Bilip bilmeden herkes evlen diye baskı yapıyorlar da hiç acaba bir sorunu var mıdır diye düşünmüyorlar, bunların gerçek amacı nedir?

Herkes bilip bilmeden konuşuyorlar evlen diye baskı yapıyorlar, bilmiyorlar ki bu adamın penisi ereksiyon halinde 6 cm ve aşırı derecede erken boşalma sorunu var, ne diye evlenip kadının başını yaksın ki, haksız mıyım sizce evlenmemekle?

Güncellemeler
5 ay
Sperm ölçümü için gittiğim doktor penisimi yanlış ölçtüğümü söyledi ve ereksiyon olmamı istedi, kendisi ölçtü ve 12 cm olduğunu söyledi hatta 12,5 bile denebilirmiş
Güncellemeler
4 ay
Şimdi rahat mısın çok merak ediyorum?
Güncellemeler
4 ay
Ordaysan ulaş bana lütfen, seninle konuşmaya sohbet etmeye çok ihtiyacım var, bekliyorum lütfen, tamam sevgili olmayalım ama en azından sohbet arkadaşım ol o da yeter bana
Güncellemeler
4 ay
Bildirimleri aldığını biliyorum ulaş bana lütfen
Güncellemeler
2 ay
İnsan bi haber verir dimi hesabıı siliyorum derken 🙄🙄🙄
Güncellemeler
2 ay
Şimdi yine birisi 1112 ya da gizlibiri1221225 diye hesap açmana gerek yok sadece insan bir haber verir hesabı silip giderken, bunu söylemek istedim 🙄🙄🙄
Güncellemeler
2 ay
Her ne kadar siteye girmicem desende girmeden duramayacağından adım gibi eminim ve şu an da sitedesin ve yazdıklarımı da okuyorsun, haa görmezden duymazdan geliyorsun orası ayrı konu, seninle boşalmak istiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten bence seninde şu an en az benim kadar boşalmaya ihtiyacın var, neden bu kadar kasıyorsun ki
Güncellemeler
1 ay
Son söylediklerimden sonra bi nebze olsun düşünüp söylediklerimden bir ders çıkarmışsındır umarım
Güncellemeler
1 ay
Senin esas ve en büyük sorunun ne biliyor musun? Daha öncede söyledim kibirlisin hem de aşırı derecede kibirlisin ve bu kibrin senin en büyük sorunun ve bu kibrin yüzünden bsşına ne gelecekse gelecek bunu bil
Bilip bilmeden herkes evlen diye baskı yapıyorlar da hiç acaba bir sorunu var mıdır diye düşünmüyorlar, bunların gerçek amacı nedir?