Cinsel Yaşam Hoşlandığınız kişiyi ister misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Cinsel anlamda şahsen ben arzularım yani hemen fanteziler kurarım onla alakalı🫠🤭 Hoşlandığınız kişiyi ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. hoslandigin kisiye arzu duyman cok normal cunku beyin once enerjiyi okur sonra fantezi acar bu seni hizli yapan degil tutkulu yapan bir ritimdir dogru kisi olunca o istek zaten kendini ele verir 😉🔥 0 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. İsterim ama her zaman değil. Öncelik cinsellik olursa sevgi azalır o yüzde arada tabiki de isterim onu ama kontrolden çıkmayacak şekilde. 0 0 Yorumla
Eiron Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Biraz zaman geçmeli, anı ya da iletişim, sohbet biriktirmem lazım. Yoksa öyle direkt cinselliği yaşamam. 0 0 Yorumla
FeritGezen Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Hayatım akışı bu hoşlanıyorsun birde kim istemez😙😙🤗 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hımm aklından neler geçiyor mesela anlat bakalım 😉 0 0 Yorumla
Kaplan001731 Takip Et Bilge Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Evet tabiki isterim sevgilimi opmek saeilmak sevmek isterim. doymam bee 0 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. İsterim tabi hakkımdır 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bende ya hele gece yatmadan önce 5 5 Yorumla Yessirrrrrrr 6 ay Şu an? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Yessirrrrrrr şu an deği ya Yorumla Yessirrrrrrr 6 ay İlla onu mu hayal etmen lazım Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Yessirrrrrrr yo Yorumla Yessirrrrrrr 6 ay Hmmm anladım. Tekrar ıslandığında bi tıkla hesabıma 😅 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Elbette hoşlanmayıp beğensem bile yeter 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bende kurarım isterim hayal ederim 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Onu istediğimiz için hoşlanıyoruz zaten... 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. O duyguyu yaşamadığım için bilemem 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. istemeden olmaz ki zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Bazen bende de öyle oluyor 4 9 Yorumla Bennj 6 ay Genel olarak istekli misin peki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Her zaman Yorumla Bennj 6 ay Ne dersin Yorumla Bennj 6 ay Pişt Yorumla Cevap sahibi 6 ay Konuşulacak detay yok ki Yorumla Bennj 6 ay O kadar tutlulu bir kadınsın Yorumla Cevap sahibi 6 ay Pişt ne be düzgün bile konuşamıyorsun bu şekilde itici olursun Yorumla Bennj 6 ay Cidden mi üzüldüm Şu an Yorumla Bennj 6 ay Kac yasındasın sen Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. isterim tabi 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı. Yalar yutarım 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İstenmez mi 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. bende severim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Tabi ki 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen... 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. istenir tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
hoslandigin kisiye arzu duyman cok normal cunku beyin once enerjiyi okur sonra fantezi acar bu seni hizli yapan degil tutkulu yapan bir ritimdir dogru kisi olunca o istek zaten kendini ele verir 😉🔥
İsterim ama her zaman değil. Öncelik cinsellik olursa sevgi azalır o yüzde arada tabiki de isterim onu ama kontrolden çıkmayacak şekilde.
Biraz zaman geçmeli, anı ya da iletişim, sohbet biriktirmem lazım. Yoksa öyle direkt cinselliği yaşamam.
Hayatım akışı bu hoşlanıyorsun birde kim istemez😙😙🤗
Hımm aklından neler geçiyor mesela anlat bakalım 😉
Evet tabiki isterim sevgilimi opmek saeilmak sevmek isterim. doymam bee
İsterim tabi hakkımdır
Bende ya hele gece yatmadan önce
Şu an?
@Yessirrrrrrr şu an deği ya
İlla onu mu hayal etmen lazım
@Yessirrrrrrr yo
Hmmm anladım. Tekrar ıslandığında bi tıkla hesabıma 😅
Elbette hoşlanmayıp beğensem bile yeter
Bende kurarım isterim hayal ederim
Onu istediğimiz için hoşlanıyoruz zaten...
O duyguyu yaşamadığım için bilemem
Arzularım ama yakınlaşmam
istemeden olmaz ki zaten
Evet isterim
Bazen bende de öyle oluyor
Genel olarak istekli misin peki
Her zaman
Ne dersin
Pişt
Konuşulacak detay yok ki
O kadar tutlulu bir kadınsın
Pişt ne be düzgün bile konuşamıyorsun bu şekilde itici olursun