Ya şöyle ben bayadir yalnızdım biri var hayatımda artık 5 ay oldu. Öncesinde yalnız olduğumda mastürbasyon yapar po** no izlerdim bazen tabi hep değil ama sevgilim olduktan sonra onla güzel vakit geçiriyoruz gülüyoruz vb.. aklıma gelmiyo artık Nasr yapasim da gelmiyo sizce nedeneir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 aykanka bu durum genelde ilişkide duygunun ağır basmasından ya da zihnin güvene odaklanmasından olur yalnızken libido başka işlerken sevgilinin yanında beynin “tehdit yok sakin ol” moduna geçer istek düşebilir bu sende bir sorun oldugu anlamına gelmez biraz rahatla baskı kurma zamanla beden duyguya yetişir 🫶🏻✨
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayÇünkü karşındaki insanı seviyorsun baya
03 Yorumla
Soran6 ayOh be sonunda biri bunu anladım diğer andaval erkolar mal mal yorumlar yapmış halbuki benim de libidom hani baya yüksek ama aşk bu işte akla cinselligo getirmiyor bile.😂🫶🤝
- 6 ay
Onlar aşk ilişkileri yataktan geçiyor diyen mahkukatlar. Gerçekten seviyorsan ediyorsan düşünmüyorsun kıyamıyorsun bile bende yaşadım onu milleti boş ver siz doğru yoldasınız. Mutluluklar diliyorum
Soran6 ayBurdakilerin laflarına asla kulak asmam zaten he hepsi aç kurt çünkü sağol canım ☀️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Hislerin körelmiş olmalı ve maalesef şu anki erkek arkadaşın seni yeterince uyaramıyor
082 Yorumla
Soran6 ayYa ne alaka seviyorum onu çok her şey cinselik mi
Soran6 ayHiç hissetmiyorum çok şanslı olduğumu düşünüyorum valla gerçek aşk çünkü bu
Soran6 ayYa konudan bağımsız abi sana bişey sorucam ben part time bı ise giricektim TM mi dün evraklarida imzaladım hani herşeyi tamamladılar bana bugüne tarih attirdilar başlama günü olarak ama dedi ki dün işte cuma en geç olur TM dedim. E şimdi yazdım cevap vermedi işletmeci amaç ne sence
- 6 ay
Bunun bir çok sebebi olabilir ancak yüksek ihtimal ile işletme part-time eleman çalıştırmak konusunda kararsız kalmıştır. Araya görüşme için gelen başka kişiler gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Daha yakında ikamet eden ya da işletme sahibinin tanıdığı biri olan bir başka kişi iş için müracaat ettiyse seni bekletebilirler haber alana kadar
Soran6 ayEvet ama ben dün evrak imzaladım netti her şey yani. Yazıyorum da cevap vermiyo aptal adam. Bı de dedi ki dün işte bı iki ay çalışırsın sonra müdür yaparım seni buraya bizim koyluydu adam
- 6 ay
İşin içine başka çıkar şartları dahil olduğu zaman verilen her söz çabuk unutulur senin alacağın ücretten daha az miktarda parayı kabul eden herhangi birisi ya da işletme sahibinin daha kolay istediğini yaptıracağı birisi veya başka şartlara hizmet edebilecek başka birisi söz konusu olursa iş değişir
Soran6 ayDeğişik ama ya insan yine bı yazar cevap da vermiyo mk salağı.
Soran6 ayYa beni sinir eden evrakları yaptım ben hani cokda olumluydu bide part time is sonuçta. Bana en geç cuma dedi hevesim kursağımda kaldı ya
Soran6 ayYarın başlamam gerekiyor işte ama bu akşama kadar beklemem gerek gibi
Soran6 ayYazmış şimdi en kötü ihtimalle pazartesi baslaticaz SGK ni yapmalarını bekliyoruz dedi
Soran6 aySigortanı yaptıkları gibi seni gruplara ekleyeceğim
Bunu demiş bende dedim acaba karar mi degistirdiniz diye düşündüm o da gülerek hayır tabikide demiş
Soran6 ayÖyle bir durum söz konusu değil sadece sigortanızın yapılmasını bekliyoruz sizinle çalışmak isterim tabi ki de. Sonrada bunu yazmis
Soran6 ayBu SGK zor biseymi ki boyle ya hemen yapılmaz mı bu tür isletmelerde
Soran6 ayMaaş ödemesi 5 inde bunla bı alakası var mı acaba
Soran6 ayHadi ya ne gibi şeyler olur ki abi? Maaş zaten 12.500 günde 4.5 saat çalışma domates soğan dogrucam restorantta
Soran6 ayNasıl 30 ama 15 gün çalışmış oluyorum ama bakıldığında anlamadim
Soran6 ayKatı kurallı bı yer değil haftasonu tatil var tabi ve şey dedi asgari mesela artsa yarısını alıcaksın işte bı iki ay çalışır seni müdür yaparım buraya üni okumussun o kadar yazık dedi bizim köylü biri bu kişi
Soran6 ayHe oylee şimdi anladım. Saatten dolayı yani. Ordaki tam zmaanli çalışan saati 10 saatmis zaten ya da 9
Soran6 ayAynen öyle abi çok sağol yorumun için. Biraz bende kötü düşünme olayı var adam yazmadı dedim acaba baskasinimi aldılar ne 😂 adam da güldü hayır ne alakası var dedi baslaticaz senle çalışmak isterim dedi
Soran6 aySon kez şey sorucam bu tarz yerlerde SGK yapmak zaman mi alıyor ki anlamadım burayi
Soran6 ayHaa para için diyosun yani ama saçma bı mantık bence nolcak yarın baslatsa yani
Soran6 ayEvet dün denetim vardı orada
Soran6 ayMerhaba abi sana bişey danışmak istiyorum bilgili birine benziyosun çünkü. Part time ise bı turlu baslayamadim bana 6 gündür hep ya yarın ya diğer gün dedi oranın müdürü. sgk nin yapilmasini bekliyoruz dedi ayın 16 sında başlarsın dendi sonra olması çarşamba dedi en geç hep böyle geçti bu 6 gün. Ve bugün yazdım hani kesin baslatacak misiniz ona göre hareket edeyim bende bu da onayınız geldi dedi ne onayiysa zaten evrakları verdim ben SGK mesajı da gelmedi hala aklım karıştı açıkçası
- 6 ay
Bu söylediklerinden sonra çalışmak istediğin yerin çok düzgün bir yer olmadığını ve işini doğru şekilde yapmadığı kanaatine vardım. Onay, kabul, evrak geldi gelmedi vs vs gibi söylemlerin hiç birisi gerçeği yansıtmıyor maalesef her biri seni oyalamak için söylenen şeyler bu kadar uzun süren bir SGK işlemi asla yoktur olmaz ! İş yeri senin imzaladığın iş sözleşmesi ( yaptıysa) ile birlikte muhasebecisine gider belgelerini teslim eder talimatı verir en fazla 24 saat içinde bu şahsı işe başlayabilirsiniz diye haber gelir hepsi bu kadar
Soran6 ayİşte evet ya bende şaşırdım bunlar niye böyle yapiyo. Gruba felan eklediler beni ve lsitede adım var ama SGK mesajı gelmedi ve onayın geldi diyor ne onayı ben evrak vermişim zaten.
Soran6 ayBencede part time bı de ne kastilar. Nedne boyleler acaba hani SGK yok yarın gel başla diyo napiyim bilemedim. Gruba aldı çoktan beni de işte bı değişikler
Soran6 ayOyaliyolar belli ama neden işte
- 6 ay
SGK yok yarın gel başla demek seni SGK yapmadan çalışmaya ikna etmek demek bazı şeyleri baştan kabul etmeni bu şartta çalışmanı istiyor olabilir çünkü bu süreci uzatması bunu gösteriyor. Bu şekilde çalışmayı kabul edersen hiç bir hakkını alamazsın ve harcadığın zaman ile yenmiş hakların ile kalırsın
Soran6 ayEvt aynen bı de bunların ilaninda şey yazıyor SGK siz çalışmayı teklif etmeyin.
Soran6 ayBir de adam bizim köylü yani. Bana işte bı iki ay gel müdür yaparım seni demişti ilk baştan dedim noluyo ne bu teklifler felsn
- 6 ay
Hepsi palavra ve göz boyama bence senin orada ne kadar süre çalışmayı kabul edeceğini bilmedikleri için boş yere SGK yaptırıp para harcamak istemiyorlar gibime geliyor. Belki gir çalış bakalım eğer uzun süre çalışacaksan o zaman SGK işlemi yapalım mantığı ile hareket ediyor olabilirler
Soran6 ayAma bu yasak ya SGK siz ben giremem bı yere ki. SGK yapmak kaç TL ki yani bunu yaparken para mı harciyolar
Soran6 aySahibinden buldum bu işi ben
Soran6 ayBencede evet şimdi aradı adam SGK yapıldı dendi ama mesaj yok. Bu işi tercih etmemin sebebi aslında saatinaz 8/1 tam istediğim saat
Soran6 ayE devletten SGK min yapıldığını nasıl anlarım abi bakmak istiyorum
- 6 ay
Sen SGK girişi olup olmadığını ancak bölgenin SGK bürosuna giderek ya da TLF 170 numarasını arayarak Cimer danışmanlık hizmetleri hattından ogrenebilirsin bence sor öğren yapılmışsa giriş olmuşsa git çalış! Bunu yapmazsan internet üzerinden en iyi şartlarda 25-26 Ocak tarihinde SGK bedelini işletme yaptırınca sistemden görmüş olursun yapmadılarsa 1.5 aylık emeğin boşa gider bir şey yapamazsın
Soran6 ayE devletten şimdi gorunemz mi ya SGK yapılıp yapılmadığı görünüyordu sanki ama
Soran6 ayNormalde de mesaj gelirdi bana. Baktım SGK hizmet dokumune en son 25.09.2025 duruyor doğru bu evet. Anında da mesaj gelmişti SGK yapıldı diye hani bu da bana yapıldı tabi diyor
Soran6 ayYa bilemedim nedense hevesim kaçtı gibi de bı dalavereler donuyo orada ama ne yarın bı gideyim ben çalışayım bakım nasıl bı yermis. Mesaj da gelmedi iyice iskillendim
Soran6 ay170 kesin söyler mi peki ya yapılmamışsa peki ne diyim isletmeye
Soran6 ayGirişim nedense yapılmış gibi hissetmiyorum asla ya çünkü gelir bana mesaj net yanii yarın bı deneyeyim. Başka bı iş daha var olmadı oraya gidicem. Tıp merkezinde danışma kısmında 8/6 oranında saati çok ama asgari maaş.
Soran6 ayYalan mı soyluyo bu şimdi içime kurt düştü ya ama yarın gdieyim bı. Diğer iş de biraz fazla saati ve insanlarla da uğraşmak istemiyorum açıkçası
Soran6 ayÇok garip ya alt tarafı bı SGK neden bunu yapiyo? Part time için kaç TL odeniyor peki SGK ya acaba
Soran6 ayAA hadi yaa. Degismiyo yani. peki bu tarz işletmeler kaç TL öder SGK ya
Soran6 ayBence SGK yapılmadı benim cidden mesaj gelirdi ve hani çalışır miyim çalışmaz miyim diye denemek istiyorlar beni böyle düşünüyorum
Soran6 ayPeki SGK m yapılmadı diyelim bı sure bu benim maaşıma etki eder mi
Soran6 ayE bu yasak değil mi ama ya? Maaş aylık 12.500 TL bu maaşım etkilenir mi peki
Soran6 ayAma nasıl yani ayın 5 inde yatiyo dedi hani maaş.
Soran6 ayYani şunu demek istiyorum ben atıyorum SGK mi çok geç yaptılar bu aydan da full gitsem 15 gün maaşımı ayın 5 inde odemezler mi
- 6 ay
Normal şartlarda öder o onun elinden olan bir şey ama SGK yapmadığı halde sen bunu bile bile çalışırsan sana para yok 10'unda vereyim sen yabancı değilsin ihtiyacın yoksa iki maaşını bir daha ki sefere birlikte vereyim gibi şeyler teklif edebilir çünkü SGK olmadan çalışmayı kabul etmek bu gibi teklifler ile karşılaşma ihtimalini daha çok arttırır
Soran6 ayValla bilemedim ya bu yaptım diyo yapılmadan baslanilmaz zaten dedi ama mesaj yok valla. Diğer iş var tıp merkezinde danismada ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayKendini hazır hissetmiyor olabilirsin birkere aranizda bı yakınlaşma yasandimi gerisi ardarda gelecektir merak etme
00 Yorumla
6 aykötü bir durum. arzulamıyorsun sanırım. siz kanka olmuşsunuz
06 Yorumla
Soran6 ayBenim için çok güzel valla ne kötüsü
- 6 ay
:) sonrasi için dedim.
Soran6 ayArzulamiyo değilim o da öyle ama ciddi olsun istiyoruz ona da dedim evlenerek yaşamak isterim bunu ben öyle onun bunun altında yatan biri asla olmadım yani namus diye bsiey var. Simdikiler al gülüm ver gülüm igrencler
- 6 ay
doğru söylüyorsun ama mastürbasyon. yapan biri sevgilisini hayal eder yanında iken de arzularsın. normal olan bu. onla seviş demiyorum
Soran6 ayYa evet istiyorum tsbi yalan yok ama evlenmeden yapmak istemiyorum ona da dedim tamam dedi aynen vb
- 6 ay
hımm iyi o zaman
Gizli Üye(18-24)6 ayBen zaten yapmam çok nadiren olur oda cidden artık bir boşlukta olduğumda vs olur
İyi ne güzel işte ilede yapmak gerekmez her şeyi bazen bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. İnsan sevince oluyor bazen zamanla başka şeylerde hissedersin illaki...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 5 ay az süre ondan olabilir
00 Yorumla
6 ayduygusallık yonden bu durum kotu pdr okuyorum yardımcı olmak isterim
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki degismis olabilirsin amasyada
00 Yorumla
6 ayAklına gelir ya da gelmez senin kararın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayduuygusal tatmin kaba şehvetini kırmış.
00 Yorumla
6 ayO'nunla yapmayı denedinmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlgin onda olduğu içindir böyle olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDuygusal açlıkmış seninkisi demek ki
02 Yorumla
Soran6 ayEvett
Cevap sahibi6 ayAynısı şimdi bende var.
Her gün izleyip mastürbasyon yapıyorum neredeyse
Gizli Üye(36-45)6 ayMasta devam etmiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKurudu mu yani suların
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayÇünkü kafan ona odalı aklına gelmiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etkilenmiyorsun
00 Yorumla
6 ayAbla neden gelmiyo ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Libido bitmis
00 Yorumla
6 ayErkegin sorunu bu
00 YorumlaGarip bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Çekmiyor seni demek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHiç konuşmuyormusunuz
00 Yorumla
6 ayBeimkiniyiyecen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKaç yaşındasın
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle beraberken aklıma hiç cinsellik gelmiyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler