Cinsel Yaşam Kızlar, Cinsellik sizin icin ne kadar önemli? Thefurkanbey24 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar, Cinsellik sizin icin ne kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Sevgi , güven çok daha önemi cinselik anca 3. Planda 1 7 Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Güven oldukça sevgi olur Yorumla İzmirliPrenses00 6 ay İkisi de önemli Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Hepsi önemli Yorumla İzmirliPrenses00 6 ay Sevgi güven saygı önemli Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Onlar zaten ilişkide ilk olması gereken Yorumla İzmirliPrenses00 6 ay İlk ve sağlam temelli hemde Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Sonrası geliyor zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Baya önemli 0 9 Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Aynı ben gibisin ama gizlisin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Zaten buradan kimseyle tanışmıyorum Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Nedeni tatlı birisini istemez misin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Onaylı profillerin olduğu uygulamalarda insanlarla tanışıyorum. Zaten burada tanışıp da yakışıklı olan birini görmedim. Düzgün gibi görünenler bile abaza çıkıyor sonunda. Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Sen bilirsin tabi de fırını atabilirim iwtersen beğenmezsen gidersin Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Denemek görmek istersen beklerim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Profiline bakılınca reşit birisi bile olmadığın belli. d çok dolanma buralarda annen baban seni yakalamasın. Yorumla Thefurkanbey24 6 ay Hatay, yaş 25 ama sen bilirsin.. Yorumla Thefurkanbey24 6 ay boş ver iyi ki de başlamışsın insanları tanımadan yargılayan birisiyle zaten anlasamayiaz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sevgi , güven çok daha önemi cinselik anca 3. Planda
Güven oldukça sevgi olur
İkisi de önemli
Hepsi önemli
Sevgi güven saygı önemli
Onlar zaten ilişkide ilk olması gereken
İlk ve sağlam temelli hemde
Sonrası geliyor zaten
Baya önemli
Aynı ben gibisin ama gizlisin
Zaten buradan kimseyle tanışmıyorum
Nedeni tatlı birisini istemez misin
Onaylı profillerin olduğu uygulamalarda insanlarla tanışıyorum. Zaten burada tanışıp da yakışıklı olan birini görmedim. Düzgün gibi görünenler bile abaza çıkıyor sonunda.
Sen bilirsin tabi de fırını atabilirim iwtersen beğenmezsen gidersin
Denemek görmek istersen beklerim
Profiline bakılınca reşit birisi bile olmadığın belli. d çok dolanma buralarda annen baban seni yakalamasın.
Hatay, yaş 25 ama sen bilirsin..
boş ver iyi ki de başlamışsın insanları tanımadan yargılayan birisiyle zaten anlasamayiaz