Anladım, sevişme sonrası ve özellikle sen orgazmlarını yaşadığın anda sakinleşinceye kadar sarmaş dolaş bir sakinlik içinde okşamaları öpmeleri devam etmez mi ve tabiki yaşanan ve yaşattığın güzelliklerin sonrasındaki mutluluğun içinde seninle mutlu mutlu ilgilenmez sana yakın ve güzel iletişimler içinde olmaz mı?
@1Dehliz1Zirve ya bi git ajsjsjsjsjsj karıya nasıl yürüyeceğini şaşırmış. evli tüm erkekler bilirki ilişki sonrası uyurlar kimse ilgi gösteremez hormonal olarak
@Ankaraninbeyazi sen , cahil cesaretiyle herşeye atlayıp , özgüven gösterisi yaparak insanları etkilemeye çalışan , bundan başka da bir mahareti olmayıp insanların hayatına kabus gibi çöken, iki cümle seviyeli iletişim kuramayan kişi değil misin? Tanıdım seni. Senin soruna bile "uyumaz telefona bakar " diye cevap vermiş. Sen kendin ne dediğini bilmiyorsun... uyurlar kimse ilgi göstermez diyorsun. Sen ve senin gibiler böyle odunsu düşünebilirler yapabilirler ama bu kadar bencil ve kapasitesiz olmakta ısrarcı olmanıza gerek yok. Kendini bilen insanlar sizin gibi düşünmedikleri için çok daha mutlu.
Şimdi daha daha şaşırdım gerçekten. Seni orgazma ulaştırmadan, güzelliklerini seni kendinden geçiren zevklere ulaştırarak sevip orgazm oluşlarındaki muhteşemliği görmeden yaşamadan nasıl bırakabiliyor? Hadi boşaldı diyelim , neden ikinciye devam etmek istemez? İlişki öncesi ön sevişmeye önem veriyor mu peki?
Yaa , böyle hissetmene ve düşünmene çok üzüldüm. Oysa böylesi duyarlı , kendini kadınlığını bilen güzelliklerinin farkında ve güzelliklerini sevdirerek onlardan haz almayı haz alırken erkeğine zevkleri yaşatabilmeyi isteyen bir kadın olarak bu şekilde hissetiriliyor olman gerçekten çok üzücü.
@1Dehliz1Zirve karşımdaki insan anlamıyor sevgiden ben ona gösterdiğim hiç bir şeyin karşılığını alamadım bi güzel söz bi şımartılmak yani hangi kadın istemez ki ama alacağım olsun
Oysa derinliklerinde hissederken o doluluğu ve zevklerin içinde ilerlerken , erkeğinin sendeki tüm güzellikleri zevk ve hayranlık içinde izleyerek , bir yandan güzelliklerini avuçlayarak okşarken bir yandan sendeki güzelliklerin seyri içinde senin en yoğun zevklere ilerleyebilmen için derinliklerinde kaldığı süreyi uzatması , zihninin uyuştuğu bedeninin anlam veremediğin şekilde kontrolünün senden çıktığını yaşadığın orgazm anlarına seni taşıması orgazm olurken kendini bırakışını yaşatabilmesi ne kadar güzel olur. Senin orgazm anlarını yaşayıp görmediyse muhtemelen, orgazmlarını yaşarken senin üzerine gelen o muhteşem tatlılık ve güzellikteki farklı görünen sexiliğin görünümünüde sende hiç görmemiş olmalı
Cinselliğin dışında bu gariplikten öte şaşırtıcı bir durum gerçekten , güzel sözler , muzip sözlerle şımartılmalar , kadına güzelliğinin farkındalığını hissettirmeler, ilgilenme, oynaşmalarla kadını keyiflendirmeleri nasıl ve neden yapmıyor ki , hiç alamadım dediğine göre sanırım en başından beri bu şekilde doğru mu?
@Onur3435 kaçamaktan ziyade kendi doğallığını kendine yansıyan şekliyle net ifade ediyor. Burada karşı tarafın ne bulduğunu yaşadığını bilmiyoruz. Doğru düşünüyorsun. Sadece aklımda şu var , bi takım kural ya da istemediği durumlar olsa bile cinsel istekliliği var olan devam eden ve henüz doyurulmamış bir kadına karşı bir erkeğin kayıtsız kalması gerçekten çok ama çok zor bir durum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Hemen sonrasını diyorsan boşalınca dünyayla ilişkimiz kesiliyor çinkü bi süreliğine, bilgisayarı yeniden başlatmak gibi düşün
Bunun bir çok sebebi var. En başta geleni aşktan yoksun olmalarıdır. Aşkın olmadığı ilişkiler de zaten hiç bir şeyin de anlamı yoktur...
Menfaati bitenin dostluğu da biter. Ne demişler işi düşenin cankurtaranı işi bitenin göze batanı olduk.
Bu olay katiyetle kişiden kişiye ve karakterine göre değişir ben mesela boşalsam bile devam ederim iyice ininceye kadar
Erkekler seks olana kadar aletleriyle, seksten sonra beyinleriyle düşünürler. Aradan geçen zamanda alet yine kontrolü ele alır
Ben hiç ilgiyi kesmiyorum daha da fazla ilgi gösteriyorum
Her erkek aynı değil, ayrıca ilgiyi kesmem dikmeye devam ederim
tüm erkekler değil kadına sadece seks gozuyle bakan erkekler keser
aksine seks sonrası çırılçıplak ten tene sarılmak en sevdiğim 🙃
Rahatlama hissi geldiği için. Volkan patladı, yanardağ söndü. Bu bir döngü.
İşte o Erkekler her türlü aldatmayı aldatılmayı hak eder
Bunu cevaplamak için kişiye ve olan şeylere göre değerlendirmelidir
Senle seksen sonra ilişkiyi kesen insan değildir :)
Ben de de tam tersi oluyor kullanılmış bir peçete gibi bi kenarda unutuluyorum 😅😅 sadece işi düşünce muhattap oluyor
Ben sevdiğim ile yaptığım için sadece daha da çok ilgili ve bağlı olurum duygusuz seks sevmiyorum
Ne alaka yaa ilgiyi neden kaselim. Şahsen daha çok bağlanıyorum
Köprüyü geçmiş oluyor demek ki
Eğer ten uyumu düşükse camdan atasım geliyor
Kesmesi yanlış
işini bitirdileri için rahatlayana kadar ilgilenir
Alacağını aldı ihtiyacı olana kadar çekilir.
kullanıp atarlar ben öyle değilim
Genelleme yapmak yanlış olur
Becerememiştirsin zevk vermemiştirsin
tatmin olana kadar sonrasi yok
Sevmiyorsa keser seviyorsa dahada üstüne gider
Bi hava almak isteyebilir çok sürmüşse
Genelleme yapılması yanlış bu konuda.
Bilmem benim öküz de öyle nefret ediyorum
:) uyuyo mu hemen
@Ankaraninbeyazi uyumaz telefona bakar
Eşin mi?
@1Dehliz1Zirve evet
Anladım, sevişme sonrası ve özellikle sen orgazmlarını yaşadığın anda sakinleşinceye kadar sarmaş dolaş bir sakinlik içinde okşamaları öpmeleri devam etmez mi ve tabiki yaşanan ve yaşattığın güzelliklerin sonrasındaki mutluluğun içinde seninle mutlu mutlu ilgilenmez sana yakın ve güzel iletişimler içinde olmaz mı?
@1Dehliz1Zirve ya bi git ajsjsjsjsjsj karıya nasıl yürüyeceğini şaşırmış. evli tüm erkekler bilirki ilişki sonrası uyurlar kimse ilgi gösteremez hormonal olarak
@Ankaraninbeyazi sen , cahil cesaretiyle herşeye atlayıp , özgüven gösterisi yaparak insanları etkilemeye çalışan , bundan başka da bir mahareti olmayıp insanların hayatına kabus gibi çöken, iki cümle seviyeli iletişim kuramayan kişi değil misin? Tanıdım seni. Senin soruna bile "uyumaz telefona bakar " diye cevap vermiş. Sen kendin ne dediğini bilmiyorsun... uyurlar kimse ilgi göstermez diyorsun. Sen ve senin gibiler böyle odunsu düşünebilirler yapabilirler ama bu kadar bencil ve kapasitesiz olmakta ısrarcı olmanıza gerek yok. Kendini bilen insanlar sizin gibi düşünmedikleri için çok daha mutlu.
@1Dehliz1Zirve benim orgazm olmamı beklemiyor bile kendi işini görüyor kalkıyor üstünden hayvan ben nolucam diyorum banane diyor
Seninkide tam kazma benim eşimden beter miş
Şimdi daha daha şaşırdım gerçekten. Seni orgazma ulaştırmadan, güzelliklerini seni kendinden geçiren zevklere ulaştırarak sevip orgazm oluşlarındaki muhteşemliği görmeden yaşamadan nasıl bırakabiliyor? Hadi boşaldı diyelim , neden ikinciye devam etmek istemez? İlişki öncesi ön sevişmeye önem veriyor mu peki?
@1Dehliz1Zirve bazen 2. Diye hep işaret ederim asla 2. Yok
bunu istemen çok harika ve bunu istmene rağmen devam etmemesi ayrıca garip. Peki sence sertleşmediği için mi devam etmiyor yoksa umursamadığı için mi?
@1Dehliz1Zirve erkeğe sorunu var evet ama hemen inmiyor Kİ zaten
Evet , henüz inmemişken bunu ikiniz içinde değerlendirebilmeli
@1Dehliz1Zirve ona ne ki o kendi doysun yeter
@1Dehliz1Zirve kendimi resmen karışı gibi değilde kullanılmış eskort gibi hissediyorum
Yaa , böyle hissetmene ve düşünmene çok üzüldüm. Oysa böylesi duyarlı , kendini kadınlığını bilen güzelliklerinin farkında ve güzelliklerini sevdirerek onlardan haz almayı haz alırken erkeğine zevkleri yaşatabilmeyi isteyen bir kadın olarak bu şekilde hissetiriliyor olman gerçekten çok üzücü.
Ne yapıyorsun sen peki sonra?
@1Dehliz1Zirve karşımdaki insan anlamıyor sevgiden ben ona gösterdiğim hiç bir şeyin karşılığını alamadım bi güzel söz bi şımartılmak yani hangi kadın istemez ki ama alacağım olsun
Oysa derinliklerinde hissederken o doluluğu ve zevklerin içinde ilerlerken , erkeğinin sendeki tüm güzellikleri zevk ve hayranlık içinde izleyerek , bir yandan güzelliklerini avuçlayarak okşarken bir yandan sendeki güzelliklerin seyri içinde senin en yoğun zevklere ilerleyebilmen için derinliklerinde kaldığı süreyi uzatması , zihninin uyuştuğu bedeninin anlam veremediğin şekilde kontrolünün senden çıktığını yaşadığın orgazm anlarına seni taşıması orgazm olurken kendini bırakışını yaşatabilmesi ne kadar güzel olur. Senin orgazm anlarını yaşayıp görmediyse muhtemelen, orgazmlarını yaşarken senin üzerine gelen o muhteşem tatlılık ve güzellikteki farklı görünen sexiliğin görünümünüde sende hiç görmemiş olmalı
Çok kötü bir durum bir bayan için yarıda bırakmak bencillik
@Onur3435 maalesef
Cinselliğin dışında bu gariplikten öte şaşırtıcı bir durum gerçekten , güzel sözler , muzip sözlerle şımartılmalar , kadına güzelliğinin farkındalığını hissettirmeler, ilgilenme, oynaşmalarla kadını keyiflendirmeleri nasıl ve neden yapmıyor ki , hiç alamadım dediğine göre sanırım en başından beri bu şekilde doğru mu?
Bu şekilde kalınca kendini tatmin etme yolunu mu tercih ediyorsun yoksa , sende mi bırakıyorsun?
@1Dehliz1Zirve valla süsleniyorum giyiniyorum ayanda açıyorum müziğimi ne kadar güzel ne kadar Sezai olduğumu söylüyorum kendime ahahaha 😅
Ne kadar arayla yapıyorsunuzki?
Ne kadar sezai kısmını anlamadım , negatif bir espri ya da bir replik olabilir ama benim kayıtlarda yok.
@Onur3435 her gün
Her gün ilişki her gün yarım kalış yani öyle mi?
Sen kuralcıysan şu olsun bu olmasın kuralını uyguluyorsan oda sıkıntı yaratır.
@Onur3435 mantıklı bir düşünce , pek sanmıyorum ama bende merak ettim.
@1Dehliz1Zirve işte soru sahibi verdiği cevaplarda kaçamaklar yapıyor net değil yani onuda ona sormak lazım
@Onur3435 kaçamaktan ziyade kendi doğallığını kendine yansıyan şekliyle net ifade ediyor. Burada karşı tarafın ne bulduğunu yaşadığını bilmiyoruz. Doğru düşünüyorsun. Sadece aklımda şu var , bi takım kural ya da istemediği durumlar olsa bile cinsel istekliliği var olan devam eden ve henüz doyurulmamış bir kadına karşı bir erkeğin kayıtsız kalması gerçekten çok ama çok zor bir durum.
İlgiyi kesiyorsa ya çok zahmetlisindir ya da çok zevk vermemişsindir
İstediğini alıyorlar çünkü
Hepimiz Öyle değiliz Ben ilgiyi eksik etmiyorum her An ilgi gösteririm
@HerkezeYardim888 sonuca bakacaksın
Madem ilgi istiyorsun
Sonuçta Partnerini İyi Seçmen gerekiyor 😍😍
Kulağına Küpe Olsun 🤗🤗
Boşuna Millete Vermeyin
@HerkezeYardim888 verdiğimi kim söyledi boş yorum yapma
Hormonlar beynimizi öyle idare ediyor
Ee çabaladığı yere varmış oluyor
Köprüyü geçmiş oluyorlar