sevgilimle harika bir gün geçirmek istiyorum ama ev araba otel seçeneğimiz yok. Güvenli ve mantıklı fikirler lazım maddiyat da sorun değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
sevgilimle harika bir gün geçirmek istiyorum ama ev araba otel seçeneğimiz yok. Güvenli ve mantıklı fikirler lazım maddiyat da sorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Arkadaşım rica edip bizim evi kullanıyordu. Arkadaş yoksa köle ruhlu erkeklerle anlaşabilirsiniz. Çoğu cuckold oluyor. Bir kız bu özelliğimi kullanıp sevişeceği kişileri evime getiriyordu ben dışarıda bekliyordum
İstanbul 'daysanız Eğer evimiz günlük olarak verebilirim yani sıcak su internet Her Şey Dahil
Bir apartmanın merdiven boslugunda/bodrumunda olabilir. Bir keresinde yapmistim, zevkten delirmistik
Benim ev boş musayit gündüzleri gelin takılın paranız da cebinizde kalır
Bana gelin
yaaa ne güzel olurdu :D
Ev müsait olunca ablamın annemin yatağında dahi yaptım😁
Harıka bir gün geçirmek istiyorsanız ev ya da otel şart.
benim karavanı vereyim
Bungalov ya da kiralık daireler olabilir en mantıklı bu bence
Para var seneceklerı secmısın bırsey kalmamıskı
bungolov gidin şehir dışında
Nerde yaşıyorsunuz ona göre birşeylere diyebilirim
Avm deneme kabinlerinde neler oldu neler
Otel neden istemiyorsunuz.
Bungalov ya da günlük kiralık daire
daire güvenli değil diyorlar ya
Ben hiç sorun yaşamadım.. onların dışında ne önerebilirim 😅 arabada olabilir , çadır kamp olabilir macera istiyorsan cafe bar wcleri
Sinema daima en iyisidir.
saçmalama orada ilişkiyi mi girilri ahahahah ayrıca sinemacılar o kamera görüntülerini internette gruplara sayfalara satıyorlar yapmayın sinemada bişey
Isi bilirsen olur 😂 en azindan biz yapmistik ve kimsede anlamadi 😂
Samimi arkadas evi
aklıma geldi, ev güvenli ama arkadaşım değil. risk alınmaz
Sevgilinin yok mu
Başka yer yokki güvenli inşaata gidin :)
Orman
gtmüz döner bu soğukta ahahah
Hamama gidin
Park ıssız bir yer bulun
Arkadaş evi , günlük apart ya da pansiyon
Araç orman
Neden otel olmaz?
Çatı katı
Orman xd
size evimi açayım
Cehenneme gidin
senin gibilerden sıra gelmez ki doldurmuşunuzdur oraları
Benim gibisini nerde gördün sevgilinle gezerken cinsellik düşünürken uzayda mı, sen benim hayatımı bile yaşayamazsın nonos yürü iki, gram zevk düşünen tahtaqurusu, sen benim tırnağım olamazsın daha çocuksun.
Görecem ölürken bir tarafınızı, tuzu kuru insan anatomisi. Sanma ki dünya size kalacak. Bir erkekle yatarsın öbürünede laf çakarsın insanım diye de sokakta dolaşırsın, burada insan bile az, kız sorsun cevaplar tonla, erkek sorsun kimse yok, soru soruyorum da kimse gelmiyor hepinizin kalitesi belli. Ben 79 yaşındaki annemle hastaneleri gezerken sen s.. i.. kin keyfini düşün de ben cehennemi doldurim he öyle mi, Allah bildiği gibi yapsın hepinizi işallah.
Bunlar dışında ne var
Yapmayın o zaman