Cinsel Yaşam Regl sonrası istek bende mi aşırı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 020 Regl sonrası istek bende mi aşırı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Bende regl öncesi çok.Regl bitince sakinleşiyorum 9 5 Yorumla Soran 5 ay Öncesi de sonrası da oluyor canım Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sanki sende hep var hahaha Yorumla Soran 5 ay Derken Yorumla Cevap sahibi 5 ay Reglden önce var, sonra var Zaten ayın kaç günü kalıyor Ayın çoğunda bu durumu yaşadığın için hep var dedim Yorumla Soran 5 ay Reglden sonra olan böyle anlık oluyor kalıcı değil ama mastürbasyon yapmayınca rahatlamıyorum Yorumla
ɴâᴢᴇɴᴅᴇ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Genelde öyle oluyor bence bütün kadinlarda vardir ama herkes dile getirmez 2 1 Yorumla Soran 5 ay Zaten dışa yansıtmamak gerek Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadinllar daha cabu k etkileniyor böyle durumlardan 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. genelde oluyor kadınlarda bazılarında Östrojen hormonu daha çok salgılanıyordur sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ben de regle 10 15 gün kala aşırı oluyor 15 4 Yorumla Soran 5 ay Önceside var sonrasıda daha Acaip Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ben de reglken hiçbir zaman istek olmuyor bir ben de olmuyor galiba Yorumla Soran 5 ay Regliyken olmuyor öncesi ve daha çokta sonrası Yorumla mrtbey38 5 ay Evlimsniz gizli bayan? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay öncesi artıyor benim de 14 3 Yorumla Soran 5 ay Peki çabuk geçiyor mu Cevap sahibi 5 ay evet Soran 5 ay mastürbasyon yapınca demi
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Nasil azginlik geldiğini hissediyorsun oran mi kasiniyor? 0 0 Yorumla
theeemavi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 5 ay Regl öncesi ve sonrası istekli olmak normal diye biliyorum 0 0 Yorumla
niksiz34 Takip Et Bilge Yaş: 25 5 ay selam normal canım eskı manıtadan bılrım konusalımmı 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu isteği nasıl aşıyorsun peki 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Peki genital temizlik sonrası? 😅 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her kadın aşırı istekli ve libidosu artar 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sadece sende değil her kadın da öyle... 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bu çok normal 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Sonrasinda rahatlayabiliyo musun 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Of harikasın oksa hemen 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu kişide aşırı oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Normal 😀 5 3 Yorumla Soran 5 ay Sende öncesimi sonrasını daha çok oluyor Yorumla Cevap sahibi 5 ay Önce oluyor aşkım benim Yorumla Soran 5 ay mastürbasyon yapmadan geçmiyor demi Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıkıntı yok herkeste var hormonlardan 0 0 Yorumla
sc0rpi1O Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Sadece sende aşırı 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Keyfine bak 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partner yok mu 0 0 Yorumla
mehmetby43 Takip Et Bilge Yaş: 25 5 ay Yenimi bitti 0 1 Yorumla mehmetby43 5 ay Yanma kasintimi var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
normal evet
Bende regl öncesi çok.
Regl bitince sakinleşiyorum
Öncesi de sonrası da oluyor canım
Sanki sende hep var hahaha
Derken
Reglden önce var, sonra var
Zaten ayın kaç günü kalıyor
Ayın çoğunda bu durumu yaşadığın için hep var dedim
Reglden sonra olan böyle anlık oluyor kalıcı değil ama mastürbasyon yapmayınca rahatlamıyorum
Genelde öyle oluyor bence bütün kadinlarda vardir ama herkes dile getirmez
Zaten dışa yansıtmamak gerek
Kadinllar daha cabu k etkileniyor böyle durumlardan
genelde oluyor kadınlarda bazılarında Östrojen hormonu daha çok salgılanıyordur sende
Ben de regle 10 15 gün kala aşırı oluyor
Önceside var sonrasıda daha Acaip
Ben de reglken hiçbir zaman istek olmuyor bir ben de olmuyor galiba
Regliyken olmuyor öncesi ve daha çokta sonrası
Evlimsniz gizli bayan?
öncesi artıyor benim de
Peki çabuk geçiyor mu
evet
mastürbasyon yapınca demi
Çoğu bayanlarda öyle ya başlangıçta ya da reğil sonrası
Nasil azginlik geldiğini hissediyorsun oran mi kasiniyor?
Regl öncesi ve sonrası istekli olmak normal diye biliyorum
selam normal canım eskı manıtadan bılrım konusalımmı
Bu isteği nasıl aşıyorsun peki
Peki genital temizlik sonrası? 😅
Her kadın aşırı istekli ve libidosu artar
Sadece sende değil her kadın da öyle...
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bu çok normal
Akranların koca kucağında nazife
Sonrasinda rahatlayabiliyo musun
Ooo süpersin sem sert
Yok genelde öyle olur zaten
Of harikasın oksa hemen