Cinsel Yaşam Kızlar, İlk ilişkiniz planlı mıydı plansız mı? Get-Kloser Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar, İlk ilişkiniz planlı mıydı plansız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Plansız olan şeyler güzeldir ilişkide 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Onunla olmaya karar vermistim ama gunu plansizdi 0 5 Yorumla Get-Kloser 6 ay Peki nasil yasandi o ilk iliski? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Rutin sevisme aninda yapalim dedim eminmisin dedi ve oldu Yorumla Get-Kloser 6 ay Evde miydiniz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet Yorumla Get-Kloser 6 ay Ne giymistin o gun onun evine giderken Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Plansiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Planlı 0 11 Yorumla Get-Kloser 6 ay Kac yasindaydin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Geçen seneydi 21 yaşında Yorumla Get-Kloser 6 ay Nerde yasadiniz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Otelde Yorumla Get-Kloser 6 ay Vaaay guzel mekan 😂 ne giymistin otele giderken Yorumla Cevap sahibi 6 ay Siyah dantelli işte 😅 Yorumla Get-Kloser 6 ay Haha kiyafet ne giymistin? 😂 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kumaş pantolon, crop ve ceket Yorumla Get-Kloser 6 ay Pekiiiii farkli mekanlarda yasadiniz mi hic? ya da baskasiyla Yorumla Cevap sahibi 6 ay Başkasıyla yaşamadım bir onunla oldu bir de arabada yaptık o kadar Yorumla Get-Kloser 6 ay Magaza kabini, sinema, konser, gece clubu, orman, kamp, deniz, bungalov, gibi yerler hic ilgini ceker mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Yok plansız 0 7 Yorumla Get-Kloser 6 ay Nerdeydiniz, nasil gelisti Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hatırlamıyorum kk Yorumla Get-Kloser 6 ay Haha sence planli seks mi plansiz seks mi guzel Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bilmem Yorumla Get-Kloser 6 ay Daha somut sormami ister misin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Farketmez Yorumla Get-Kloser 6 ay Peki. Burdan da sorulmaz zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Planlıydı 1 13 Yorumla Get-Kloser 6 ay Nerde yasadiniz. Evde mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet Yorumla Get-Kloser 6 ay Kac yasindaydin? Yorumla Cevap sahibi 6 ay 16 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yo okul çıkışıydı Yorumla Get-Kloser 6 ay Okul etegiyle mi gittin. Sadece sen mi kendi icinde planlamistin yoksa o da o gun iliski yasayacaginizi biliyor muydu Yorumla Cevap sahibi 6 ay Biliyordun aynı sınıftaydık okul eteğiydi Yorumla Get-Kloser 6 ay Eminim cok hizli gelmistir, fazla dayanamamistir 😅 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet öyle oldu Yorumla Get-Kloser 6 ay Şu an kac yasindasin Yorumla Cevap sahibi 6 ay 1 ay sonra 20 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Otel mi Yorumla Get-Kloser 6 ay Otel, araba, sinema, daha farkli yerler Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Plansız olan şeyler güzeldir ilişkide
Onunla olmaya karar vermistim ama gunu plansizdi
Peki nasil yasandi o ilk iliski?
Rutin sevisme aninda yapalim dedim eminmisin dedi ve oldu
Evde miydiniz
Evet
Ne giymistin o gun onun evine giderken
Plansiz
Planlı
Kac yasindaydin
Geçen seneydi 21 yaşında
Nerde yasadiniz
Otelde
Vaaay guzel mekan 😂 ne giymistin otele giderken
Siyah dantelli işte 😅
Haha kiyafet ne giymistin? 😂
Kumaş pantolon, crop ve ceket
Pekiiiii farkli mekanlarda yasadiniz mi hic? ya da baskasiyla
Başkasıyla yaşamadım bir onunla oldu bir de arabada yaptık o kadar
Magaza kabini, sinema, konser, gece clubu, orman, kamp, deniz, bungalov, gibi yerler hic ilgini ceker mi
Yok plansız
Nerdeydiniz, nasil gelisti
Hatırlamıyorum kk
Haha sence planli seks mi plansiz seks mi guzel
Bilmem
Daha somut sormami ister misin
Farketmez
Peki. Burdan da sorulmaz zaten
Planlıydı
Nerde yasadiniz. Evde mi
Evet
Kac yasindaydin?
16
Yo okul çıkışıydı
Okul etegiyle mi gittin. Sadece sen mi kendi icinde planlamistin yoksa o da o gun iliski yasayacaginizi biliyor muydu
Biliyordun aynı sınıftaydık okul eteğiydi
Eminim cok hizli gelmistir, fazla dayanamamistir 😅
Evet öyle oldu
Şu an kac yasindasin
1 ay sonra 20
Otel mi
Otel, araba, sinema, daha farkli yerler