Cinsel Yaşam Cinselik esnasında gözü açık öpüşmek ile kapalı öpüşmenin arasında ki fark nedir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce nedir? Güncellemeler6 ay Yorumlar çok iyi ahaha. Peki yani benim merak ettiğim duygusal açıdan nasıl ilişkilendirir? Cinselik esnasında gözü açık öpüşmek ile kapalı öpüşmenin arasında ki fark nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. gozu acik opusmek daha hakimiyetli ve tutkuyu izleyen bir his verir kapali opusmek ise tamamen duyguya dalip anin icine girmektir biri kontrol biri teslimiyet gibi dusun hangisi ruhuna uyuyorsa o daha derin gelir 😉✨ 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence bir farkı yok ama kapalı olduğunda biraz daha duygusal oluyor sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Sanki kapalı öptüğün zaman karşıdaki insanı daha çok hissediyorsun gibi 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Sen daha iyisini bilirsiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay O kadar yakından bakmak komik bazen, kapatınca daha iyi hissediyorum. 0 0 Yorumla
Krallbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Sadece anın akışın da aldığın haz 0 1 Yorumla Krallbop 6 ay Duygusal açıdan aklından geçenleri karşı tarafa hissettirmen önemli Yorumla
Axetyhact Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Ya aklıma sarı popkek geldi midem bulandı🤣 0 4 Yorumla Kenan3599 6 ay O nedir Yorumla Axetyhact 6 ay @Kenan3599 sarı popkek 🤣 benim kullandığım biri Yorumla Kenan3599 6 ay Ne yapıyorsun ona Yorumla Axetyhact 6 ay @Kenan3599 ghostladım la Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gozu aciklar korkituyo beni😀😃😀 0 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Öpüşürken de gözünü açmazsın 0 1 Yorumla Tutzikiyançek 6 ay Gözün kapalıyken hislerin daha kuvvetlenir Yorumla
Dilhuun Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 6 ay garip hiç yapmadım 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neyi Yorumla Dilhuun 6 ay gözüm acık öpüşmedim :D Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Ben kapalı öperim 0 0 Yorumla
49Expert Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kapalı olmali 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Başkasını mı düşünüyorsun 0 2 Yorumla Soran 6 ay Hayır ben erkek arkadaşımı gözüm kapalı öpüyorum ama böyle anlık açtığımda onun gözlerini açık görüyorum ben açık duramıyorum onu anlayamadım Yorumla Cevap sahibi 6 ay Anladım ne yapıyorsun şu an Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Gözümü kapatınca farklı hayallere giriyorum 0 5 Yorumla Soran 6 ay Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Biz sevişirken konuşarak yapıyoruz ve hoşumuza gidecek şeylerden ya da fantezilerimizden bahsederiz Yorumla aliaras0309 6 ay Sevgilinle mi eşinle mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Seni ilgilendiren kısmı anlamadım tam olarak Yorumla aliaras0309 6 ay 😶😶 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Update farkı 0 1 Yorumla Soran 6 ay Af buyur Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
gozu acik opusmek daha hakimiyetli ve tutkuyu izleyen bir his verir kapali opusmek ise tamamen duyguya dalip anin icine girmektir biri kontrol biri teslimiyet gibi dusun hangisi ruhuna uyuyorsa o daha derin gelir 😉✨
Bence bir farkı yok ama kapalı olduğunda biraz daha duygusal oluyor sanırım
Sanki kapalı öptüğün zaman karşıdaki insanı daha çok hissediyorsun gibi
Sen daha iyisini bilirsiniz
O kadar yakından bakmak komik bazen, kapatınca daha iyi hissediyorum.
Sadece anın akışın da aldığın haz
Duygusal açıdan aklından geçenleri karşı tarafa hissettirmen önemli
Ya aklıma sarı popkek geldi midem bulandı🤣
O nedir
@Kenan3599 sarı popkek 🤣 benim kullandığım biri
Ne yapıyorsun ona
@Kenan3599 ghostladım la
birinde şaşı olma riski yüksek
Gozu aciklar korkituyo beni😀😃😀
Öpüşürken de gözünü açmazsın
Gözün kapalıyken hislerin daha kuvvetlenir
garip hiç yapmadım
Neyi
gözüm acık öpüşmedim :D
Kapalı iken başkasını düşünüyor olabilir
Ben kapalı öperim
Kapalı olmali
Fark yok ya
Başkasını mı düşünüyorsun
Hayır ben erkek arkadaşımı gözüm kapalı öpüyorum ama böyle anlık açtığımda onun gözlerini açık görüyorum ben açık duramıyorum onu anlayamadım
Anladım ne yapıyorsun şu an
Gözümü kapatınca farklı hayallere giriyorum
Ne gibi
Biz sevişirken konuşarak yapıyoruz ve hoşumuza gidecek şeylerden ya da fantezilerimizden bahsederiz
Sevgilinle mi eşinle mi
Seni ilgilendiren kısmı anlamadım tam olarak
😶😶
Update farkı
Af buyur
boş ver
Anlataym