Cinsel Yaşam Memem emilirken bıçak gibi acıyor, nasıl zevk alıyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 yaaa erkekler zevk alır mı emerken? Memem emilirken bıçak gibi acıyor, nasıl zevk alıyorlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ya fazla hassastır seninki ya da emen canavar gibi saldırıya geçiyordur 0 3 Yorumla Soran 6 ay Evet saldıran biri andjs Yorumla Soran 6 ay Küçük ondan olanilir mş Yorumla 34Constantine 6 ay Bilmiyorum hiç bir fikrim yok Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet alırım ama karşı tarafın canını yakmadan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Emmeyi bilmek lazım mesela küçükse masaj bile yapılabilir kadının daha çok hoşuma gider ıslanırlen zevk alır. Uçlarını da hassas emmek lazım 0 3 Yorumla Soran 6 ay Küçük olması güzel bir şey olması Yorumla Soran 6 ay O zaman Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kesinlikle daha lezzetli 😃 hmmm canım çekti siiz sorunca Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bıçak gibi acıyor mu? Yapan beceremiyor olabilir mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Ya keşke ben de bir meme emebilsem çok istiyorum. Dilini dudaklarını iyi kullanmalı :) Kaç yaşındasınız? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay erkekler fiziksel bir zevk almaz bunu kadını uyarmak için yapılır ve zihinsel olarak kendi de zevk alır tabi. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Nazik yapmak gerekiyor zevk vermeyi bilmek gerekli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Ben memeden de ayaklardan da zevk alıyorum. Karşı taraf acı çekerse bir tık alttan hallederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Emen de sorun olabilir, sevgilim ısırmadığı müddetçe asla bıçak gibi his olmuyor. 2 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Acıması normal değil defol arkadaşım list ur ya da miyom belirtisi 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Emmek önemli kadınlar zevk alır sen nasıl almıyorsun bi sıkıntı var 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı. Sende biyolojik sorun olmali 0 0 Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Isırmadan oluyorsa bir sorun var 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. sen de onu em durum eşitlensin 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Demekk i bir şeyler ters gidiyor... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sızın * ınızı yalarken siz nasıl zevk alıyorsunuz bizim de ağzımız ful zevk sularınızla doluyor 0 0 Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay uç kısmı neden acısın 0 1 Yorumla jackhans73 6 ay emen nasıll emiyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Eşimin küçük valla ben vakumluyorum 0 10 Yorumla Soran 6 ay Benim fe küçük Soran 6 ay Sizce güzel oluyor mu küçük olması Cevap sahibi 6 ay Bence çok güzel ben sevmiyorum büyük. Ağza tam oturuyor Cevap sahibi 6 ay Seninkilerin ölçüleri ne Soran 6 ay 78 B 80 B yârı destekli takıyorum Cevap sahibi 6 ay Eşimde aynısı Soran 6 ay Valla mı Soran 6 ay Bi atıyım size ahjdjs Cevap sahibi 6 ay Olur 😃Soruyu beğendim şimdi Cevap sahibi 6 ay Bekliyorum
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Demek ki emmeyi bilmiyor 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. keyifli bence hele küçükse 0 0 Yorumla
Imam_hafiz300 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 6 ay Gözlerim dönüyor emerken 0 2 Yorumla Soran 6 ay Allah allah küçük emmeyi sever misin pekş Yorumla Imam_hafiz300 6 ay Onada deliriyorum Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayvan gibi emerse böyle olur 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vajina yalat öyleyse 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ben almam 0 0 Yorumla
Poyrazates26 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Sende sorun var 0 1 Yorumla Poyrazates26 6 ay Küçük ollması sorun olmazdi Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Offf hemeee cokkk 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alıyorlar 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. emdrme sende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ya fazla hassastır seninki ya da emen canavar gibi saldırıya geçiyordur
Evet saldıran biri andjs
Küçük ondan olanilir mş
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok
Isırır ise acır, normal hafiften öperse zevk alırsın.
Evet alırım ama karşı tarafın canını yakmadan
Emmeyi bilmek lazım mesela küçükse masaj bile yapılabilir kadının daha çok hoşuma gider ıslanırlen zevk alır. Uçlarını da hassas emmek lazım
Küçük olması güzel bir şey olması
O zaman
Kesinlikle daha lezzetli 😃 hmmm canım çekti siiz sorunca
Bıçak gibi acıyor mu? Yapan beceremiyor olabilir mi?
Ya keşke ben de bir meme emebilsem çok istiyorum. Dilini dudaklarını iyi kullanmalı :) Kaç yaşındasınız?
erkekler fiziksel bir zevk almaz bunu kadını uyarmak için yapılır ve zihinsel olarak kendi de zevk alır tabi.
Nazik yapmak gerekiyor zevk vermeyi bilmek gerekli.
Ben memeden de ayaklardan da zevk alıyorum. Karşı taraf acı çekerse bir tık alttan hallederim.
Tabii ki.
Kdın peki?
Bu arada yavaş olmalı...
Emen de sorun olabilir, sevgilim ısırmadığı müddetçe asla bıçak gibi his olmuyor.
Acıması normal değil defol arkadaşım list ur ya da miyom belirtisi
Emmek önemli kadınlar zevk alır sen nasıl almıyorsun bi sıkıntı var
Sende biyolojik sorun olmali
Isırmadan oluyorsa bir sorun var
sen de onu em durum eşitlensin
Emene dikkat etmek lazım en önemlisi o
Demekk i bir şeyler ters gidiyor...
Sızın * ınızı yalarken siz nasıl zevk alıyorsunuz bizim de ağzımız ful zevk sularınızla doluyor
uç kısmı neden acısın
emen nasıll emiyor
Eşimin küçük valla ben vakumluyorum
Benim fe küçük
Sizce güzel oluyor mu küçük olması
Bence çok güzel ben sevmiyorum büyük. Ağza tam oturuyor
Seninkilerin ölçüleri ne
78 B 80 B yârı destekli takıyorum
Eşimde aynısı
Valla mı
Bi atıyım size ahjdjs
Olur 😃