Kalçam var vücuduma göre büyük belim de gayet ince zaten fiziğimi genelde beğenir herkes çünkü millet sporla kalça büyütür bende kalça var bel küçücük ama meme yok işte be😂
Hhahahahah teşekkür ederim ya özgüven motivasyon sağladın valla. Kadınlar genelde kendilerinde sevmedikleri şeyleri büyütüp kusur gibi görebilirler, her şeyleri harika da olsa vir şey buluyorlar ben de öyleyim kalçamı görmüyorum meme odaklı olduğum için. Sen güzel motive ettin😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki şarta bakıyorum;
Temiz mi?
Seviyor muyum adamı?
Evetse yalamam yutarım, testislerini bile aç bebek gibi emer dölünü süt niyetine içeriz😍
Sen nasıl bir şeysin ya her erkeğin hayali olan o kadın bulundu 😂
😅😅😅😅
Herkes ister ama biri alır
Aldı mi o kişi peki hala şansımız var mı😂
So sad😂Aldı. Almadı da yani evli değilim ama hayatımda biri var
Himm anladım hayatının en doğru seçimini yapmış helal olsun😂
Bilmeden yaptı😂😂😂Henüz böyle düşündüğümden haberi bile yok🥰
Haha ciddi mi henüz ona hiç yapmadın o zaman 😂
Hayır öpüşmüyorum bile beklesin biraz 💅🏻
Himm muhafazakar misin normalde?
Yaşayış olarak evet doğru bulmuyorum en azından sevişme vs. Seveyim önce sevileyim sonra zaten cennette yaşatırız
Anladım peki hiç oral yaptın mı yoksa yapabileceğini mi öngörüyorsun
Yapmadım ama öngörü de değil😉
İnsan kendinibilir anal yapamam mesela bünye kaldırmaz😅😅Sebebi bir kez soktum popomdan kötü yaptı beni biraz kaldıramazmışım
Haha o nasıl oluyor ki:)
Anal plug da kullandım. vibratör soktum birkaç kez sonra ağrı yaptı popoma😂
Hımm fazla yuklenmissin bir anda :)
Yok ya fazladan bir şey olmaz öne yapsam sorun yok popo sağlıksız sadece
Haklısın oral için bir şeyle pratik yaptın mi
Evet😂😂😂😂
Neyle 😂
vibratör
Himm o yüzden diyorsun iyiyim diye galiba
Aynen bingo
Peki yutarım demişsin tadını bilmiyorsun o halde
Henüz değil
Ama sevgilim olduğu için yatacağıma eminim çünkü cidden iğrenmem ondan öyle içim kaynıyor herife ajskkffl
Himm anladım haz dolu anlar bekliyor onu😂 yüzüne ağzına vs gelmesi sorun olmaz o zaman
Yok ağzıma işese laf etmem 😍Temizliğine de güveniyorum onun bakımlı bi adam çünkü kız bakımı değil de dikkat eder
O zaman bol bol yüzünde ağzında onu hissedeceksin gibi duruyor 😂
Neden seviyor musunuz yüzde gezdirip ağza vermeyi
Fazlasıyla hatta yüze sürtüp sonra hafif şaplak atar gibi carptirip vermeyi
Yanak tokatlamayı bir de😂Şöyle Tokat yemekten doğal allığım olsa kızarsa fena olmaz
Süpersin yaaa doğal allık yapılır sana merak etme😂
😂😂😂bakıcaz yapmak isterse tüm makyajı yaptırırz hafif de memelere morluk 😂
Memeler nasıl peki dolgun mu😂
Mandalina kadar büyük değil Yani ama ucu büyük ve azınca dimdik
Anladım o görüntü de hoşuna gider eminim
Ben çok memnun değilim büyğk isterdim
Yani herkes ister ama olanla mutlu olmayı ve etmeyi bilmek lazım. Kalça peki?
Kalçam var vücuduma göre büyük belim de gayet ince zaten fiziğimi genelde beğenir herkes çünkü millet sporla kalça büyütür bende kalça var bel küçücük ama meme yok işte be😂
Olsun bir erkeğin ana felsefesi yemeğin salçalısı kadının kalçalısıdır😂 belde ince olunca çok estetik bir görüntü oluşur özellikle dogy de
Evet öyle de memeyi biraz kompleks yapıyorum
Hiç yapma bence çoğu kızın sahip olmadığı şey var sende. Sevgilin de memnun oloacak eminim
Genelde senxe erkekler hard mı seviyor soft mu hard sevenler büyük meme ister gibi ve çoğu da hard seviyor gibi😅
Hard seviyoruz ama hard yaparken kalçaya şaplak atmak hoşumuza gidiyor ve sende dolgun olduğu için ha verir her türlü 😂
Hhahahahah teşekkür ederim ya özgüven motivasyon sağladın valla. Kadınlar genelde kendilerinde sevmedikleri şeyleri büyütüp kusur gibi görebilirler, her şeyleri harika da olsa vir şey buluyorlar ben de öyleyim kalçamı görmüyorum meme odaklı olduğum için. Sen güzel motive ettin😂
Haha evet ben motive ettim o hazzı da yaşatmak sevgiline nasip olacak gibi bakalım 😂
Sevgilinle o aşamalara ne zaman geçmeyi düşünüyorsun😂
Evlenince😂😂😂😂Yakın zamanda evleniriz zaten. Kocam olunca aşama falan da kalmaz direkt ne varsa yaparız
Cok yakında eşsiz haz dolu anlar sizi bekliyor. Kavuşmanin etkisi ile o kalçalar çok kızaracak gibi yüze de doğal allık 😂
Hahahahah aminnnnn😂😂😂😂Dayanması zor beklemenin😪Bazen arabada giderken izliyorum açıp üstüne oturasım geliyor 😅😅😅
Haha arabada oral ve sonrası kucak deneyimi güzel olur 😂
Oral sekste en kritik faktör gerçekten hijyen; koku, tat, rahatlık her şeyi değiştiriyor. Onun ardından iletişim ve ritim oyunu açıyor. 😉🔥
Hijyen ve işinde iyi olmak. Eğer dişler değiyor ise veya tam anlamı ile güzelce yapılmıyor ise birazh rahatsız edici oluyor.
Temizlik bakım çok önemli
Bakımlı ve hijene önem verirse yapar misin
Oralı bir şeyde mi denedin cisim meyve vs
Ne demek istedin oral in kendisini yapiyoruz
istek bence. istekli yapilinca zirveyr cikariyor
Boşuna dememişler gönülsüz işten maraz doğar diye 😂
Göz teması
Evet olmassa olmaz diz çöküp göz teması ile yapması deli eder
Ağza boşalma ben izin veriyorum erkeğime
Hijyen
@Melisa837382 sever misn
@Poyrazates26 sen niye tüm cevaplarıma yorum yapıyon kdjdjdk