yanlış bilinmesin diye yazdım amacım bu, senin haricinde de birden çok kişi okuyor çünkü:) beğenebilirsin takip atarım
Hiç çöpe yeşil meyve suyu kabı kutusu attın mı
Uyarilmak var orgazm olmak var orgazm ilerisi islaklik dahada gelldigi zaman kendini uçta gordugunde orgazm olursun isini bilen birisin daha degisik sseyler dene erkekle dene sexting
Vajinanla konuş bu mevzuyu bilader
Cevap verse buraya yazar mıyım bi düşün bakalım
Ana konuşamıyo mu 🥹 tüüh özür dilerim ablacım Allahım sağlıktan ayırmasın
Amin cümlemizi içinde de seni ablacım
Okurken yükseldim ahahah
Hahaha niye kız😃
Yorumum silindi yaaa gördün mu yazdığımı
Yazıya bile yükseliyonmu
Yüz üstü yapma ama kalp için zararı var
O an onu düşünecek halde değildim doğru aslında dikkat etmek lazım
g noktasini nasil buluyosunuz ya
Vajinaya parmağını soktuğunda üstte kemik gibi bir sertlik var ya oranın ilerisinde arkasında tümsekten indiğin gibi bi boşluk tarzı bir şey var daha hassas hissettiriyor, oraya sürekli bası uygula bi de yüz üstü yapmanı tavsiye ederim parmakların içindeyken karnın yüzeye temas ettiği için baskı artar daha çok zevk alırsın.
çok denedim ama zevk almiyorum
Bende de ilk başta öyleydi bir şey hissetmiyordum ama sonradan oldu doğru yere dokunmayı bilmiyor olabilirsin, parmaklarını olabildiğince hareket ettir içinde ileri geri yapmaktan daha çok titreterek ve üste bası yapmaya çalış, tuvaletin varken de deneyebilirsin o baskı açısından daha iyi olur.
denerim
Anlattığın şey işte tam olarak bu
Olmuşum o zaman 😃
Evet
normalini olmuşsun.
Evet vajinal olmuşsun
İçteki his ve akıntın
Âmdan boşalırsan
Sağol ya
Mmm çok azgınsın doyumsuzsun
Yaşınız kaç
İster misin bi daha