Bütün ilklerimi onunla yaşamak istiyorum cinselliği bana o yaşatsın istiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayBen de bakir bir erkeğim ilk ilişkimi gerçekten sevdiğim biriyle hissederek yapmak istiyorum. Gözlerinin içine bakarak ellerim parmaklarım ve dudaklarım bütün vücudunu keşfetsin istiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayO zaman yaşamalısın gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 aysevdigin insanla sevismek hem guven hem heyecan hem de kendini tamamen birine birakma hissi verir ilkleri onunla yasamak istemen de bundan cunku o anda sadece beden degil ruh da acilir kadin oldugunu en cok hissettiren sey de iste o bagin sicakligidir 😉✨
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Bu nasıl bir anlatım ag, anlatırken bizede yaşattın adeta
02 Yorumla
Soran6 ayAşık olduğum adamın ilkim ve sonum olmasını onun koynunda dünyanın en seksi kadını olmayı onunla deliler gibi sevişmeyi içinden çıkan o tatlı sıcak sıvının içime akmasını tadına bakmayı içimden çıkarıp ağzıma vermesini bembeyaz tenimde izini bırakmasını içime girdiğinde kalçalarımda ve kasıklarımda o erkekliğin sıcaklığını ve gücünü hissetmeyi ve ona ait olmayı çok ama çok istiyorum ağzımdan hiç çıkmasın ağzımdayken göz bebeklerinin içine baygın baygın bakarken saçlarımı okşamasını aferin karıma aferin bebeğime demesini vücudumun her yerinde onun izini taşımayı çok istiyorum içime akıttığı o ılık sıvıyı kadınlığımın en derinlerinde hissetmek tamamen ona ait olduktan sonra kollarının arasında gözlerinin içine bakarak uyumak istiyorum birbirimize doyamadığımız tahrik edici kokusuyla uyuyup uyanmak istiyorum
Gizli Üye(25-29)6 ayhıc gercek anlamda sevgılın olmadı dımı beyaz tenlı mısın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBubu istemen normal ilkler herzaman özel ve değerlidir
00 Yorumla Hayatta ki en ama en güzel şey inan buna
02 Yorumla
Soran6 ayAşık olduğum adamın ilkim ve sonum olmasını onun koynunda dünyanın en seksi kadını olmayı onunla deliler gibi sevişmeyi içinden çıkan o tatlı sıcak sıvının içime akmasını tadına bakmayı içimden çıkarıp ağzıma vermesini bembeyaz tenimde izini bırakmasını içime girdiğinde kalçalarımda ve kasıklarımda o erkekliğin sıcaklığını ve gücünü hissetmeyi ve ona ait olmayı çok ama çok istiyorum ağzımdan hiç çıkmasın ağzımdayken göz bebeklerinin içine baygın baygın bakarken saçlarımı okşamasını aferin karıma aferin bebeğime demesini vücudumun her yerinde onun izini taşımayı çok istiyorum içime akıttığı o ılık sıvıyı kadınlığımın en derinlerinde hissetmek tamamen ona ait olduktan sonra kollarının arasında gözlerinin içine bakarak uyumak istiyorum birbirimize doyamadığımız tahrik edici kokusuyla uyuyup uyanmak istiyorum
Gizli Üye(18-24)6 ayBöyle bir hanımefendiyi tanımak isterim eğer senin içinde sorun yoksa yanlış anlama amacım seks değil bu arada ama şans neden olmasın
00 Yorumla
6 ayHissettirecek burada hayırsever çok insan var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayOff derine kadar alakasın değil mi kadınlığı hisset
00 Yorumla
6 ayTenlerin buluşması iç içe geçmek
01 Yorumla- 6 ay
Çok doğru
Gizli Üye(36-45)6 ayHarika birsey.
00 Yorumla
6 ayBilmiyorum
00 Yorumla