6 ayZorlanıyosanız önce seni parmaklasın. Tek parmak, iki parmak, üç parmak şeklinde sayıyı giderek arttırarak ondan sonra kendisi girsin. Yavaş yavaş gevşetip kendisine hazırlasın. Canın acıyosa kontrolün onda değil de sende olduğu pozisyonlarda (kucağına oturmak gibi) senin belirlediğin bi hızda içine alman daha kolay olur, alışıp rahat ettikten sonra zaten başka pozisyonlara geçersiniz. Bunu her sevişmeniz için söylüyorum, bugün rahat aldın diye yarın da böyle olacak diye bi şey yok. Her seks öncesi seni hazırlamalı
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doggy, prone bone, cowgirl, misyoner, ayakta doggy, ayakta kucak, ters kucak, tek bacak omuza, çift bacak omuza, kucakta anal vs ne bileyim bizim eşimle sık denediklerimiz bunlar :) mutluluklar yeni evliymişsiniz tebrikler :)
314 Yorumla
Soran6 aycanim ama dedigin pozisyonlar daha olmuyor ben dar oldugum icin kilomuz iyi fitiz de hirmiyo bana
Soran6 ayerkek falan degilim dogru konus bugun doktora gittim bekaretimin hala bozulmadigini soyledi zarım esnekmiş ve vajina girişim de oldukca ilerdeymis ne yalani insan ol
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayYeni evliler için en iyisi kanka yavaş yakın ve rahat pozisyonlar yani kontrolü sizde tutan bedeninizi zorlamayan ve iletişimi kolay yapan akış bu da sizi hem yakınlaştırır hem de deneme sürecini güvenli kılar fantezi ve iç çamaşırı zaten var ritmi büyütmek için sadece enerjinize göre yumuşak başlangıç ve karşılıklı uyum yeter olur 🙂
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Evlilikte 4. Gün ama sen bunu buraya soruyorsun öyle mi bu kadar sosyal medya bağımlısı olmakta iyi değil sanki 🤦♂️ sosyal medya kullanmıyorum değince nasıl kullanmıyorsun diyorlar 🤦♂️🤦♂️
010 Yorumla
Soran6 aykank anonim sekilde fikir aliyorum ben haydar dümen miyimde her cinsel bilgide fikir sahibi olucam ayrica bagimlilik degil napicagimi bilmiyorum heyecan korku utanc var
Soran6 aykullaniyorum ama anonim sekilde evlilerde kullanamaz diye kural yok
Soran6 ayayrica utanc hali var yani sevgilimde degildi kendisi hala utaniyorum utangacligimi burada stiyorum suc mu bu
Soran6 ayyaptik ama acıyor hapa
Soran6 ayçok kalin o bende darim sanirim hala genislemedi zorlaniyorum hepsini sokunca
Soran6 aygorucu usulu evlendik ondan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayÜstte ol kontrol sende olursa içine almayı iyi ayarlar ve daha az acı durumun olur ve harikasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayZevk almak için mi acıyor daha rahat etmek için mi pozisyon önerisi
01 Yorumla
Soran6 ayyok cok kalin o bende darim aci oluyor ama islaniyorum neden ki vajinismus mu var
Gizli Üye(25-29)6 ay4. Gun de pozisyon arayışına girmeyin rahat rahat yapin işte sonra başka pozisyona geçersiniz
31 Yorumla
Soran6 ayhepsini denedik ama zorlaniyorum almakta
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayHahahah someliyi oyna ozaman, hergun yapiyormus 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayşu an size çok fantezi lazım değil anın tadını çıkarın doggy biliyorsan yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEn iyisi doggy kaşık ve pencere önünde de deneyebilirsiniz
16 Yorumla
Soran6 ayyok cok kalin o bende darim aci oluyor ama islaniyorum neden ki vajinismus mu var
Cevap sahibi6 ayHayır vajinismus değildir zevk alıp ıslanıyorssn birde orgazm oluyorsan
Soran6 ay4 günde 8 defa seks yaptik zaten esimin penisi cok kalin bende cok darim vajinam kucuk ama islaniyorum hep oralde sevisirken sorun vajinismus mu o kuruluk olmuyor mu
Cevap sahibi6 ayİlk aylarda normal okadar yapmanız çn sevişmeyi uzun tutun hemen finale gitmeyin oral yaptır bol bol gevşeyecek ıslanıp zevk alacaksın ve orgazm olacaksın
Soran6 aydar oldugu icin herhalde yoksa islaklik oluyor icime giriyor ama ne bileyim girerken sanki zorlaniyor gibi
Cevap sahibi6 ayYeni girmeye başladığı için darlık olur zamanla alışır
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun bu sefer vajinana birşeyler koy onu ordan yesin ❤️🔥🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDoggy🤭 eğer erkeğin kaslı güçlüyse ayakta kucağında🤭
63 Yorumla
Soran6 ay4 günde 8 defa seks yaptik zaten esimin penisi cok kalin bende cok darim vajinam kucuk ama islaniyorum hep oralde sevisirken sorun vajinismus mu o kuruluk olmuyor mu
Cevap sahibi6 ayÇok normal canım bizde eşimle kilo boy olarak baya farklıyız 🤭
Soran6 aykanka nasil sizin
Gizli Üye(25-29)6 ayMisyoner, bacak omza, Doğu, kucakta, kelebek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBir süre kayganlastirici krem kullan. Zamanla alışırsın acı kalmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
6 aySeksi çamaşır vucut çorabı , birde değişik mekanlar , otopark , yemek masası flan , ama en çok haz veren kadının hareketleri dişiliği bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Rahat edebileceğin hepsini dene
19 Yorumla
Soran6 ayaklima gelmiyot
Soran6 ayben asiri sulaniyorum zaten onda sorun yok ama asiri derecede darim onunki de cok kalin bu yuzden mi sencw
Soran6 aydar oldugu icin herhalde yoksa islaklik oluyor icime giriyor ama ne bileyim girerken sanki zorlaniyor gibi
6 ayAçın videoları bakın yapın işte ayol
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayMisyoner başlangıç. Gerisi zamanla gelecektir
32 Yorumla
Soran6 aykalin diye aciyor gibi oldu islanmada sorun yok
Cevap sahibi6 ayHer pozisyon; herkes için uygun değildir ve bu anatomik fizyolojik yapıyla alakalıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayFarklı şeyler deneyebilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Isteklerini yapsinlar amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayFiziğin nasıl mimyon zayıf falansan cok iyi şeyler öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAcı oldu mu hiç?
31 Yorumla- 6 ay
Cevap vermemiş herhalde müsait değil 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayBacaklar omuzda denedin mi?
02 Yorumla
Soran6 ayzorlaniyorum
- 6 ay
Yeni olduğun için normal
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayAcele etme. Yavaş yavaş denersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySirayla donun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neler olduğunu bilirsem farklı önerilerim olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayDogy
03 Yorumla
- 6 ay
Oyle olsan hic yapamazdin
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
6 ayprone bone nett
06 Yorumla
Soran6 ayislakligim iyi ama biraz acı oluyor neden acaba kalin diyemi
- 6 ay
daha daracıksn normldir acıması bebe yagı kullan ekstra olarak sadece vajınal mı yapıosunuz
Soran6 ayevet vajinal yok cok kalin o bende darim aci oluyor ama islaniyorum neden ki vajinismus mu var
- 6 ay
hyr darsın daha oda genışse norml bıraz ön sevışmeyı uzat oral yapsın sana bol bol vajinismus olsan hıc alamazsn ıcıne
- 6 ay
vajinismus yok sendeeee
darsın ondan o acı var
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aySorf misyoner riding
00 Yorumla Üstte kadın olunca bayılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
6 ayDoggy
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayMisyoner
00 Yorumla
6 ayzevkinize göre takılın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kucak
00 Yorumla
6 ayKoltukta kucak harika oluyor göz göze
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neler yaptınız hepsini alıyorsmusjn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayDogy şart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayYaşlar kaç sizin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayAnal yapiyormsunz
00 Yorumla
6 ayDogg ya da beline yastık koy açılsın
00 YorumlaKontrol sende olsun alışırsın zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ay🤮🤮🤮
18 Yorumla
Cevap sahibi6 ayNereden biliyorsun kalın olduğunu, com çeşit mi gördün de farkı anlıyorsun? Bilmediğim için soruyorum
Soran6 aykalin cunku neredeyse2 parmagimdan daha kalin ve icime girerken cok dolu oluyor zorla giriyor gibi hissi
Soran6 aycok cesit gormedim beni zorluyor cunku girerken
Cevap sahibi6 ay@otsrd Mahmut o kim?
Cevap sahibi6 ay@otsrd belli belli
Acı var mı
21 Yorumla
Soran6 ayacı iste kalin diye alamiyorum ama cok aci yok giriyor
Gizli Üye(25-29)6 aySana uzun uzun oral yapsin gevsiyceksin
00 Yorumla
6 ayYaptunmi
11 Yorumla
Soran6 ay8 kere seks oldu ama zorlandim
6 ayAnlatılmaz yasanir