Bunu kendin karar veremezsin cunku bu konu ciddi saglik riski tasir ve kimse sana internette yol gostermemeli en dogru adim bir uzmanla gorusup saglikli ve guvenli korunma yontemlerini ogrenmek olur kendini riske atma 😊
Yine de aldırmanız mantıklı değil :) onların salgıladığı hormonlar da dişiliğinize katkıda bulunuyor. Ama korunmadan seks güzel bir şey zevk olarak haklısınız
Ben direkt kadınlığımdan kurtulmak istiyorum sanırım heteroyum ama pek kadın gibi de değilim cinsellik bana zaman kaybı dikkat dağıtıcı zulüm gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
en koruyucu koldan 3 aylık igne > spral> ella hap bunlardan koruyucuda kanallari baglattırman
Bunu kendin karar veremezsin cunku bu konu ciddi saglik riski tasir ve kimse sana internette yol gostermemeli en dogru adim bir uzmanla gorusup saglikli ve guvenli korunma yontemlerini ogrenmek olur kendini riske atma 😊
En garanti korunma yolu aşktır. Aşk ile olsun, tam olsun hanfendi...
Sevgilimle korunmadan yapıyoruz ona güveniyorum bu konuda
Tm Harun abi yazarsın
🤣🤣🤣
Yazıldıysa o ömür yatağın üstüne bile dökülse üzerine oturursun 3 mln içinden birisi ulaşır yerine... Kendinizi modife etmeyin...
Hiç birin garantisi yok, sonra çocuk isterseniz lazım onlar. OKS veya implantlar iyi ama hormonal bazlılar
Asla çocuk istemiyorum
Yine de aldırmanız mantıklı değil :) onların salgıladığı hormonlar da dişiliğinize katkıda bulunuyor. Ama korunmadan seks güzel bir şey zevk olarak haklısınız
Ben direkt kadınlığımdan kurtulmak istiyorum sanırım heteroyum ama pek kadın gibi de değilim cinsellik bana zaman kaybı dikkat dağıtıcı zulüm gibi geliyor
O zaman neden korunma yöntemi? Sevişmezsiniz olur biter
Aldırma adet döngüsü gerekli
Spiral
Kendini mi kısırlaştıracan zevk için 😯
Prezervatif ile devam
Kondom. Spiral ve iğne.
ben korurum çok iyi koruyarak yaparım
Tüp bağlatma
İğne spiral
spiral
Çocuk istemiyor musun
en garanti o tabi...