İlgili davranır sevgili gibi takılırım
seni seviyorum sözcüğünü duyduktan ve bana ilgi gösterdiklerinden sonra onların değeri gözümde düşüyor mesafe koyup başka erkekle görüşmeye başlıyorum
İlgili davranır sevgili gibi takılırım
seni seviyorum sözcüğünü duyduktan ve bana ilgi gösterdiklerinden sonra onların değeri gözümde düşüyor mesafe koyup başka erkekle görüşmeye başlıyorum
Bazı insanların arzu duygusu kendi kendine değil karşı taraftan gelen ilgiyle açılır bu aslında oldukça doğal bir durumdur çünkü beyin arzu merkezini yalnızca fiziksel uyarılmayla değil duygusal onay ve ilgiyle de çalıştırır biri seni arzuladığında görülmüş hissedersin değer verildiğini fark edersin ve bu hisler sende arzu duygusunu tetikler ilgi olmadığı zaman ise beynin güven ve yakınlık sinyalleri zayıf kalır bu yüzden arzu oluşmaz ya da çok düşük olur
Bu durum özgüven eksikliği anlamına gelmez çoğu zaman duygusal bağla çalışan bir yapı olduğunu gösterir bazı insanlar arzu için içsel bir kıvılcım isterken bazıları karşı tarafın yaklaşımını enerji akışını ve hissettiriliş şeklini bekler seninki ikinci tarza daha yakın olabilir bu da seni yanlış ya da sorunlu yapmaz sadece arzu mekanizmanın karşılıklı enerjiyle çalıştığını gösterir
.
Cevap
14Cevap
Arzulammayı seven biri misin peki hoşuna gidiyor mu
Zevki alana kadar takılıp geçiyorsun sonrası elde etmişsin himayende çünkü ama seni köpeği kölesi yapacak birisi lazım sana 😂
Knk tam bi şrfszsin aynen böyle devam et gururumuz ❤️
Bende yapana kadar yapınca ilgim dagılıyor
Aynen aynısı 🤣
O ara süreç heyecanlı oluyor🤣
Evet 🤣 hele sevgilileri varsa drama falan
Gizlisin
Çok garip bir nesil yetişiyor Allah hayır etsin...
Baba sevgisi görmemişsin
Birisi şu karının dediklerine Türkçeye çevirsin
Him kendine değer veriyorsun ki sen
Elde edince benim soğuma şeklim
normaldir
bende öyleyim
Sevilmekten hoşlanmıyosun
Vallaa değişik bir fantezi var senin
Sevişmeden bırakıyorsun yani?
Nedenn
Fb arıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?