34 yaşına kadar kadınlarla seks odaklı ilişki yaşayan erkekten eş olur mu?

2-3 haftadır aşağı yukarı biriyle konuşuyordum. İnstagramdan tanıştık. Benimle aynı şehirde diye şans verdim. Artık gerçekten gerçek bir ilişki istiyordum. Evlenip birlikte yaşayıp falan. Ben 31 yaşındayım o 34 yaşındaydı. Tipini beğenmemiştim öyle ama yine de şans verdim bize. Belki tanıdıkça arzularım isterim dedim. Ben bununla konuşurken sadece onunla konuştuğum için falan zamanla etkilenmeye başladım arzular oldum. O benle cinselliğe yaklaşımımı öğrenmek istedi konuşmak istedi beni biraz da kıvama getirmek istedi ben buna sert çıkıştım. Bunlar evlendikten sonra karı koca olunca olmalı gibisinden şeyler söyledim. İdeolojisi de önemliydi. Zamanla ideolojisini de öğrendim ve anti Atatürkçü biri gibi konuşuyordu. En son sohbetimizde konu çocuk yapmaya doğuma geldi. Vajinal doğum yapınca vajina bollaşıyor dedi. Ben de doğumdan 40 gün sonra eski hale geliyor dedim. Bu tam tersini söyledi. Ben doktorlara sordum dedim. Kendisi çocuklu doğum yapmış bir kadınla yattığını söyledi. Ben de buna kızdım ama söylemedim ilk başta kadınla sevgili miydiniz nasıl ilişkiniz vardı dedim. Çıkar ilişkisi dedi. Yani dul çocuklu bir kadınla cinsellik yaşamış yatmış belki o kadına karşılığında para verdi vs ben bunun sağlam pabuç olmadığını düşündüm. Çünkü ben daha önce bir erkekle sevişmedim öpüşmedim bile. Ona dedim ki herkes kendisi gibi olanlarla olsun dedim. "Yani" dedi. Hoşça kal dedim her yerden sildim engelledim.

Bu tarz çeşitli kadınlarla düşüp kalkan erkeklerle sağlıklı bir evlilik yürütülür mü? Bana yürütülmezmiş gibi geliyor ama nereye baksam hep rezil rezil bok püsür hayatlar yaşayan insanlar dolu. Ben bu eleştiriyi yaptığımda bana, benim de yollu kashar olduğumu öylelerinin beni bulduğunu söylüyorlar. Ama ben kapalı tesettürlü olmasam da gayet düzgün üsturuplu giyinen, yaşam tarzı gayet normal olan biriyim. Öyle hoppa yanlarım da hiç yok. Bence erkeklerin hepsi rezil namussuz tipler. Ortalıkta evlenilip yuva kurulacak adam gerçekten yok. Ha, bunu buraya niye yazdım? Bunları konuşabileceğim kimse yok etrafımda.

34 yaşına kadar kadınlarla seks odaklı ilişki yaşayan erkekten eş olur mu?