Her şeyin yeri ayrı, maç canlı bir aktivite. Onu izler sonra seks yaparım. Eğer bana "Fenerbahçe mi ben mi?" Diye ayrım yapmaya kalkan olursa, cevabım net Fenerbahçedir🇺🇦 💛💙
Evet hepimizin ilgi alanları ve öncelikleri farklı ve ben seni önceliğinden dolayı aşağılamaya çalışmadım soruda ama sen tam olarak bunu yapmaya çalıştın. Olsun kendini bu şekilde eyle
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu akşam yine herkes derbi maçı izlemiş, tek gündem maç. Derbiyi izlemeyi seks yapmaya tercih eden kaç kişi var acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
maç izlemeyi sevmediğim için izlemem. seks yaparım daha iyi
Her şeyin yeri ayrı, maç canlı bir aktivite. Onu izler sonra seks yaparım. Eğer bana "Fenerbahçe mi ben mi?" Diye ayrım yapmaya kalkan olursa, cevabım net Fenerbahçedir🇺🇦 💛💙
Derbiler yılda nadir olduğu için futbolseverler için bir bayram havası oluyor. Ama son yıllarda fb gs derbileri hiç bir zevk vermiyor
Seks her zaman var ama fb gs maçı öyle mi yılda 2 defa var sadece o yüzden derbi
Skşmekten daha zevkli bir şey varsa fenere koymaktır. Hakem sayesinde son dakikalarda beraberliği kurtardılar
Birisi olsun, sabaha kadar yalar yine derbiyi izlemem
Maçı tercih ettik zaten seks kacmiyo jsdk
dedi ve rujunu bulamadığı için bir saat ağladı
Hayır asla ağlamam çünkü mutlaka yedeği vardır 👊🏼
demek istediğimi anladın da işine gelmedi :d
Evet hepimizin ilgi alanları ve öncelikleri farklı ve ben seni önceliğinden dolayı aşağılamaya çalışmadım soruda ama sen tam olarak bunu yapmaya çalıştın. Olsun kendini
bu şekilde eyle
tabi be soruyu ben sordum zaten :d
Keşke partnerim olsaydı
Derbi diyorum..
Ben ikini birlikte yaptım
Seks varken kim takar derbiyi
Her daim pompa
Ben ben ben 😂
Ne alaka