Kimseye güvenilmez şu zamanda burada çoğu evli kadının pompacısı var hepsi için konuşmam yanlış olur ama kesinlikle bu zamanda birine güvenip evlenemezsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
bu biraz artık karşılıklı bir talep sanki artık tek taraflı zorlama diretme vs değil ama sanırım karsılıklı bunu yapmak bunun tatmin edip etmemekle ilgisi yok gibi heyecan isteniyor çiftler tarafından gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zaman değişiyor artık böyle sorular çok görüyorum artık
Soru çok ama yaşayan ya da yaşamak isteyen de çok...
Sadece daha fazla gün yüzüne çıkıyor, zaten olan bir şeydi..
İnsanlar haz almayı öğreniyor yavaş yavaş
Bizde öğrenmek istiyoruz ama bunun için tek bayan partner bulamadık
@ayza33 tek erkek bulmak her zaman daha kolaydır ama kadın zor. Allah kolaylık versin.
herkesin kaldırabileceği bir şey değil ne yazık ki.
hakkını verince çok zevkli oluyor ama çoğu kişi sonrasında pişman oluyor, evlilikler bitiyor.
Swngr çok yaygınlaştı Türkiye'de
Kesinlikle öyle. Ama cuckold çok daha yaygın...
İkiside var
Aslında her erkeğin içinde vardır.
Ama kimse açığa cikaramiyor
Doğru bir tespit. Ben 2 defa 3. Oldum çifte çok farklı bir deneyim. Evli çiftin erkeğinin heyecanı çok garip o an...
Vayy nasıl güveniyorlar ki nasıl tanıştınız
İnternet üzerinden... Uzun zaman konuşup güven sağladım ondan sonra oldu. Sabırlı ve nazik olmalısın
Kadın açık miydi kapalı miydi
Biri açık biri kapalı... Sanırım senin de 3. Olma isteğin mi var yoksa diğer türlü mü?
Benim ne oldugumun sana hiç yararı olmaz
Peki. Sanırım sende her erkeğin içinde olupta itiraf edemeyenlerdensin...
Hayır. Sadece merak ettim yasadiklarini yasananlari
Çok fazla kelime oyunu yapıyorsun bu arada zarf arttığının farkındayım ama yemem koçum
Dilbaz olduğum doğrudur ama tespitim de doğru...
Hayır degil. Bekarım bende sana zarf attım meğerse tek missin sen onu dolandir kendini hallet istersen
Tekim zaten ki ben. Neyse sen seviyeyi düşüreceksin anlaşıldı.
Tek kisi yetmiyomus
Cidden öyle kadın erkek farketmiyor artık merakta arttı...
Yetmekk değilde sanki her gün aynı tad olmasın farklı tatlsr denemeyye başladı insanlar...
Kimseye güvenilmez şu zamanda burada çoğu evli kadının pompacısı var hepsi için konuşmam yanlış olur ama kesinlikle bu zamanda birine güvenip evlenemezsin
bu biraz artık karşılıklı bir talep sanki artık tek taraflı zorlama diretme vs değil ama sanırım karsılıklı bunu yapmak bunun tatmin edip etmemekle ilgisi yok gibi heyecan isteniyor çiftler tarafından gibi
yayginlasti
Yanılmıyorsun
İnsanların değerleri değişiyor.
Umarım sen hariç
@Sinan06b1 ben hari ama sen dahil.
Çivisi çıkmış bu dünyanın
@otsrd Sinan'ın profiline istek atacakmışsın. Önemliymiş.
Hemen atsın ahhaha
Neymiş önemli olan
Grup vardı zaten
Evet oyle
Yanılıyorsun
Evet
Fazlasiyla sence