Cinsel Yaşam Fantezi çamaşır alacağım, ne renk olsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Kırmızı mı Siyah mı? Güncellemeler6 ay Niye soruyorsun diyenlere ilk defa almıyorum ama ne zaman alacak olsam iki rengin arasında kalıyorum erkek gözüyle hangisi saha seksi geliyor onu sormak istedim Fantezi çamaşır alacağım, ne renk olsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ten renginle zıtlık oluşturacak renkte olsun. Beyaz tenliysen ikisi de olur ama esmer tenliysen siyah çok da çekici görünmez bence. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. siyah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Esmer ve buğday tenliysen kırmızı beyaz tenliysen siyah 10 5 Yorumla Soran 6 ay Açık buğday ım siyah giyince beyaz duruyorum bayaa bi Yorumla Poyrazates26 6 ay Beyaz tene siyah iyi gider evet Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ağzının suyunu sil poyraz hdjdkdkd Yorumla Poyrazates26 6 ay Ne alaka ya sadece fikir verdim Yorumla Poyrazates26 6 ay Jdjdkkska Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay bence pembe al :) bize daha cok yakısır erkekler pembeye de bayılır 7 1 Yorumla Poyrazates26 6 ay Evet iyi biliyosun pembeyş Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartışılmaz.. kırmızı siyah bordo mürdüm renkleri daha kışkırtıcı geliyor bana 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. kirmizi ateşli durur ama siyah her vucutta daha asil ve gizemli bir hava verir ilk fantezi icin siyah daha garanti cekicilik hep oradan akar 😉🔥 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Birkaç tane alacaksanKırmızı siyah pembeTek alacaksan kırmızı 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mat renk ya da siyah alma alacaksan kırmızı veya mor almalısın 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Vücudunun üzerinde görmek lazım kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Adam akıllı şeyler al bazısı fantezi elbisesi alırken iğrenç şeyler alıyor çekici erkeğini delirtecek şeyler al 0 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Aldinmi Yorumla
daphy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Yılbaşı yaklaşıyor kırmızı al 8 1 Yorumla Cardobite 6 ay Biliyorsun bu işi Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kırmızı ya da dantelli fark etmez. göğüs ve ön bölgesi dantelli iç gösteren olsun yeter ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Bize giyemeyecsin sonuçta bunu neden burada soruyorsun 😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Modele bağlı olarak kırmızı, siyah, bordo ve mor güzel geliyor şahsen ama model de önemli burada Yorumla
Delicihilti Takip Et Xper 6 Yaş: 42 6 ay Yani bir kadında artık farklı renkler görmek isterim 0 1 Yorumla Delicihilti 6 ay Ten rengin nedir bilmem ama her tene uyan lila ve pudra Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kesinlikle kırmızı başka ihtimali yok☺ 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Beyaz hariç her renk olur bordo kırmızı 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kırmızı ve bordo alman lazım senin 0 0 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siyah her zaman en iyisidir. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkiside ölümüne kapisir valla 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yeşil olsun turkuaz olsun bide lila 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Parlament mavisi bana seksi geliyor 0 0 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Ne alacaksın ona göre renk söyliyim 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. siyah beyaz pudra pembe 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Esmersen beyaz beyaz tenliysen siyah al 0 4 Yorumla Soran 6 ay Ne esmerim ne beyazım ben yaaaa Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hahaha hay ben senin şansına Yorumla Soran 6 ay E ne yapayım😂 koyu renk de beyaz duruyor ama rengim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Erkeğin hangi rengi seviyor Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Fiziğin güzel mi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Başka renk al bence 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen al sonra bend senden alayim 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kırmızı al. 0 20 Yorumla Soran 6 ay Sana güvenebilirim☺️ Yorumla 34Constantine 6 ay Sağol ya 😂 Yorumla Soran 6 ay Sende yaaa🥰 Yorumla 34Constantine 6 ay İçimden bir ses sanki tanışıyoruz diyor ama ilginç 😂 Yorumla Soran 6 ay Hahahah içindeki ses seni yanıltıyor Yorumla 34Constantine 6 ay İyi bari o zaman 😂 Yorumla Soran 6 ay A aaaa niye iyi🤭 Yorumla 34Constantine 6 ay Kim bu diye merak etmeyeceğim tanımıyorsam 😂 Yorumla Soran 6 ay Haklısın! Tüh kafanı kurcalayamadım yalan mı söyleseydim ki😅 Yorumla 34Constantine 6 ay Yani evet tanışıyoruz deseydin baya merak ederdim 5 dk falan. Sonra aman bana ne der geçerdim 😂😂 Yorumla Soran 6 ay Heee o sayılmaz o zaman🙃😊 Yorumla 34Constantine 6 ay Olduğu kadar artık yapacak bir şey yok 😂 Yorumla Soran 6 ay Evveet çok düşününce bir şey değişmeyecekse 5 dk halletmek en iyisi😇 Yorumla 34Constantine 6 ay E yani. Sonuçta bana giymeyeceksin 😂😂 Yorumla Soran 6 ay O zaman kırmızı almam lazımdı onuda 5 dk da çözdük biz unuttun mu?🤭 Yorumla 34Constantine 6 ay Almadın mı zaten 😂 Yorumla Soran 6 ay Sana mıı?😉 Yorumla 34Constantine 6 ay Bana niye alcan ya kendine 😂 Yorumla Soran 6 ay Yok daha değil Yorumla 34Constantine 6 ay Tamam hadi al gel bekliyoruz 😂 Yorumla
Demirgibigenç Takip Et Xper 5 Yaş: 20 6 ay Kırmıızı al zincirli kemerli of 0 1 Yorumla Soran 6 ay Ondan var Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. al kafana göre 1 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siyah ve Bordo iyi duruyor 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Lacivert al 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Pembe 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Ten rengin ne 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı. Ten rengine bağlı 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ten rengin ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Ten renginle zıtlık oluşturacak renkte olsun. Beyaz tenliysen ikisi de olur ama esmer tenliysen siyah çok da çekici görünmez bence.
siyah
Esmer ve buğday tenliysen kırmızı beyaz tenliysen siyah
Açık buğday ım siyah giyince beyaz duruyorum bayaa bi
Beyaz tene siyah iyi gider evet
Ağzının suyunu sil poyraz hdjdkdkd
Ne alaka ya sadece fikir verdim
Jdjdkkska
bence pembe al :) bize daha cok yakısır erkekler pembeye de bayılır
Evet iyi biliyosun pembeyş
Zevkler ve renkler tartışılmaz.. kırmızı siyah bordo mürdüm renkleri daha kışkırtıcı geliyor bana
kirmizi ateşli durur ama siyah her vucutta daha asil ve gizemli bir hava verir ilk fantezi icin siyah daha garanti cekicilik hep oradan akar 😉🔥
Birkaç tane alacaksan
Kırmızı siyah pembe
Tek alacaksan kırmızı
Mat renk ya da siyah alma alacaksan kırmızı veya mor almalısın
Vücudunun üzerinde görmek lazım kişiden kişiye değişir
Adam akıllı şeyler al bazısı fantezi elbisesi alırken iğrenç şeyler alıyor çekici erkeğini delirtecek şeyler al
Aldinmi
Yılbaşı yaklaşıyor kırmızı al
Biliyorsun bu işi
kırmızı ya da dantelli fark etmez. göğüs ve ön bölgesi dantelli iç gösteren olsun yeter ;)
Bize giyemeyecsin sonuçta bunu neden burada soruyorsun 😂
Modele bağlı olarak kırmızı, siyah, bordo ve mor güzel geliyor şahsen ama model de önemli burada
Siyah asalettir. Tenin açık renkse muazzam bir uyum sağlar
Yani bir kadında artık farklı renkler görmek isterim
Ten rengin nedir bilmem ama her tene uyan lila ve pudra
Bordo veya mor öneririm
ten rengine göre değişir
Kesinlikle kırmızı başka ihtimali yok☺
Beyaz hariç her renk olur bordo kırmızı
Kırmızı ve bordo alman lazım senin
Siyah her zaman en iyisidir.
Siyah iyidir fantezi çamaşırda
İkiside ölümüne kapisir valla
Bi görmek lazım
Yeşil olsun turkuaz olsun bide lila
Parlament mavisi bana seksi geliyor
Ne alacaksın ona göre renk söyliyim
siyah beyaz pudra pembe
Esmersen beyaz beyaz tenliysen siyah al
Ne esmerim ne beyazım ben yaaaa
Hahaha hay ben senin şansına
E ne yapayım😂 koyu renk de beyaz duruyor ama rengim
Erkeğin hangi rengi seviyor
Fiziğin güzel mi
Başka renk al bence
Siyah
Onu taşıyacak vücutta lazım 😏
Siyah seviyorum bana giyersin
Saçmalama tabikide siyah
Sen al sonra bend senden alayim
Kırmızı al.
Sana güvenebilirim☺️
Sağol ya 😂
Sende yaaa🥰
İçimden bir ses sanki tanışıyoruz diyor ama ilginç 😂
Hahahah içindeki ses seni yanıltıyor
İyi bari o zaman 😂
A aaaa niye iyi🤭
Kim bu diye merak etmeyeceğim tanımıyorsam 😂
Haklısın! Tüh kafanı kurcalayamadım yalan mı söyleseydim ki😅
Yani evet tanışıyoruz deseydin baya merak ederdim 5 dk falan. Sonra aman bana ne der geçerdim 😂😂
Heee o sayılmaz o zaman🙃😊
Olduğu kadar artık yapacak bir şey yok 😂
Evveet çok düşününce bir şey değişmeyecekse 5 dk halletmek en iyisi😇
E yani. Sonuçta bana giymeyeceksin 😂😂
O zaman kırmızı almam lazımdı onuda 5 dk da çözdük biz unuttun mu?🤭
Almadın mı zaten 😂
Sana mıı?😉
Bana niye alcan ya kendine 😂
Yok daha değil
Tamam hadi al gel bekliyoruz 😂
Kırmıızı al zincirli kemerli of
Ondan var