Durduk yere ölen lavuk oldum
Sevgililik anlayışınız nedir?
Durduk yere ölen lavuk oldum
Benim sevgililik anlayışım, cinsellik olmadan da ilişki yürüyebilir
Sonuçta sonra evleniyorsun ne bu acele dimi
2 xper olur olmaz cinsellik sorusu soran ve profilinde tesettürlü kız fotoğrafı olan kişi bana çok kızmış gibi gelmiyor. Erkeksin bence sen kanka çok belli ediyorsunuz ama olmuyor ki böyle. Oynamam bak ha :D :D
Konu etiketi cinsellik kategorisinde. Ne olarak algılamamı beklerdin? Yeme içme olarak mı?
Aynen Haruncuk
Merhaba, Tam anlamıyla ilişkiye girmeden olabilir tabi sevgililikte cinsellik, her iki tarafın da düşüncesi önemli
Cevap
25Cevap
cinsellik istemem zaten. evlenmeden de yapmam
Aferin doğru yoldasın
Sonrada cinsellik yaşamayı sevmedigini anlıyır evli oldugun halde ihtiyacını gidermeden kendi kendini yiyorsun ben gibi işte
Haklısın
Her şey de olursa evliliğe ne kalacak? Boşanmaların da önüne geçiyor hatta diye biliyorum
senin bakis acin cok net cinsellik olmadan da iliski yurur cunku sevgi once saygi ve emekle baslar acele edilince bag zayiflar ritim dogru olunca zaten yakinlik kendiliginden gelir sakin ilerlemek en saglam yoldur 😉✨
Cinsellik olmasa da küçük yakınlaşmalar olmalı asker arkadaşı değiliz sonuçta🤣
Öyle tatlı öyle masum gülmüşsün ki yorum bile yapamıyorum
Bu srnin şahsi fikrin ve erkeğinin buna saygı duyması gerekir
Aynen kesinlikle katılıyorum ayrıca evliliğe bazı zararları da olamaz mı?
Zaten şimdi onun için sevgili yapıyorlar. Gerçek aşk sevgi yok
Ten uyumu olmazsa evlilik işkence oluyor ama boşanmak daha zor o yüzden önce tecrübe
Yani. Ama benden önce yapıp bana yok diyosa kabul etmem.
Peki yaa umduğun gibi değil küçükse zevk almazsan veya iktidarsızlık hastalığı varsa. Kaderimde ne varsa onu mu yaşarım dersin?
Müslüman kadının sevgilisi olur mu onu boşuna mı doladin kafana
Ee tm öyle kız varsa evlenirim ben ama yokki?
Sevgiliyken ilişkiye giren insan var mı
Cinsellik olmadan karşılıklı sevgiyle yürüyebilir.
:) sarılıp öpüşmek. o kadar. fazlası olmaz
evet ama sevgili iken en azından cinsel muhabbet olmalı resim atılmalı öpüşme olmalı
Cinsellik olmadan ilişki yürümez belli bı olgunlukta olan iki birey cinsellik yaşamalı yoksa ya erkek gider başkası ile olur ya da kadın hiç yoktan bı sevişme elle boşaltma olmali
He he yürür tabi aynen
Sevgili olmayı sevmem. Direk ciddi ilişki
Seks olmadan bi yere kadar yürür
Öyle olmaz. Sevgili iken s k s şart
Sevgili iken anal ve oral kıza yapılmalı
öyle zaten
Evet olabilir
öyle kesinlikle
Evet.
Dogru katiliyorum
Aynen öyle bak biliyon
Zihniyet düşünce farkı diyelim