Hadi biraz farklı hikayelerle gelinnnnnn 😆😆😆
KOMİK CİNSELLİK ANISI DA OLUR CLKSKSS
Hadi biraz farklı hikayelerle gelinnnnnn 😆😆😆
KOMİK CİNSELLİK ANISI DA OLUR CLKSKSS
İlk date de (seneler önce tabi) araba da arka koltuk da sevişirken kondomu takamamıştım elimde tek kondom vardı arabanın içine düşürmüşüm gece gece bulamadım. Sabah babam buldu. Balon yapıp g. tüme soktu.
Hahahhaha son cümle abartı olmuş dksjsjns
😂
Cevap
11Cevap
Askerliğimi karamürselde yaptım, o yıllarda internetten bir ablayla tanıştık, seviştik, duştan sonra bir denizci bornozu verince, biraz sorunca bavasının komutanım olduğunu öğrenip altıma sıçmıştım😂
Ohaaaa 😁😁😁
Sonra kızcağız babasının resimlerini gösterdi bana😂😂😂ve ben adamın bornozuylayım😂😂😂
İlginç bir date olmuş mu sence😂😂😂hani sorarlar ya sıçma hikayen var mı diye, aha bu benim sıçış hikayem😂😂
Babası duysaydı bir turda o seni …
Anladın sen ahahhaa
Estağfurullah😂😂😂babası daga çok ağzımıza sıçıp istihkakımız olan portakalı vermyordu. Hem kızını memnun etmişim böyle mi teşekkür edecek, ne kadar ayıp😂😂
Benim degil ama karsi masamızda yiyişen bir çift vardı. Yaz ayiydi cocuk wc giderken şeyiyle vantilatörü devirmişti
O nasıl oldu be
Iç çamaşırı giymeden eşofman giyip çıkmıştım dışarı eve geldiğimde Annem de ablam da aynı anda sen içine bir şey giymedin mi demişti
😂😂
Hahahaha niye ki? Çok mu belli oluyordu dksksksnnd
Biraz belli oluyor işte hafif kalkık olunca ben burdayım der gibi duruyor
Kızı tam ayarttim yemeye başladım üzerini soyacakken nasıl olduysa kazağım burnundaki piercinge takıldı tokadi yedim bizim fanfinyon işi bir ay tehir etti
Eski kız arkadaşımla o işi yapacaktık yanlışlıkla şeyime dizim çarptı, kızın canı feci yandı, bizde sevişemedik işte
Ayyyyy
Öyle işte
Kardeşiyle gelmişti söyleyeceklerim bu kadar
Aaaa sonra ne konuştunuz ki onun yanında
Hiçbir şey
Hepsi ayrı ayrı ilginç değil mi :)
Bilmem anlatmadın ki dlkss
Bir kere kız arkadaşımın yazlığına gittim ailesi orada tanıştık felan gencim o zaman ailesi pazara gitti bizde annesi
İle babasının yaak odasına geçtik seivimeye başladık birösğre sonra o üstümde zıplarken ben geliyorum dedim oda geldiler anlamış o üşütmeden kalktı tabi benim alet bana döndü.) yüzüme boşaldım :)
Hahaha
anlatamıyoruz maalesf ulu orta yerde şsldkgdşsg
Anlat ablaa
Anlat abla bir kalıp
Şaka cksks
Yakalanmistik
Kimeeee
Acil gel anlaticm çabuk cok komik
burada anlatamam
Anlat beee
no