Gizli Üye(30-35)6 ayböyle olup da evlenenler var git çinli kadın ile evlen daha mantıklı oraya uygun senin envanter sıkıntı etme bu arada benim kinin başı 6 cm ama boşta artık şey tadı vericek sıfır jelatin iphone kutu açılımı gibi 🙃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)6 ayBunu kabul eden biriyle olabilir ancak
2327 Yorumla
Soran6 ayKimse de kabul etmeyeceğine göre
Cevap sahibi6 ayBen cinsellikten korkunç bir şeymiş gibi bahseden insanlar görmüştüm
Ama evlenmeme fikrinde haklısınız
İnsanların bu konuda baskı yapması soru sorması hadsizce
Soran6 ayEvet evlensen bu seferde yatak odana kadar giriyorlar resmen ee hadi daha çocuk yok mu falan gibilerinden
Cevap sahibi6 aySadece hadsizlik işte
Kendi hayatlarına bakmayı bilmiyor insanlar
Soran6 ayHaksızlık ama işte hadlerimi de bildiremiyoruz saygımızdan
Soran6 ayHadsizlik
Cevap sahibi6 ayBazı insanlara haddini bildirmek iyidir. Başka türlüsünden anlamıyorlar çünkü
Soran6 ayArtık gereğini yapícam zaten bardağı taşırdılar iyice olur olmaz yerlerde ulu orta konuşuyorlar soruyorlar arkamdan dedikodu yapıyorlar ama bozucam hepsini bir gün
Cevap sahibi6 ayGereksizler işte
Ancak bundan anlayıp susmayı öğrenirler
Soran6 ayUmarım öğrenirler ama sanmıyorum
Cevap sahibi6 ayOzaman onları umursamamayi öğrenmeniz gerekiyor
Soran6 ayÖyle olmuyor işte, günün birinde emin ol seninde başına gelecek bu tür baskılar benim yaşımda olmasan bile
Soran6 ayİster istemez umursuyorsun yani
Cevap sahibi6 ayYaklaşık 5 senedir bu evlilik baskısını görüyorum:)))
En haddi olmayan insanlar bile herkese Yok diyorsa demek ki hayatında biri var
Ya da daha zengin olsun istiyor gibi dedikodular yapıyor arkamdan
Bu kafayla giderse o hiç evlenemez sözleri
Yaşıtın kuzenin ikinci oğlunu kucağına aldı sözleri
Daha bir çok şey duyuyorum:))
Soran6 aySen daha gençsin niye bu baskı? Kaç yaşındasın ki daha?
Cevap sahibi6 ay23 yaşındayım
Bizim orada bir kız 18 oldu mu okulda okumuyorsa artık evlenmeli :)
Bir çok kişiye göre artık evde kaldım haha
Ama artık bu tarz sözlere gülüyorum
Çünkü ne kadar anlatsamda onlar yine bildiğini söylüyor
Soran6 ayAma yanlış anlamazsan naçizane tavsiyem sen yinede çokta geç kalma bence, çocuk yap çocuğunla arkadaş gibi olursun, doğu mu sizin bölge?
Cevap sahibi6 ayEvet
Ya zaten evlilik düşünmüyor değilim
Çok daha önce annede olmak isterdim
Ama bir adamla sadece maddiyati iyi dış görünüşü iyi veya ailesini tanıyoruz diye evlenemem ki
Aynı düşünceleri paylaştığım, dinimi birlikte yaşayabileceğim birini istiyorum
Mesela ben müzik dinlemiyorum ve çalgılı düğüne gitmiyorum
Karşıma davullu zurnalı düğün yapacak adamı getirip sonra sen evlenmek istemiyorsun diyorlar
Ya hu bu adama bana ben ona zulüm olurum
Bunu anlamak bu kadar zor mu
Soran6 ayHaklısın herkes dengini istiyor, bu dediğin türden şeyleri bende sevmiyorum, yaşın küçük olmasa benimde bu problemlerim olmasa tam bana göreymişsin aslında
Cevap sahibi6 aydengini bulmak zor oluyor
Nasıpte tâbi bu işler
İşte bir şey nasıp değilse illa engeller çıkıyor
Soran6 ayAllah gönlüne göre versin, hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda
Cevap sahibi6 ayAllahümme amin çok teşekkür ederim
Rabb'im sizede Hayırlı bir kapı açsın
Soran6 ayAmin sağol teşekkürler sohbet için, iyi geceler
Cevap sahibi6 aySizde sağ olun
İyi geceler
Soran6 ayGünaydın nasılsın? Anladığım kadarıyla dinîni icra eden ve yaşayan dolayısıyla da dinî bilgisi yüksek olan birisin, bu yüzden bir kaç şey merak ediyorum ve sormak istiyorum
Cevap sahibi6 ayGünaydın hamd olsun iyiyim, siz?
Tâbi, buyrun
Soran6 aySağol ben de iyiyim, geçenlerde de ve daha önce de duymuştum ve en son diyanet bir fetva yayınlamıştı galiba, evlenmeden önce çiftlerin birbirlerine fikir verecek şekilde bazı yerlerini görmeleri veya bişeyler yaşamaları caizdir gibilerinden, böyle bir şey var mı sence ve sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap sahibi6 ayBen diyanetin fetvalarına pek kulak asmıyorum sonuçta laik bir devlete bağlı bir kurum.
İslâm’da “evlenmeden önce çiftler birbirlerinin bazı yerlerini görsün, bir şeyler yaşasın, bu caizdir” şeklinde hiçbir sahih söz, hadis, ayet veya kaynak yok. (Bunu senelerce önce duyduğumda araştırmıştım)
Yani bu ifade dinî bir kaynağa dayanmıyor. Sonradan halk arasında dolaşmış, kulaktan kulağa yayılmış bir yorum.
Fıkıhta caiz olan sadece yüz ve ele bakabilmesidir.
Dokunması ise tamamen yasak zaten
Soran6 ayAma mesela ben biriyle evlenmek üzere olan bir kadının fikir amaçlı böyle bir şeye uyması sanki mantıklı gibi olurdu diye de düşünmeden edemiyorum, görür ona göre en azından kendisini tatmin edici olup olmadığı konusunda bir fikir edinmek amaçlı, hani nasıl peynir alırken zeytin alırken tadına bakmadan almayız ya bi nevi o şekilde düşün, kısmen mantıklı diil mi?
Soran6 ayBenim gibi biriyle
Cevap sahibi6 ayHristiyanlar, dinlerini mantıklarına uydurmaya çalışarak kâfir olmuşlardır.
Onlara göre bir varlığın çocuğunun olmaması — hele de erkek çocuğunun olmaması — bir eksiklikti.
“Bizi yaradan eksik olamaz” diye düşünerek, İsa (a. s.) Allah’ın oğludur o zaman diyerek küfre düştüler.
Bir insanın aklını kullanması tabii ki güzel bir şeydir ama akla gelen şeylerin şeytandan olma ihtimali çok yüksektir.
Din, mantığımıza uyan şeylere göre değil; ayet ve hadislere göre yaşanır.
Cevap sahibi6 ayKi mantıklı düşünürsek sizin dediğiniz gibi bekar bir kız neyden ne kadar tatmin olacağını tam olarak bilemez
Ancak duyduğu kadar, okuduğu kadar bilir
Hiç tecrübe etmemiş birine fikir sormakta mantıklı değil
Soran6 ayBilmiyorum ama dediğim gibi diyelim ki ben bir kadınla görücü usulü tanışıp evlenmek üzereyim ve evlendik daha İlk gecede tam bir hayal kırıklığı kadın için ve bu konularda da konuşmadan etmeden evlendik diyelim kadına yazık olmaz mı böyle bir durumda? Bu arada burdan zor oluyor gizliden çıkman mümkün mü sakınca yoksa eğer, arada sırada sohbet ederiz belki hem
Cevap sahibi6 aySizin durumunuz istisnai Bir durum bu konuda bir fakihin fetva vermesi gerekir
Ben genel olan fetvayı söylüyorum
Fetva meclisine bu konuyu sorabilirsiniz
Nureddin yıldız iyi bir fakihtir Allah'u âlem hakka isabet eder.
Özelden kimseyle konuşmuyorum kusura bakmayın lütfen
Soran6 ayMerak etme zaten art niyetim olamaz çok fazla yorum var ta en alta inene kadar zor oluyor o yüzden dedim
Cevap sahibi6 ayAa yok art niyetli olarak düşünmedim
Genel kimseyle konuşmuyorum
Soran6 ayPeki ısrar yok, o halde sormak istediğim şeyler olunca burdan yazarım sakınca yoktur herhalde bunda da
Cevap sahibi6 ayOnda sorun yok yazabilirsiniz
Soran6 ayTamam teşekkürler, daha çok şey soracaktım ama unuttum şimdi daha doğrusu konsantrem bozuldu bu şekilde olunca ve çekiniyorum da bişeyler sormaya doğal olarak yanlış bir cümle kurmak adına
Cevap sahibi6 ayAklınıza geldiğinize sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
Soran6 ayTamamdır, günün güzel geçsin, kolaylık diliyorum herhangi bir işle meşgulsen
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim sizinki de böyle geçer umarım
Soran6 ayİnşallah
Soran6 ayŞunu da soracaktım, şimdi benim hiçbir şekilde ne bir kadınla evlenmek ne de cinsellik yaşama ihtimalim sıfır ya, böyle bir durumda mastürbasyon yapıyor olmam caiz midir? Çünkü asla ve kat a evlilik olmayacak, cinsellikte ancak sevişme tarzında olabilir bu da pek mümkün olmayacağına göre bunu yapmaktan başka çarem kalmıyor sanırım
Cevap sahibi6 ayEğer ki zinaya düşecek bir duruma geliyorsanız ve hiçbir şey izlemiyorsaniz caiz oluyor
En doğrusunu Allah bilir tâbi
Soran6 ayHiçbir şey izlemeden pek mümkün olmuyor bunu yapabilmek, çünkü bir şekilde uyarılması gerekiyor beynin ki zaten zinaya düşmek istesem bile bu mümkün olmadığı için bu şekilde yapmaktan başka çarem kalmıyor, bir de özellikle Ramazan ayında bir kaç kez rüyalanma oluyor
Cevap sahibi6 ayBir şey izlemeye fetva veren hiç kimseyi duymadım.
Hayal gücünüzle yapmaya çalışın
Soran6 ayNefs diye bir şey taşıyoruz ama işin bu yönüde var, nereye kadar hayal gücüyle sürdürülebilir ki, yemek içme ihtiyacını hayal ederek bastırmak mümkün olmadığı gibi bu durumda da nefsi köreltmek kolay diil
Cevap sahibi6 ayKolay olmadığını tahmin edebiliyorum elbette ama nefse zor gelip haram olan çok şey var
Bir şey nefse zor geliyor diye ona caiz diye fetva veremeyiz
Soran6 ayBu durumun bir erkek için ne kadar zor, utanç verici, onur kırıcı ve özgüven eksikliği yaşatan bir durum olduğunu tahmin bile edemezsin
Cevap sahibi6 ayErkeklerin çok önem verdiği bir konu olduğu için en azından çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum
Allah yardımcınız olsun
Soran6 aySırf ben mi bu kadar küçük ve işlevsiz bir penise sahibim diye internette araştırıyorum ve o tür videolara da bakıyorum bunula ilgili de videolar yapmışlar mı diye ama benimki kadar küçük bir penise rastlamadım, tıpkı küçük bir erkek çocuk pipisi kadar bir penis bu resmen engellilikle eş değer bir durum ve sanırım şu yer yüzü alemde gelmiş, geçmiş ve gelecek en küçük penisli erkek benim 😏😏
Cevap sahibi6 ay
Soran6 ayBu tür bir işlem hem faydalı ve çokta fark ettirecek bir işlem olmayacak bu birincisi, ikincisi de araştırdım çok yüksek meblağlar isteniyor ki onu da benim karşılamam mümkün diil, ve bu riski göze alamam da
Cevap sahibi6 ayAa anladım. Ben pek araştırmamıştım sadece duymuştum
Soran6 ayŞu dünyaya kadın olarak gelmek vardı
Cevap sahibi6 ayKadın olup sorunları olanlarda vardır
Mesela hiç çocuk sahibi olamayacak rahminde sorun olan kadınlar var
Soran6 ayŞimdi belki isyan etmek olarak algılayacaksın ama en çok hayalini kurduğum ve istediğim şey evlenip bir aile kurmaktı tıpkı profil fotoğrafımdaki gibi şirin bir kızım olsun istedim ve bu dünyaya geldiysek herkesin en doğal hakkı olan şeyler den istifade ertmek benim de en doğal hakkımdı, bir eşim olsun onunla helalinden doyasıya her türlü nefsani, dünyevi ve manevi mutluluğu yaşamak ama işte maalesef Allah bu konuda beni bi nevi engelli bireyler den farksız bir şekilde yaratmış, şimdi ben bu herkese bahşedilen en doğal haklardan yararlanamıyorum, hep bunda da vardır bir hayr diyerek, kader nasıp kısmet diyerek kendimizi avutuyoruz ya hani, bu durum da Allah bana karşı pekte adil denemez heralde
Cevap sahibi6 ayAllah'ın adaletinden kesinlikle şüphe edilmez
Bu Adaletsizlik değil imtihan
Bazı insanlar hiç evlenemiyor mesela
Ya da evlenipte bu istediğiniz hayallere ulaşamıyor
Bundan 13 yıl önce amcam üç ay süren bir evlilik yaptı
Evlilik yaptığı kadın inanılmaz güzel ve gören herkesin dönüp bir daha baktığı bir kadındı ama kadın hastaymış
Kendini ve amcamı öldürmeye çalışıcak kadar hasta
Amcam boşandı ve bir daha evlenmedi
13 yıldır babam, büyük amcam evlen diyor bütün masraflarını biz karşılarız diyor ama evlilik lafını duyunca deliriyor
Oysa ki oda sizin gibi kız çocuklarını çok sever
Ama nasip olmadı
Yani sizin böyle bir durumuniz olmazsa bile bir engel çıkıp evlenemeyebilirdiniz bu bir
imtihan
Bununla bende bir başkası da imtihan olabilir
Soran6 ayHaklısın, diyorum ya zaten çoğu zaman vardır bunda da bir hayr deyip geçiyoruz ama işte insan dışarı çıktığında böyle aileleri veya el ele tutuşan çiftleri birlikte market kıyafet alışverişi yapan çiftleri görünce ister istemez insan özeniyor ve iç geçiriyor, hadi herşeyi geçtim zaten cinselliği de geçtim ben çok ufak tefek şeylerle de mutlu olabilen bir insanım mesela kıyafet alacağım zaman hep bir kadın gözüyle de değerlendirip almak beni mutlu edecek bir şeydir onun seçmesi bana yakışıp yakışmadığını söylemesi falan, bide saçma ve komik gelecek belki ama geçen gün duvarda çiftleşen iki sivri sineği de gördükten sonra gerçekten hani insan sinirden delirecek duruma geliyor 😂😂 sivri sineğe bile bir şekilde cinselliği yaşatıp çiftleşme imkânı verilipte kendisine verilmeyince insan ister istemez sinir harbi yaşayıp çıldıracak raddeye geliyor
Soran6 ayResmen Sabah uyandığımda aynı pozisyonda aynı yerde duruyordu sivri sinekler 😂😂
Cevap sahibi6 ayEvlilik zaten sadece cinsellikten ibaret değil. Saydığınız şeyleri de içeriyor
Evet böyle durumlar sinir bozucu oluyor gerçekten
Soran6 aySeni bunaltmadım umarım kendi dertlerimle, hep benden bahsediyoruz sen kendinden bahset biraz yokmudur senin hiç derdin tasan, neler yaparsın iş güç okul vs
Soran6 ayBu arada telegram da mı olmaz sohbet için?
Cevap sahibi6 ayOkul bitti, çalışmıyorum.
Dert tasa herkeste vardır ya ama anlatmaktan ziyade dinlemeyi tercih ediyorum
Böylesi daha iyi geliyor bana
Cevap sahibi6 ayİkisiden özelden konuşmak olmuyor mu
Burası çok daha anonim
Konuşsam burdan konuşurdum
Soran6 ayEvet ama genelde telegram daha tercih edilen bir yer burada da çoğu kişinin telegramda konuşmayı tercih ettiğini gördüğüm için diyorum
Cevap sahibi6 ayYok ben telgramda arapça falan çalışıyorum
WhatsApp kullanmayan arkadaşlarımla da oradan iletişim kuruyorum benim için WhatsApptsn farkı yok oranın
Soran6 ayAnlatmak paylaşmak istersen ben de seni dinleyebilirim, herkesin zaman zaman dertlerini sıkıntılarını anlatmaya paylaşmaya ihtiyacı vardır hele ki hiç tanımadığı birine daha rahat olabiliyor insan
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim:)
Ben genelde kendime anlatıp kendim çozunce
Çözülmeyecek bir şey varsa da kendi zihnimde, içimde halledince rahatlıyorum
Soran6 aySen bilirsin ama bende iyi dinleyiciyimdir yani 😊
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim:)
Soran6 ayE o zaman madem öyle biz de yorum rekoru kırarız burdan devam ederek 😂
Cevap sahibi6 ay:)) istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Soran6 ayİyi peki öyle olsun bakalım, yaoacak bişey yok belki ilerleyen zamanlarda en azından telegramda konuşma şerefine nail olurum
Cevap sahibi6 aySanmıyorum:)
Soran6 ayO zaman dediğim gibi yaoacak bişey yok ısrar da etmek istemiyorum, teşekkürler tekrardan sohbetin için değerli vaktini de çaldığım için kusuruma bakma lütfen
Cevap sahibi6 ayEstağfirullah problem değil:)
Soran6 ayBu sefer biraz özel bir soru olacak belki ama senin hiç nefesine yenik düştüğün oluyor mu ve bu durum da sende zaman zaman mastürbasyon yapma gereksinimi duyuyor musun bekâr bir kiz olarak?
Cevap sahibi6 ayÇok mecbur kalmadığım sürece yapmıyorum ama ara ara ihtiyaç duyuyorum maalesef
Soran6 aySen peki izlemeden yapabiliyor musun veya nasıl bir yöntem uyguluyorsun yaparken, sonuçta bir şekilde tahrik olmak uyarılmak gerekiyor
Cevap sahibi6 ayHayatım boyunca hiç öyle bir şey izlemedim. İzlemedigim gibi merakta etmedim
Hayal ediyorum genelde ben
Zaten dediğim gibi çok ihtiyaç duyuyor olmam gerekiyor bu yüzden uyarılma kolay oluyor
Soran6 ayİyide hiç gitmediğin bir şeyi nasıl hayal edebilirsin ki, yani öyle veya böyle bir şekilde penis görmüş olman gerekmez mi neyi veya kimi hayal ediyorsun bu durum da
Soran6 ay*görmedigin
Cevap sahibi6 ayBir kaç okuduğum yazıda görsel olarak görmüştüm eskiden
Bu yüzden neye benzediğini biliyorum elbette
Özel olarak açıp hiç bakmadım o ayrı
Gelecekti eşimi hayal ediyorum genelde
Onun dışında birini hayal etmek hoş gelmiyor bana
Soran6 ayÇok ihtiyaç duyman neye istinaden oluyor, yani ne gibi durumlarda ihtiyaç hasıl oluyor mastürbasyon yapma gereksinimi duymak için
Soran6 ayMesela ne sıklıkta yapıyorsun
Cevap sahibi6 ayRegl dönemi yaklaştığında kötü oluyorum ama gecikirse daha kötu oluyorum
Böyle olunca geciktiginde çok ihtiyaç duyuyorum
Ayda iki üç defa en fazla
Soran6 ayBen de tam bunu soracaktım genelde regl öncesi aşırı istek oluyor kadınlar da sende de öyle mi oluyor diye, sormadan yazmışsın zaten
Soran6 ayPeki hiç burdan biriyle falan mecburen ihtiyaç gidermek amacıyla seksting yaptığın oldu mu veya oluyor mu, çünkü biliyorsundur zaten sitede bir çok kadın bunu yapmak için bile burayı kullanıyor nasıl olsa tanımıyor iki tarafta birbirini bu yüzden iyi olabiliyor bazen, her ne kadar yanlış olsa da
Cevap sahibi6 ayHayır hiç böyle bir şey yapmadım.
Ne kadar o insanlar beni tanımıyor olsada ben kendimi tanıyorum
Anlık bir zevk için böyle bir şey yapmam.
Soran6 ayPeki burdaki soru paylaşımı veya yapılan yorumları okuyup etkilendiğin ve öyle yaptığın oluyor mu
Cevap sahibi6 ayEtkilediği oldu ama yaptığım olmadı
Soran6 ayTek seferde tatmin oluyor musun peki yoksa ard arda bir kaç kez yapar mısın, malûm siz bu konuda da şanslı sayılırsınız biz tek seferde boşaldıktan sonra ikinciye yapmak için belli bir süre geçmesi gerekirken sizde sınır yok durup dinlemeden ard arda defalarca yapma şansınız var
Cevap sahibi6 ayAma siz bir defa yapınca rahatlıyorsunuz
Genelde bir defa nadiren birden fazla oluyor
Soran6 ayRahatlama hissi veriyor ama aslında doyma Yok, bizde de, sınırları zorlasan ard arda 10 kezde yapabilirsiniz o zaman kadınlar olarak
Cevap sahibi6 ayOlabilir ama hiç o kadar fazla yapmadım
Zaten el olduğu için insan tahriş oluyor
Soran6 ayArada sırada kendine ziyafet çektir bence 😊gerek video eşliğinde gerekse sayı olarak, mesela bir gece yattıktan itibaren başla uyuyup kalıncaya kadar 😊
Cevap sahibi6 ayİhtiyaç olmadığı halde caiz değil
Bu yüzden keyif verici gelmiyor
İhtiyacımı karşıladiktan sonra duruyorum
Birde siz erkeklerden farklı olarak duygu arıyorum
Video ise mide bulandırıcı geliyor bana
Başka birinin bir yerlerini görmek falan
Cevap sahibi6 ayEşimden başkasına ait olan bir şeyi görmek istemem
Bu şekilde uzun uzadıya da tek başıma değilde yine eşimle yaşamak isterim
Nasıp tâbi
Soran6 ayHiç cinselliği yaşamamış biri olarak ve görsel içerikte kullanmayan biri olarak cinsellikte yaşamayı ve yapmayı en çok hayal ettiğin arzuladığın şey nedir
Cevap sahibi6 aySürtme olayı
Ve kucak
Soran6 ayYani yapmaktan ve sana yapılmasından en çok keyif alacağın şey ne olur du
Cevap sahibi6 aySürtme olayı
Ve kucak
Yazdım ya
Soran6 aySen yazarken yazdım cakisti yorumlar
Soran6 ayHep elle mi yapıyorsun başka yöntem uygulanıyor musun
Cevap sahibi6 aySadece elle yapıyorum
Soran6 ayYastıkla falan da iyi olur klitorisin tahriş olmaması açısından veya boş rolonlu parfüm şişesi varsa boş içine bebe yağı koyup o şekilde klitorisie sürebilirsin yalanma hissi verir ve dudaklarda da gezdirerek
Cevap sahibi6 ayGerek yok bence bu kadarına:))
Dediğim gibi o anlık ihtiyacımı gidermesi yeterli benim için
Kendi kendime fantezilere gerek yok :)
Soran6 ayfantezi diil ki bu sadece işini kolaylaştıracak yöntemler
Soran6 ayBu arada en son ne zaman yaptın
Cevap sahibi6 ayOnu şakasına söyledim
Bu kadarına gerek olmadığını söylemek amacıyla
Cevap sahibi6 ayPazartesi günüydu sanırım
Soran6 ayYinede deneyebilirsin imkansız ve uç şeyler diil neticede
Cevap sahibi6 ayYastğımı falan kendime sürmek istemem :)))
Soran6 ayBazen yastıkla yapanları görüp duydukça ne şanslı yastıklar var diyorum 😂
Cevap sahibi6 ayBöyle şeyleri pek duymuyorum
Duyunca da ilginç geliyor bana
Soran6 ayOral seks hakkında ne düşünüyorsun? Dinen caiz midir ve sence olmalı mı olmamalı mı oral?
Cevap sahibi6 ayOralin belli sınırları var bunlara dikkat edilirse olur
Soran6 ayNeymiş sınırları?
Cevap sahibi6 ay
Soran6 ayO zaman sonuç itibariyle her türlü caizdir, çünkü her iki taraftan da sadece mezi yani zevk suyu geliyor, erkek boşalmadığı sürece meni gelmediği sürece sorun yok ama zevk suyu gelmesi kaçınılmaz bir durum ki zaten oral yapmanın en önemli nedeni de aslında kadını gevşetmek rahatlatmak ve ilişkiye hazırlamak
Soran6 ayBen tatminsizlik durumunda caizdir diye okumuştum daha önce
Cevap sahibi6 ayHer türlü demeliyim de Allahu alem bu şekilde dikkat edilirse caiz
Soran6 ayDürüst ve anlayışlı bir şekilde cvplar vermen ve olgun duruşun takdire şayan, buna istinaden şunu sormak istiyorum baya uzun bir sohbet oldu bu sohbet boyunca gayrı ihtiyari olarakta olsa herhangi etkileşim oldu mu hiç, ıslanma veya isteklilik ve mastürbasyon yapma hissi, bunu da dürüstçe cvplayacağına inanıyorum
Cevap sahibi6 ayÇok az bir etkileşim oldu ama ıslanma falan hayır
Bunu da normal görüyorum
İnsanız sonuçta böyle bir konu üzerine konuşurken etkileşim olması normal
Soran6 ayEtkileşim derken mastürbasyon yapma hissi mi oluştu
Soran6 ayGerçi yeni yapmışsın ama
Cevap sahibi6 ayYok hayır o kadar değil
Çok az bir istek uyanması diyebiliriz
Soran6 ayRegl geçtiyse çok fazla etkilenmemen normal
Soran6 ayBu arada kendimi sorgu hâkimi gibi hissediyorum hep ben soruyorum 😂😂
Cevap sahibi6 ayŞu an reglm aslında ama her şeyden kolay kolay tahrik olmam
İradem kuvvetlidir
Ben cevaplamayi seviyorum hsjs
Bu siteyi kullanmamdan da anlaşılıyordur:)
Soran6 ayNerdeyse 7 yıldır burdayım burdaki soruları cevapadığımız kadar okulda sınav sorularını cvplasak çok farklı yerlerde olurduk heralde hepimiz 😂😂
Cevap sahibi6 ayAaa çok uzun zaman olmuş seninki
Kaç yaşındasın
Ben bir ara bir yıl kullandım 3 yıldır falan girmiyordum
Bir on gündür giriyorum biraz zaman geçsin yine bırakırım girmeyi
Soran6 ayErkeklerin yaşı sorulmaz 😂
Soran6 ayBoşluktasın heralde ki burada zaman geçirmeye ihtiyaç duyuyorsun tekrardan
Cevap sahibi6 ayO kadınlar için geçerli:))
Ve sordum artık
Evet şu sıralar biraz duygusal boşluktayım kafa dağıtmak için giriyorum
Soran6 ay45 yaşındayım iki ayağım çukurda artık 😂😂
Soran6 ayNasıl geçiyor peki regl dönemi, uzun sürüyor mu ve ağrılı sancılı mı geçiyor genelde
Cevap sahibi6 ayYok yok 60' tan sonra bir ayak gidiyor sizin var daha:)
Cevap sahibi6 ayGenelde çok ağrılı geçiyor ilaçlarım var onları kullanıyorum
Bugün ilk gün bu yüzden yatakta geçiyor
Soran6 aySağol yaa teselli buldum sayende 😂
Cevap sahibi6 ayNe demek her zaman hahaha
Soran6 ayMastürbasyon yapmak iyi geliyor diyorlar doğru mu sence ağrıları sancıları dindirmek için
Cevap sahibi6 ayAz ağrısı olanlar söylüyordur bunu
Ben su içip, yemek bile yiyemiyorum o an
Soran6 ayHadi ya geçmiş olsun o zaman 😓seni yoruyor muyum eğer yazmakta zorlanıyorsan daha fazla tutmiyim seni
Cevap sahibi6 ayYok şimdilik iyiyim ilaçlarımı aldım
Kötü olsam yazamam zaten:)
Soran6 ayBizim iş yerinde bir kız vardı o da çok sancılı geçiriyordu ve diğer başka evli olan bir kadın da evlenince geçer diyordu evlendi çocuk falan yaptı ve geçmiş o sancılı adet dönemleri, her seferinde bayılıyordu o derece yani, demek ki ilişki iyi geliyor
Cevap sahibi6 ayBende hep böyle duyuyorum evlendikten sonra geçtiğini ama evlenen bir kaç kişide de geçmediğini gördüm
Bu beni korkutuyor
Soran6 ayGeneli itibariyle geçiyordur bence, öyle olmasa söylemezler böyle bir şey, tecrübe edilmiş demek ki
Cevap sahibi6 ayGeçmeyenleri görünce de tedirgin oluyor insan ama çoğu kişide geçiyormuş evet
Soran6 ayDr ne diyor? Miyom mu ne öyle bir rahatsızlık varmış heralde ondan kaynaklanıyor olabilir bide kanaman nasıl çok yoğun mu
Cevap sahibi6 ayAa yok miyom çok tehlikeli tedavi edilmezse
Hiçbir sorun yok hamd olsun
Genetik olabilir, beden yapın böyle falan diyorlar
Evet
Soran6 ayKilolu musun zayıf mı
Cevap sahibi6 ayZayıfım
Soran6 ayKaç kilosun
Cevap sahibi6 ay56
Soran6 ayBide memeleri büyük olan kadınlar doğurgan ve daha sağlıklı oluyorlar diye biliyorum, memelerin büyükse çok sağlık sorununa neden olmaz bu tür şeyler bile
Soran6 ayGayet ideal kilon zayıf sayılmazsın
Cevap sahibi6 ayYok değil
Ama küçük olduğu hâlde 5-6 çocuk doğuran biliyorum
Pek onunla alakası yok bence
Rahimde plan bir durum sonuçta
Cevap sahibi6 ayİdeal kilo zayıf olduğum kilodur bana göre:)
İdeal kilomda değilsem kilolu olurum
Soran6 ayO dediğim kadından duymuştum bir çok şeyi öyle derdi ve dediği çoğu şeyde mantıklı geliyor bana
Cevap sahibi6 ayBana pek mantıklı gelmedi bu
Tâbi tıpta yeri nedir bilemem
Soran6 ayAma 56 kilo bana ne zayıf ne de kilolu bir kadın çağrıştırıyor, bi nevi balık 🎏 etli gibi sanki, tabi boya oranla da değişebilir
Cevap sahibi6 ayBalık etli daha kilolu oluyor 60-65 kilo falan
Soran6 ayAcillik oluyor musun? İğne falan yapıyorlar baya bir rahatlık sağlıyor heralde iğne yaptırmak
Cevap sahibi6 ayİlaçlarım sayesinde gerek kalmıyor
İlaçlarım yokken istifra ediyordum sancidan
Soran6 ayKaç saattir konuşmuyoruz bence biraz bişeyler yemeye çalışı, en azından çikolata 🍫 falan ye tok tutsun
Cevap sahibi6 ayBirazdan yemek yiyeceğim insaAllah
Soran6 ayAfiyet şifa olsun
Cevap sahibi6 ayÇok sağ olun
Soran6 ayYemekten sonra konuşmak istersen yazabilirsin gelince ama istemezsen de seni anlarım
Cevap sahibi6 aySabahta söylediğim gibi sormak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz
Soran6 ayTamam da yine de hem şu anda bir rahatsızlık geçiriyorsun hem de seni bunalmış olabilirim farkında olmadan bu yüzden diyorum yani
Cevap sahibi6 ayBunalirsam söylerim
Sancım artarsa yazamam zaten:)
Soran6 ayTamam ben de belki bişeyler yerim telefonu şarja takarim sonra da uyumazsan ve uyumazsam konuşuruz güzelce ye şifa olsun bide sıcak ıhlamur iç varsa eğer
Soran6 ayBol limonlu
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim sizede afiyet olsun :)
Soran6 aySağol
Soran6 ayYemekten sonra tatlı niyetine orgazm olmayı dene bence 😊 orası kanlı olduğu için dokunamazsın belki ama memelerin hassastır şimdi ve muhtemelen şişmiştir meme uçlarıyla oynayarakta orgazm olabilirsin
Soran6 ayBu da bir nebze iyi gelir en azından
Cevap sahibi6 ayÖyle bir ihtiyacım yok şu an
Soran6 ayNeye ihtiyaç duyuyorsun en çok bu dönemde
Cevap sahibi6 ayİlgi, sevgi ve çikolata hahaha
Soran6 ayHer kadının istediği şeyler sanırım bunlar
Cevap sahibi6 ayEvet genel olarak her kadın bunları ister
Soran6 ayPeki evli olsan eşini bu dönemde ihtiyacını gidermek ve tatmin etmek için bişeyler yapar mıydın
Cevap sahibi6 ayTâbiki, bu süreçte ne yapacak adam :)
Soran6 ayNe yapardın mesela
Cevap sahibi6 aySoruyu beğenen hesaba mesaj atabilirsiniz
Soran6 aySanırım zor bir soru oldu
Cevap sahibi6 ayÇok fazla yorum oldu
Gelen yeni bildirimi bulmak zor oluyor
Soran6 ayYorumlar dan rahatsızlık duyuyorsanız kaldrayim yorumu
Cevap sahibi6 aySiz bilirsiniz benim için farketmiyor
Soran6 ayOk 👍
Cevap sahibi6 ayTeşekkürler
Soran6 ayRica
Soran6 ayHayırlı cumalar nasılsın? Biliyorum farkındayım saçma sapan sorularımla seni bunalttım ve doğal olarak konuşmak istemiyor olmanı da anlıyorum, geçen gün o baklava hamuruyla ilgili annenden diil de bu işin profesyonel iki ustası olan dayılarından alman mümkün mü?
Soran6 ayNeyse istemedim farzet, yinede teşekkürler
Soran6 aySorduğum o kadar saçma sapan şeylere bile cvp verip bu gayet basit ricama cvp vermemen ilginç
Soran6 ayAnlaşılan cvp vermemeye kararlısın
Soran6 ayEn azından iyi misin onu söyle, regl hastanelik falan etmedi umarım
Cevap sahibi6 ayDedemlere geldiğim için siteye girmiyorum
Bir kaç ay burada kalacağım bu süreçte buraya girmeyeceğim
Sorduğunuz için teşekkür ederim iyiyim hamd ilsun
Selametle
Soran6 ayİyi olmana sevindim
Soran6 ayNoldu neden dedenlerde kalman gerekiyor
Soran6 ayBelki bir daha söyleme imkanım olmaz bu yüzden şimdi söylemek istiyorum, senin hayatında olmanı istiyorum, kabul etmeyeceğini düşündüğüm için hiçbir şekilde bunu dile getiremedim, hani geçen gün biraz fazla özele kaçtı demiştin ya özelim olmanı çok ısıtıyorum, eşim olmanı dostum olmanı, arkadaşım olmanı, kısacası herşeyim olmanı istiyorum, tabi eğer kabul edersen
Cevap sahibi6 ayHalamın canı sıkılıyordu birlikte vakit geçirmek için geldim.
Öncelikle teşekkür ederim bu şekilde bir düşünceniz beni onure etti ama mümkün değil
Babamdan 5 yaş küçüksünüz...
Hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun
Soran6 ayHemen kesip atmadan önce biraz düşünsene olmaz mı? Uzun zamandır gerçekten ilk defa kendimi bu kadar yakın hissediyorum birine karşı ve yaşına göre olan olgunluğun beni çok ciddi şekilde etkiledi ve neden bilmiyorum ama seni düşünmekten kendimi alamıyorum
Cevap sahibi6 ayYok olmaz ailem 30 yaşında birine bile çok diye bakarken
45 imkansızin ötesi
Ki bende kendimden yaşça bu kadar büyük birini istemem
Kalbinizi kırmak değil niyetim ama olacak bir şey değil
Soran6 ayHaklısın ve herşeyin farkındayım ama geçende de dediğim gibi bence yaşa takılmamak gerek diye düşünüyorum
Soran6 aySeni zorlamakta istemiyorum ama seni kaybetmekte istemiyorum
Cevap sahibi6 ay22 yaş takılmayacak bir yaş değil maalesef ve benim için önemsiz değil
Kaybedecek bir durum yok
Bu kadar bağlanacak kadar bir tanışıklığımiz yok
Soran6 ayBu artık hiçbir şekilde seninle konuşma imkanımız olmayacak demek mi?
Cevap sahibi6 ayEvet, çünkü bu daha çok bağlamanıza sebep olur
Hem konuştuğumuzdada özel sınırlar aşılıyor bu yüzden artık yazmamaniz daha doğru olucak
Selametle
Soran6 ayÖzelim olmanı isterdim ama yapacak bişey yok, yinede günün birinde her ne konu da olursa olsun, maddi manevi neye ihtiyacın olursa ve olurda bir gün acaba bi şans versemiydim diye düşünür ve kararın değişirse beklerim
(Sıfır beşyüz kırkiki, yediyüz altmış dokuz, otuz dokuz, altmış iki)
Seni gerçekten çok istiyorum bunu bil, kendine dikkat et ve iyi bak kendine Allah 'a emanet ol
Cevap sahibi6 ayNumaranızı verecek kadar nasıl güveniyorsunuz bu kadar kısa zamanda hiç anlamadım
Ama güvenliğiniz için yorumu silebilirim
Allah'a emanet olun
Soran6 ayKaydet lütfen, belki bir gün sesini duymak nasip olur ben hislerime güvenirim ♥️♥️♥️ seninle ♥️
Cevap sahibi6 ayHiç mümkün değil
Böyle bir beklentiniz olmasın ve hayatınıza bakın lütfen
Soran6 ayBen yine de bu kadar peşin hükümlü olma derim ve bu kadar kolay kesip atma diyorum, belki de kaderimsin ve öyleyse zaten buna hiçbir şey engel olamaz ve kader bir şekilde ağlarını örecektir, seni daha fazla tutmak istemiyorum ben tüm kalbimle ve tüm samimiyetimle sana olan hislerimi ifade etmeye çalıştım, imkânsız gibi görünmesine rağmen, gerisi sana kalmış
Cevap sahibi6 ayDediğiniz gibi kaderse yapacak bir şey yoktir ama şimdi göründüğü kadarıyla imkansız
Sağ olun anlayışınız için ve Allah'a emanet olun
Soran6 ayUmutla bekliyor olucam Allah'a emanetsin şimdilik ♥️♥️♥️
Soran5 ay🤔🤔
Soran5 ayİyi akşamlar nasılsın? Bişey sormam gerek sana burdaysan
Cevap sahibi5 ayNedir?
Soran5 ayGeçen gün yani bir kaç gün önce bir soru paylaşımı yaptım gizli sorduğum halde adımla hitap etti o kişi ve burada senden başka hiç kimseye adımı söylemedim o sen olabilir misin 🤔
Cevap sahibi5 ayHayır, değilim.
Zaten siz olduğunu bilme ihtimalimde yok
Soran5 ayAramızda geçen bir konuyla da ilgiliydi bu yüzden direkt yap i zaman Hakan diye cvp verdi ve dediğim gibi senden başka ismimi hiç kimse bilmiyordu burada bu yüzden soruyorum, müneccim olacak hali yok heralde bunun ve üstelik gizliydim
Cevap sahibi5 ayBen olsam benim derdim
Değilim hangi soru olduğunu bilmiyorum
Duruyorsa linkini atın
Görüş atayım
Aynı soruya iki defa görüş yapamam sonuçta
Soran5 ayYok zaten üzerine gidince engelledi ve random atması falan aynı sen gerçekten ilginç yani
Soran5 ayBana yazdığın hesaptan yazmış olabilir misin diye düşündüm
Cevap sahibi5 ayYazsam yazdım derim
O hesabı sildim
Hiç girmiyorum tamamen kapanmıştır zaten
Soran5 ayKapanmaz şifreni biliyorsan
Soran5 ayNeyse ilginç bir durumdu ama sen öyle diyorsan öyledir sana inanırım
Cevap sahibi5 ayDediğim gibi değildim
Soran5 ayTamam
Soran5 ayNe var ne yok nasılsın
Soran5 ayMuhtemelen sen şimdi konuşmak için bahane uydurduğumu düşünüyorsundur da öyle bir şey yok buna emin olabilirsin
Cevap sahibi5 ayHamd olsun iyiyim siz
Hayır, öyle bir şey düşünmedim
Soran5 ayAnlayışınız için teşekkürler iyi akşamlar
Cevap sahibi5 ayRica ederim, iyi akşamlar
Soran5 aySesini duymayı çok istiyorum
Cevap sahibi5 ayNeden sesimi duyasınız?
Dediginizin mantığı yok
Soran5 ayMantık aramıyorum şu anda, birinin sesini duymak onunla konuşmak istiyor olmanın illa bir mantığı olması gerekmiyor
Cevap sahibi5 ayBir şey talep etmenin mantıklı bir sebebi olur
Mantıklı bir sebep olur ki karşılık görsün
Cevap sahibi5 ayMantıklı bir sebebi olmayan
Sadece birinin istemesiyle olan bir şeyi neden yapayım?
Soran5 aySohbet etmek, yeterli diil mi sence?
Soran5 ayNeredesin şu anda? Evde mi desenlerde mi?
Soran5 ayNe gibi bir sebep söylesem mantıklı sayacaksın?
Soran5 ayNe desem zaten sana mantıklı gelmeyecek bu yüzden diyebileceğim tek şey sesini duymaya ihtiyacım var gerisi sana kalmış
Cevap sahibi5 aySize evliliği nasihat ediyorum
Bu beklentiyi eşinize duymanız gerekiyor
Soran5 ayLafı dolandırımadan söyle konuşmak istiyor musun istemiyor musun? Sadece tek kelimeyle
Soran5 ayTek kelimeyle cvp bekliyorum
Cevap sahibi5 ayİstemiyorum
Soran5 ayEyvallah
Soran5 ayBu kadar çekinceni anlamıyorum sadece iki arkadaş gibi faredebilirdin sesini duymaya ihtiyacım vardı ve seninle konuşmak iyi gelir diye düşünüyordum, nasıl ki daha önce burada konuşmak için hesap açtın ve kapattın telegramdan da istediğin zaman engel atabilirdin, öcü diilim adam yemiyorum yani, ama neyse sağol sayende konuşacak istekte heveste bırakmadın, canın sağolsun iyi geceler.
Soran5 ayAn itibariyle şu yer yüzü alemde tek kadın sen kalsan, haşa Allah bizzat dese ki eyyyy kulum bu senin nasibindir dese dönüp bakmam bile, kendini bu kadar dev aynasında görmene de gerek yoktu hadii eyvallah.
Cevap sahibi5 ayNeden böyle bir tavır takındığınizi anlamadım
Tek kelimeyle soyle dediniz söyledim
Sanki size evlenme ümidi vermişim gibi davranıyorsunuz
Oysa ki ben benden çok büyük olduğunuz için böyle bir şey olmayacağını söylemiştim
Artık beni istememekle de en doğru kararı vermiş oluyorsunuz
Ben kendimi yüksekte görmüyorum ama mantıklı düşünüyorum
Allah'u âlem siz duygusal bir dönemden geçiyorsunuz
Allah size hayır ve hayırlı bir eş versin iyi geceler
Soran5 aySenin için artık aynı dileklerde bulunamıyorum, umarım umuduğuna nail olamaz ve istediğin gibi biri asla olmaz hayatında ve beni tanımadan etmeden yaşımla yadırgadığın için benden daha yaşlı biriyle evlenmek zorunda kalırsın inşaallah ya da genç ve mutlu olacağını düşündüğünü sandığın genç biriyle evlenip ömür boyu mutsuz olursun
Cevap sahibi5 ayBeddua sahibine dönermiş...
Gerçek karekterinizi şu an çok net bir şekilde gösterdiniz zaten
Soran5 ayKaybedecek bişeyin yoktu sadece konuşmak istedim hepsi bu, sanki daha önce hiçbir erkekle konuşmamış gibi bu kadar rahibe teresayi oynamaya da gerek yoktu
Soran5 ayŞimdi çekilebilirsin yolun kapalı olsun.
Cevap sahibi5 ayEvet konuştuğum ilk erkek olmazdiniz ama evlilik dusunmeyecegim birine niye ümit vereyim?
Ama siz şu an ki konuşma uslubunuzla ne kadar kaba olduğunuzu gösterdiniz zaten
Neyse diyecek bir şey bulamıyorum bana beddua eden birine
Soran5 ayHer konuştuğun kişiyle evlenmedigine göre
Cevap sahibi5 ayEvlenmedim ama baştan evlenmeyeceğim belli değildi
Konuşunca netleşti bu
Soran5 ayNeden evlenmedi i zaman daha önce konuştuğun erkeklerle diye sorarlar adama
Soran5 ayNeyse gerçekten diyecek çok şey var da kötü söz söylemeye bile değmez
Soran5 ayAllah benim kalbimi de niyetimi de biliyor ve seni belki de bu zamana kadar hiç kimseyi istemediğim kadar çok istediğimi de biliyor, ben savaşımı verdim yaoacak bişey kalmadı artık
Cevap sahibi5 ayBakın niyetim sizi kırmak veya umitlendirmek değildi
Bu işler nasip ve her istediğimiz olmuyor maalesef
Ben size duayla karşılık verdim ama siz beddua ettiniz
Soran5 ayHakettiğin için beddua ettim, haa şimdi diyebilirsiniz ki köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı, ama beddua ya da dua, neye sayarsan say dediklerimin arkasındayım
Cevap sahibi5 ayNe diyeyim siz bilirsiniz
Soran5 ayVe son olarak şuna da adım gibi eminim ki daha önce hiç seks yapmamış biri de diilsin, sürtünme olayı ve kucak demiştin hatırlarsan, p*rno bile izlemeyen bir kızın bunları bilmesi mümkün diil demek ki bizzat yaşamışsın bunları ama bana gelince dinden ahlaktan dem vurup ahkâm kesiyorsun
Cevap sahibi5 ayİftira atarak nasıl bir günaha girdiğinizi bildiğinizi düşünüyorum
Artık sorunun bildirimlerini kapatıyorum
Çünkü iffetime iftira atan biriyle muhatap olmayacağım
Karekterinizi de, ahlak yapınızı da çok iyi belli ettiniz söylemlerinizle
Allah'a bana benim gibisini size de sizin gibisini versin Allahümme amin
Soran5 ayKarşında çocuk olduğunu sanıyor gibisin ama emin ol siz kadınları sizin kendinizi tanıdığınızdan daha fazla tanıyorum, ve dediğim gibi p*rno bile izlemeyen birinin sürtünmekten ve kucakta olmaktan zevk alması mümkün diil
Cevap sahibi5 ayEğer ki ben biriyle cinsellik yasadiysam Allahın naleti benim ve benim tüm soyumun üzerine olsun
Yok eğer yaşamadiysamda Allah'ın naleti sizin ve sızın bütün soyunuzun üzerine olsun
Ben buna Amin diyorum eğer ki bu kadar eminseniz sizde amin deyin
Amin diyemiyorsanizda
Allah'ın bir kulunun iffeti hakkında konuşmayın
Soran5 ayAmin amin amin
Cevap sahibi5 ayBende amin diyorum
Soran5 ayŞimdi canın 🔥🔥🔥🔥🔥
Cevap sahibi5 ayBen kendimden gayet eminim
Asıl dediğiniz şey sizin için geçerli
Hem Allah'ın naletini kabul ettiniz, hemde bir kadının iffetine iftira attınız
Gerisini siz düşünün
Ben çok rahatım Allah'ın izniyle
Soran5 ayBen de rahatım çünkü tekrar tekrar aynı şeyi söylemek zorunda bırakma beni p*rno izlemeyen birinin bu tür şeyleri bilip bunlar dan zevk aldığını söylemesi mümkün diil, kendi yazdığını kendin oku yorumları açıp bak istersen
Soran5 ayAğzından çıkanı kulağın duymuyor o zaman ki kendi söylediğini inkâr ediyorsun şu anda
Soran5 ayŞu anda bu şekilde konuşmak yerine insan gibi senden sadece konuşmak sesini duymak istedim ve belki şu anda çok daha güzel bir sohbet ediyor olabilecekken işi bu raddeye getirmeye gerçekten hiç gerek yoktu
Cevap sahibi5 ayp*rno izlemeden öğrenilmiyor mu bunlar?
Binlerce yazı var bu konularda
Artık doktorlar bile bu konularda konuşuyor
Ve mastürbasyon diye bir şey var
O sıra hayal ederken kendi bedenini keşfediyor insan
Ben bu yaşıma kadar bir erkekle el ele bile tutuşmadim ama siz bu eminlikle benim hakkımı aldınız
Ben ifettime iftira atan size hakkımı da helal etmiyorum
Yaşamış olsam Zaten yaşadım derdim
Niye saklayayim burada anonim zaten
Ama siz kendizinden emin bit şekilde iftira atmayı seçtiniz
Soran5 ayBen de bana bu söylettiklerin yüzünden hakkımı helal etmiyorum, ve dediğim gibi şimdiye bu kadar inat edene kadar gayet güzel sohbet ediyor olabilirdik ve emin ol kaybedecek hiçbir şeyin yoktu ama sen işi bu raddeye getirmek için adeta uğraştın
Cevap sahibi5 ayBen mi uğraştım?
Ben duygusal bir süreçten geçtiğinizi düşünerek size hayır duası bile ettim
Asıl siz kendi yazdıklarıniza bakın
Soran5 ayHayır ne kaybedecektin onu merak ediyorum? İstediğin zaman engel atabilirdin de? Neyin korkusu bu?
Cevap sahibi5 ayYa bana bir şeyler hissetmeye başlarsınız ve ben sizi engellesem
Bu ah almak değil mi?
Soran5 ayZaten hissediyorum bunu en baştan söyledim zaten
Soran5 ayBu demek diil ki benim konuşunca senden etkileneceğim, bilakis belki soğuyadabilirdim
Cevap sahibi5 ayİşte siz bunu söyledikten sonra sizinle konuşmaya devam etmem ümit vermek olurdu
Niye böyle bir şey yapayım bir insana
Cevap sahibi5 ayZaten hakkımdaki gerçek düşüncelerinizi dile getirdiniz
Bence hiçte bir şey hissedilecek biri değilmişim
İffetsiz olduğunu düşündüğünüz birinden çok önce sogumaniz gerekirdi
Soran5 ayYahu ümit falan yoktu tamam farkındayım zaten evet uçurum düzeyinde yaş farkı var farkında diil miyim sanıyorsun, konuşmak istedim ya sadece konuşmak sesini duymak nedir yani bu kadar imkansız olan?
Soran5 ayŞu anda o kadar sinirliyim ki burada olsan seni bi kaşık suda boğardım heralde 😂😂😂 resmen sinirden gülüyorum 😂😂
Cevap sahibi5 ayYa sesimi ne yapacaksın
Niye evlenmeyeceğim halde benden hoşlanan birine ilgi göstereyim
Mantıklı bu mu?
Sen yapar mısın böyle bir şey
Asıl ben sinirleniyorum artık
Soran5 ayÇıldıracam valla 😂😂😂
Soran5 ayYeminle hayatım boyunca hiçbir kadın beni bu kadar yormadı
Soran5 aySanki telefon numaranı biliyorum ya da sanki seni gelip kaçıracakmişim gibi bu nasıl ve neyin korkusu vallahi aklım almıyor
Cevap sahibi5 ayKorkmak değil
Gerek duymamak bu
Cevap sahibi5 ayOlmayacak bir işin arkasından gitmiyorum sadece
Soran5 ayTamam halin varsa gör, aslında istediğimi er ya da geç elde ederdim pes etmezdim ama değmezmiş yoksa ki seninle tek kelime de olsa sesini duymadan pes etmezdim
Soran5 ayHâlâ olmayacak diyor yaw 🙄 olmayacak tamam anladık ben nece konuşuyorum acaba 🤔🙄
Soran5 ayHadi gel 5 dk konuşalım belki soğurum senden, sesin belki karga gibidir
Cevap sahibi5 ayHiç konuşmadan soğu bence
Soran5 aySeninle feci şekilde kavga edesim var şu anda
Cevap sahibi5 ayNe istiyorsun benden anlamıyorum
Cevap sahibi5 ayBeddua ettin, iftira attın
Birde kagva mi?
Soran5 ayÖmrümü yedin ömrümüüü
Soran5 ayGerçekten ben saatlerdir ne konuşuyorum? Nece konuşuyorum acaba 🤔🙄
Cevap sahibi5 ayBen ne diyorum saatlerdir?
Soran5 ayYok ruhsuzsun ne desem nafile şu ana kadar dünyanın en güzel kadınına bu kadar dil doksem bırak sesini duymayı şimdi evlenmiştim bile 😡
Cevap sahibi5 ayBu kadar kolay mı ya bu işler
Ben uyuyorum namaza uyanmam lazım iyi geceler
Soran5 ayKolay ama ben seninle konuşmak istiyorum başka hiç kimseyle diil
Soran5 ayNamaza kadar konuşurduk hadi inat etme
Soran5 ayEninde sonunda konuşacaz seninle 😂😂
Soran5 ayGünaydın küçüğümmm 😊😊
Soran5 ayVallahi bu kız beni öcü gibi görüyor heralde yaw 😂😂
Soran5 ayKorkma bu kadar biraz cesur ol
Soran5 ayYok ya gerçekten bu kadar uğraşmaya, dil dökmeye değmezmişsin, sanırım ziyadesiyle g*tünü kaldırdım ve ben g*tünü kaldırdıkça sen Hint kumaşı moduna giriyorsun, yazık gerçekten yazık bana sırf sesini duymak için çektirdiğin bunca eziyete,
Soran5 aySana son sözüm umarım hayatın boyunca birçok erkek tarafından kullanılıp buruşturulup atılmış bir kağıt parçası gibi kullanılıp atılırsın, çünkü sen ve senin gibiler ancak buna layıksıniz.
Cevap sahibi5 ayYeni uyandım... ilk atılan yorum ve son atılan yorum arasında gördüğüm tek şey gerçek karekteriniz
Soran5 ayEmin ol tanısaydın böyle düşünmezdin ama bunun için zerre imkân ve olanak tanımadın bu da senin ne kadar kendini beğenmiş ve egosu yüksek biri olduğunun göstergesidir, neyse daha fazla kendimi yormaya bile değmez hiç değmeyecek biri için ve dediğim gibi ben tabiri caizse g*tünü kaldırdıkça sen daha da kendini ulaşılmaz görüyorsun ve dediğim gibi inşallah kullanıp kullanılıp atılırsın erkekler tarafından çünkü gerçekten sizlere sizi seven diil s*ken yaranıyor bu kesin bir gerçek
Soran4 ayNaber küçüğüm özledin mi baş belanı 😂😂
Soran4 ayUyumadığını ve görmezden geldiğini biliyorum 🙂
Soran4 ayNeden sana hem bu kadar kızgın olduğum ve hatta bazen nefret boyutunda kızgın olduğum halde seni manasız bir şekilde özlüyorum?
Cevap sahibi4 ayBunun cevabını kendi içinizde bulup halletmeniz gerekiyor.
Soran4 ayCevabını aslında biliyorum ama söyleyemiyorum ve bence sende biliyorsun cevabını ve bu cvbı duymak istemediğin için de söyletmiyorsun dolayısıyla da söyleyemiyorum
Cevap sahibi4 ayNe olursa olsun sizin halletmeniz gereken bir şey sonuç olarak
Soran4 aySen hiç görmeden aşık oldun mu? Ya da görmeden aşık olmaya inanır mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayhaklıymışsın birader evlenmemen daha doğru olur. sen kendini dine ver hac vs öyle işlerle uğraş yoksa sıkıntı olur sanada alacağın kadınada.
10 Yorumla
2 ayBizim ailede evlen baskısı yok o konuda şanslıyım
272 Yorumla
Soran2 ayDaha gençsinde ondan
- 2 ay
Yok halalarım 50 yaşında onlara hiç baskı yapılmadı
Soran2 ayBana bir halanı ayarlasana o zaman
- 2 ay
Onlar evlenmez mutlular hallerinden
Soran2 ayNereye kadar yalnız yaşanır ki 🙄hiç mi nefsi ihtiyaçları yok
- 2 ay
Bilmiyorum
Soran2 ayTesettürlüler mi ve kaç halan var
- 2 ay
Evet dindarlar 2 tane okumuş öğretmenler
Soran2 ayİyiymiş, keşke birini benimle tanıştırsan
Soran2 aySenin nick niye böyle? Aldatıldın mı 🤔
- 2 ay
Kuzeniyle aldattı evliler şu an
Soran2 ayKim kimi kuzeniyle aldattı, evli olan kim, bekar diyordun
- 2 ay
Eski sevgilim kuzeniyle aldattı beni evlendiler mutlular ben sapım
Soran2 ay🤔🤔
- 2 ay
Abi ben erkekleri takip etmiyorum
Soran2 ayYazamıyorum o yüzden dedim, takip ettiriyorsun ama fark eden ne 🤔🙄
Soran2 aySohbet ederiz diye düşünmüştüm ama neyse keyfin bilir
- 2 ay
Yok abi sağ ol
Soran2 ayEyvallah bacım sultan 🙄🙄
- 2 ay
Abi sen nasıl bir sürü güncelleme yapıyorsun ya
Soran2 ayHerkes yapıyor
- 2 ay
Yok max 2 tane yapıyorlar sen sonsuz
Soran2 ayEe rütbemiz o kadarına imkan versin ama dimi
- 2 ay
Yaaa abii
Soran2 ayNoldu rahatsız mı oldun 🤔🙄🙄
Soran2 ay?
- 2 ay
Evet
Soran2 ayEe napim yorum yapmayaydın sen de🙄🙄
- 2 ay
Ya bana diyorsun ya da bu kıza diyorsun @lluvisitons başka cevap veren kız yok
Soran2 aySana niye diyim 🙄alakaya maydonoz gel bize her zaman 🙄 ne muhabbetimiz oldu da sana diyim 🙄
- 2 ay
Hm anladım
Soran2 ayNihayet
- 2 ay
Abi gel akşam akşam konuşalım ben yazıyorum beyfendiye beni seviyor musun diye bana ne dedi biliyor musun duştan çıktım halsizim şu an anlamıyorum ne dediğini
Soran2 ay31 öekmiş işte nesini anlamadın
- 2 ay
Ciddi misin
Soran2 aySafa yattığını düşünüyorum, anlamaman mümkün diil bunun ne demek olduğunu
- 2 ay
İğrenç
Soran2 ayNiye iğrenç olsun sen yapmıyor musun sanki
- 2 ay
İlişkim elden gitti bea abi kaç tane kızla konuşuyon dedim saymadım bereketi kaçmasın diyor
Soran2 ayGüzel cvp kızlar sever çapkın erkek bu yüzden kopamıyorsun demek ki
- 2 ay
Sarhoş gibi davranıyor
Soran2 ayİşte siz kadınlar nerde iti kopuğu, şiddet uygulayanı, serseri ayyaş zibidi tipler varsa onları seviyorsunuz ya o kadarına da katlanacanız artık
Soran2 ayAyrıca madem rahatsız oluyorsun neden konuşuyorsun benimle 🙄🙄 engel atabilirsin
- 2 ay
O doğru erkek karşıma çıksın kene gibi yapış *
Soran2 ayNe diyor sen anlamıyor ben 🤔🙄🙄
- 2 ay
Tamam iyi geceler
Soran2 ayDiyelim ki bu güncellemelerdekileri sana dedim ne olurdu 🤔
Soran2 ayKonuşmak istemiyor musun?
- 2 ay
Yok abey
Soran2 ayNeden? Korkma adam yemiyorum
- 2 ay
Neyi abey
Soran2 aySeni
- 2 ay
Boşuna bekleme gelmem
Soran2 ayDertlerini dinlemeyi
Soran2 ayNeden bu çekince?
Soran2 ayİyi arzun bilir ne diyim, benimle konuşmak iyi gelecekti ama neyse
Soran1 ayNaber kız, bak bu sefer güncelleme yapmadım bil bakslım niye
- 1 ay
Niye abey
Soran1 aySen rahatsız olma diye 😂😂
- 1 ay
Heeeh çok ince düşünmüşsün abi tebrik ediyorum
Soran1 ayİnandın yani he mii 🙄
- 1 ay
Abi beni rahatsız etmemek için güncelleme yapmıyorsun anladım bunu. Bana söylemek için yazıryorsun sjsjsjsj
Soran1 ayBu sefer direkt sana yorum yaptım çünkü artık güncelleme yaptığım kişiyle işim tamamen bitti
- 1 ay
Allah için kim o abi eski sevgilin falan mı
Soran1 ayYoo sevgili falan diil de saçma sapan bir durum işte
Soran1 aySenle telgrmdan konuşalım, dertleşiriz
- 1 ay
Telegram kullanmıyorum abi
Soran1 ayNe var ne vericen abine
- 1 ay
Abi o koz seni bu inadın yüzünden mi terk etti
Soran1 ayHayır, terk etme durumu yok, varsa da 2 gün önce alması gereken bir ders vardı dersini verdim ve sonsuza kadar gitti
- 1 ay
Anladım abi
Soran1 ayNe anladın bacım 🤔
6 aykonuşmak sadece
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası