Acaba sadece türk erkekleri mi böyle sallıyor yoksa dünyadaki diğer erkekler de böyle sallıyor mu? Kime sorsan hepsi 20 25 😆
HAYIR YANİ NEDEN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ? O kadın onu zaten görücek!

Acaba sadece türk erkekleri mi böyle sallıyor yoksa dünyadaki diğer erkekler de böyle sallıyor mu? Kime sorsan hepsi 20 25 😆
HAYIR YANİ NEDEN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ? O kadın onu zaten görücek!

Eskiden 7-8 kilo daha zayıfken ölçtüğümde 18.6 cm idi ama çok kilo aldım, minimum 1 cm kısaldığı için ölçmek istemiyorum. Nasıl kısalıyor derseniz de yine aynı boyda tabi ama göbek yağı kapatıyor, 3-5 cm artık ne kadar içeride sertleşiyor dışarıdan görünmüyor. Belki fit olsam 20 ve üzeri olabilirdi hepsi dışarıda olsa yağ olmasa ama maalesef değil. 😞
Cevap
31Cevap
Birileri ortalamayı düşürüyor demek ki 😂
özgüven sorunu ve aşırı p*rno bence , hep büyük görünce göz alışkanlığı sanırım 😂 benimki küçükte kafam rahat 😎
Küçük olduğu için mi kafan rahat
Kaçki
😂 söylemem bende kalsın ama memnun olmayan olmadı hiç
Benim fotoğraf videom var 18 santimi olduğunu aninda gosteririm. Ama aynı ispat edecek olduğum kuzeniim var onun 20 santimi var
20 25 anca zencilerde benim gördüklerim hem 15 17 en fazla 19
Hiç micro penis gördün mü? Çok küçükler
@ahmet_blt kimde ayol
aslında ideal seyler ama ne hikmeytse özellıkle burdakılerın boyu 18 ıla 24 arası o yüzden görmeden inanmayın
Yine şu pennısımızın boyu sorunu 😌😁 muzla ölcüm resmi de yokmu
Sanalda kandırma işte.
sana kaç lazım canısı onu söyle sonradan süüpriz yaşanmasın. hem çıkarır gösterirler görür beğenirsen aırsın.
Dünya genelinde de düşüğe yakın orta, en iyisi kuzey avrupalılarınki siyahilerle aynı onlarınki
İspanyollar da iyi
Avrupa bizi kıskanıyor ve amerikanın oyunu bu
Bence
İnanmayan gelip bakar bakmışken deneyebilir de
Merak uyandırmak için olmalı ama daha en başta yalan olduğunu biliyorum zaten neden gerek duyarlarsa artık 😏
Nerden biliyorsun. Tahmin mi
Gelsin görsün dediğim rakamdan ne eksik ne fazla bulacak klavye delikanlısı değilim hakikatın ta kendisiyim
Ayni kizlarin kendini dunya guzeli sanmasi gibi ama yuzde 90nin makyajli estetikli olmasi gibi mi
neden kızlar videolardakilere bakıp reeldede herkes aynısının olmasını bekliyorlar? ne duymak isterseniz o erkekler onu söyler
benim 14 santim eski halini bi görsen ağzın sulanırdı
13.7. de çok acımasız ca olmuş be 15 olaydı bari ortalama insanın tesellisi olurdu
@hissikablelvuku94 karganın yavrusu kargaya kartal görünürmüş 😂😂😂
Hahaha sorma 😆😆
Kız nerde cevap veriyon ben seni hatırlamıyorum 😆 lez değilsindir inş
Görmedim kız @tatlukaos
Öyle değil bence büyük penisli olanlarda var yani 17-19 zaten mesele prnis sorusu gören 200 erkeğin 90%i küçük olduğu için cevap bile vermez soruya ama büyük olanlar soruya atlar. Yani 19 cm kadar bence normal daha uzunu varmıdır bilmem
Hay aq benimki 12 13 anca geliyor bi boka yaramaz gibi ama bilek gibi hay ben boyle işin 😔
Bence o verilerde bişiler var benim ilkokula giderken o kadardı aw
Ne yalan söyleyim ortalamanın üstündeyim hemde baya
Arap ve Kürtlerinki uzun oluyor genelde bu yüzden bizimkilerin ortalaması olduğundan yüksek duruyor
Türkmüsün
Aşırı uçlardayım😊
Tr ortalaması 13-15 gibi
Ben o polemiğe girmem basar geçerim
Hiç yalan söylemedim
Gerçek elbet ortaya çıkar
Ne cm lan km diyeceksin 😂😂
Şaka bi yana 15.3 penisim var bence yeterli yetmeyen. De beni tercih etmesin napabilirim ki
Sorsan hepsi muz der, gerçekler bamya...
Ben bu yüzden siyahi erkeklerden hoşlanıyorum
Dev olanlarda var
Ben dürüst biriyim neyse o
Doğru Ortalama
Acaba bu boyut sizi tatmin ediyor mu?
Teyit edebiliriz sıkıntı yok 😂
tecrübe konuşuyor
Gayet yeterli bir olcu degil mi
Herkes bir istisna
Benim ki 20 cm kanıtlayabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?