Cinsel Yaşam Bisex olup olmadığımı nasıl anlarım? esarpcinizgeldi2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bisex olup olmadığımı nasıl anlarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% 4 ay İki cinsiyeti de arzuluyorsan bence bisex’sindir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Anladın mı 1 25 Yorumla esarpcinizgeldi2 2 ay Henüz denemedim kimseyle Cevap sahibi 2 ay Denemek istiyor musun esarpcinizgeldi2 2 ay Kadın da olmalı grupta, diğer türlü tek denemem Cevap sahibi 2 ay Hem cinsine ne olmak istersin Peki aktif mi pasif mi esarpcinizgeldi2 2 ay Daha çok pasif esarpcinizgeldi2 2 ay Seksi şeylerimi giyip Cevap sahibi 2 ay Neyin var dolabında esarpcinizgeldi2 2 ay Bir sürü jartiyer ve alt çamaşırlarım, 2 tane eteğim ve bir sürü eşarbım Cevap sahibi 2 ay Görmek isterdim seni öyle esarpcinizgeldi2 2 ay Kadın bul ondan sonra Cevap sahibi 2 ay Kadın bulursam onu beceririm sana bakmam kadınin olmadığı yerde sen değerlisin esarpcinizgeldi2 2 ay Maalesef teke tek istemiyorum Cevap sahibi 2 ay O zaman kadını sen bul esarpcinizgeldi2 2 ay Bulsam direkt ben domalırım onun önünde Cevap sahibi 2 ay Kadına mi esarpcinizgeldi2 2 ay Evet belden bağlamalıyla yapsın istiyorum Cevap sahibi 2 ay Senin yaşın kaç esarpcinizgeldi2 2 ay 35 Cevap sahibi 2 ay Evli misin sen esarpcinizgeldi2 2 ay Hayır Cevap sahibi 2 ay Evli olsan cuckold olur muydun esarpcinizgeldi2 2 ay Hayır olmam Cevap sahibi 2 ay Karından strapon yer miydin peki esarpcinizgeldi2 2 ay Evet böyle bi kadın lazım bana Cevap sahibi 2 ay Senin vücudun nasıl kıl tüy var mı yüzün nasıl kadınsi mı
Gizli Üye (18-24) 6 ay Parmakla 1 1 Yorumla esarpcinizgeldi2 6 ay Parmak kısa sürdü dildoya geçtim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki cinsiyeti de arzuluyorsan bence bisex’sindir.
Anladın mı
Henüz denemedim kimseyle
Denemek istiyor musun
Kadın da olmalı grupta, diğer türlü tek denemem
Hem cinsine ne olmak istersin Peki aktif mi pasif mi
Daha çok pasif
Seksi şeylerimi giyip
Neyin var dolabında
Bir sürü jartiyer ve alt çamaşırlarım, 2 tane eteğim ve bir sürü eşarbım
Görmek isterdim seni öyle
Kadın bul ondan sonra
Kadın bulursam onu beceririm sana bakmam kadınin olmadığı yerde sen değerlisin