Cinsel Yaşam Erkekler bunu her kıza der mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevişirken bana tadın güzelmiş dedi Erkekler bunu her kıza der mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Bunu yalamaklamı söyledi yoksa v ajinanın içi içinmi söyledi neresi için durum değişir 0 2 Yorumla Soran 6 ay Yanağımı boynumu falan öpmüştü. Yorumla ca_nnnnnn 6 ay Öpmeyse güzel gördüğü için demiştir yaladıysa tenin için demiştir Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet der kullanmasını seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen hanımcı öyle 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Diyebilir, erkekler den herşeyi bekle 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O anın zevkinden demiştir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani öyle düşünmüş demekki 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok her kıza denmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Bi biz zevk almıyoz erkekleeden 1 1 Yorumla Mr_Potter 6 ay Kimlere denk geldiyseniz Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ne kadar küçük düşürücü 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet klasik 1 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tadın güzel olduğu için demiş 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Der tabiki amasyada 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O nasıl iltifat ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bunu yalamaklamı söyledi yoksa v ajinanın içi içinmi söyledi neresi için durum değişir
Yanağımı boynumu falan öpmüştü.
Öpmeyse güzel gördüğü için demiştir yaladıysa tenin için demiştir
evet der kullanmasını seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen hanımcı öyle
Diyebilir, erkekler den herşeyi bekle
O anın zevkinden demiştir
Yani öyle düşünmüş demekki
Yok her kıza denmez
Bi biz zevk almıyoz erkekleeden
Kimlere denk geldiyseniz
Ne kadar küçük düşürücü
Evet klasik
Tadın güzel olduğu için demiş
Der tabiki amasyada
GÜzelki demiş
Evet.