Bi an istekli oluyorum, anlamsızca ve boşalsamda tatmin olmuyorum, dayamıyorum.
her gün değil ama arada aşırı derecede istekliyim. Şimdide öyle.
nasıl bunu durdura bilirim
Bi an istekli oluyorum, anlamsızca ve boşalsamda tatmin olmuyorum, dayamıyorum.
her gün değil ama arada aşırı derecede istekliyim. Şimdide öyle.
nasıl bunu durdura bilirim
istegin birden yükselmesi normal kanka kontrol etmenin yolu o an durup nefesine dönmek ritmi yavaslatmak ve tetikleyen seyi fark etmek olur bosalsan da tatmin olmaman aslinda zihnin dolu olmasindan geliyor enerji birikince patlıyor ama yönlendirmeyi sen yaparsan o dalga seni degil sen onu yonetirsin 😉🔥
Cevap
32Cevap
Durdurma şansın yok mastürbasyon ile bukadar oluyor kendini oyalaman lazım
Nasıl ama
Kocan isteğin gibi yapmıyor mu
Kendi doğan böyledir belki. Bunu sorgulamak yerine yaşamak daha doğru değil mi?
Tamamda kaç kez başlamalıyım
Nasıl yani tam anlamadım
yardım edebılırım pskoljık olarak destek verebılırım durumu duzeltmek ıcın
Nasıl?
ıstegını komple karsılamanı saglar, pskolojık olarak destek verır sureklı kontrol eder ve duygularını kontrol etmeyı ogretırım
Benimle ilişkiye girerek mi çözeceksin durumu?
tamamen senın ısteklerıne gore ama hersey profosyonelce olacak, bu durum da senın ıstegıne baglı ıstersen bu sekılde de cozulur cıdden ıyıyım bu konuda
ne dersın
Olmaz
bence cok guzel olur bak senın ıcın cok ıyı fırsat asırı ılgılenırım cok ıyı bır sekılde
Aynı sorun ben de de var testestoron seviyem çok yüksek sağlıkcıyım , sen de öylesin bariz net
Sana destek olacak bilgili birini bulman gerekli.
Evet zor 😥
Zaten belli dönemlerde aşırı istekli olursun onu öğrenmen gerekli
Nasıl?
Adet öncesi ve adet dönemi mesela. Yaşın kaç bu arada?
Yaşın doğru mu?
Evet neden?
İstekli olman normal sonuçta
Yeteri kadar kaliteli seks yapmıyor olabilir misiniz
Ola bilir evet… kaliteli seks nasıl oluyor ki?
Yani partneriniz ile ten uyumunuz, tutkunuz onu isteme düzeyiniz önemli. Kendiniz sekse hazır hissettiğinizde karşıdaki ile uyumunuz iyi olur ise orgazma rahat ulaşırsınız. Ve gerekirse bencil olmayan bir partner sizi birden fazla kez orgazma ulaştırabilir. Ben genelde partnerlerime tatmin olup olmadıklarını sorduktan sonra kendi orgazmıma odaklanırım
Çok sevmek yetmiyor mu?
Sevdiğiniz biriyle tutkusal bir ilişki yaşamanız daha muhtemel ama seks bir süre sonra heyacan isteyen bir şey
Ne yapa bilirim heyecanlı olsun diye?
Bir fantezi ya da bir giyim olabilir. Bir gwzi bile farklılık yaratır
Haklısın şimdiye kadar hep evde yaptık
Sıkılmış olabilirsiniz. Bir fantezi giyim, dantelli gecelik, jartiyer veya vücut çorabı hem partnerinizi heyacanlandırır ve bu heyacan sizi de yükseltir, hem de bunu giymek sizin kendinizi beğenerek yükselmenize de neden olur
Bunu o zaman denemeliyim… çok teşekkür umarım öyle olur 😅
Umarım. Bir de sanırım ilk partneriniz, o da siz de pek tecrübeli değilsiniz. Kadınlar için seks daha komplekstir bence. Hem partneriniz sizi keşfetmeli hem siz kendinizi keşfetmelisiniz. Her kadın kendini keşfediyor gibi geliyor ama partnerinin kendini keşfetmesini teşvik etmesi gerekiyor. Biz erkekler biraz benciliz çünkü
Haklısın bazen kendimi seksten sonra kötü kullanmış hissediyorum, direk duş almaya gittiği için.
Bu erkekler için biraz tuhaf bir konu, ben de boşalınca format atılmış gibi oluyorum. Ama kadını öpmek teşekkür etmek dahi hoş. İşte geç olgunlaşıyoruz. Üzüldüö
Belki farkında bile değildir, genelde sevgisini gösteren biri ama seksten sonra bazen böyle oluyor.
Farkında değildir. Kendimize gelemiyoruz. Üstünüze alınmayın, ama seks için erkeği eğitmek gerekir
Hahahah tamam😅
Şu an bile sen bu sözlerine beni rahatlattın… eşimle uzuuunuzuuunn konuşmalıyım 😜
Haha evli miydiniz :) eşinize yetersiz olmadığını da söyleyin. Biz erkekler durumu farklı algılama potansiyeline de sahibiz
Evet evliyim, tamam direk ve ney söylicem
Eşinizi tanımadığımdan nasıl biri söyleyemem, bence bir seks esnasında onu yönlendirebilirsiniz. Erken gelmesin istiyorsanız dur hemen bitirme keyfini çıkaracağım gibi şeyler dahi güzel olabilir. Bilemedim
😅 utandım şimdi… sanırım bende içimdeki alevi çıkarmam gerekiyor
Deneyeceğim 😁
Neden utanıyorsunuz :) ben şahsen partnerimin isteğini dile getirmesini yetersizlik değil keyif alma ibaresi olarak değerlendiririm
Hiç yapmadım belki ondan😅
Siz kendinizi keşfetmemişsiniz sanırım daha
Henüz değil😅 kendimi biraz daha tanıyıp eşimle tanıtacağım püff noktaları mı
Bu işi çözdünüz şimdi bile ilk konuştuğumuza göre daha yüksek geldiniz
Sana çok teşekkür ederim 🤭
Senin partnerlerin gerçekten çok şanslı.
Çok teşekkür ederim. Tek partnerim var o da eşim :)
Çok güzel buna sevindim.
Tatmin olmak içim sadece doğru sevişmek gerekiyormuş, doğru düşünmüşüm.🤭
Cinsellik değişkenlik gösteren bir şey. Merak etmeyin zaman zaman ben de isteksiz oluyorum. Sıkılabiliyor insan
İsteksiz bende oluyorumda… işte o belirli günlerde ne yapacağımı bilmiyorDUM😃😁
Her gün istekli olmakta hastalık olurdı😵💫
Hergün olmaz yahu :) benim biraz durum sizden farklı eşim yanımda değil. Neyse can sıkıcı konular
Anlatmak istiyorsan dinlerim, sen bana yardım ettim bende sana yardım etmek isterim
Teşekkür ederim pek anlatılacak bir durum değil. Bir de herkes görüyor yazılanları o da rahatsız ediyor beni
Birine iyi bir şekilde vermeden doyamazsın
Evliyim
Kocana vermek yetmiyorsa ya da belki de başka bir ten başka bir tat yeni bir irilik istiyorsun. Sen değilse bile bedenin istiyor
Evli misin kaç yaşındasın
Evet evliyim 35
Bilmem 🤷🏽♀️
Tatmin olamıyorsam sanırım öyle… değişik bişi mi denesek?
Bilmiyorum ki
Eşimi aldatamam
Hayır yapmıyorum
ben de böyleyim bu aralar
Yardım alarak kontrol edersin
Partner bul kendine çocuk değilsin
Mastürbasyon yaparak başka çaren yok
Bende senin gibiydim yeni yeni astım kendimi
Vay bee yazık
yok mu yaşayacağın kimse
Eşim var ama işte
İştesi ne hakkını veremiyor mu
Veremiyor ama bi kaç şey deneyeceğim eşimle.
Tek sorun konuşmak diye düşünüyorum, hoşuma giden şeyleri vb söyleyip deneyeceğim
Ne kadarlık evlisiniz laftan anlayan biri mi? şu an niye bu kadar yükseldin mesela ne tetikledi seni
Yükselmedim ki… 4 yıl olacak
Ya da kocana ben söyleyeyim mi şu kadınınla ilgilen hakkını ver diye 😝
Soruda arada aşırı istekliyim şu an da öyle demişsin ya doydun mu onu soruyorum. Dört yılda ne sıklıkla yapıyorsunuz
Heee o geçti… teşekkürler ben kocişimle konuşurum
Nasıl geçti mastürbasyon yaptın dimi. Ne konuşacaksın ne diyeceksin kocişine dört yıldır hakkımı veremiyorsun mu
İyi günler 😃
Merak ettim kaçma dört yıl nasıl bu istekle dayanabildiğini. Burdan yazmak mı istemiyorsun
Çıkayım mı?
Çıktım çok merak ettim bekliyorum.
sen beyaz tenlı mınyon bırı mısın?
Hayır
pekı senle uzucna konusalımmı tum sorularını cevaplarım
sustun
İyi bilirim o durumu 🙈
Evli misin
Konuşabilir miyiz 36 yaşındayım ben de seni çok iyi anlıyorum
Evet
Konuşabilir miyiz biraz
Evliyim bu konuda özel konuşmak doğru olmaz
Konuşalım belki birbirimize iyi geliriz ben de evliyim dertleşeceğim bir arkadaşım olur benden zarar gelmez seviyeli biriyim merak etme
Ne konuşacağız ki?
Dertleşiriz işte fena mı olur
Tamam çık gizliden
Çıkıyırum
Bende de arada öyle oluyor
Partnerinizle bu durumu konuştunuz mu
Evet
Nasıl bir tepki verdi? Yani biraz zor bir durum sizin istekli olduğunuz anlarda sadece seks yapmak biraz bencilce olur
Eşin?
Boşaltıyor aa istek devam ediyor
Hıımmm erken mi boşalıyor yoksa kendinden sonra zaman ayırmıyor mu sana işini görüp gidiyor mu
Seksten sonra devamı oluyor
Devamında peki rahatlayabiliyor musun devam ediyor mu?
Hayır
Anladım doymadan kalkınca kötü oluyor insan agresif oluyor yaa :( bizimkide isteksiz
Sustun ama
niye durasınki
Sanal bir fb bul harını birazda olsa alır
Sevişerek
Gel istersen sohbette konuşalım anonim olarak
Çok güzel bişey bu
İlişkiye giriyor musun yoksa kendi kendine mi
Yardım etmemi ister misin?
Nasıl bosalıyorsunn
Doyuralimm
bosalsanda devamını istiyon sevismek vb
Hiç yaptın mı